Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #5: 30 weken zwanger, was dat even schrikken!


6 oktober 2016


weekvlog vloggen vlogger mamavlogger zwanger zwangerschap MAMA to the max
V

Vandaag staat weer de nieuwe weekvlog online. Dit is alweer de vijfde weekvlog die ik heb gemaakt. Wat vinden jullie van het nieuwe muziekje aan het begin?

Onze week begon heel goed met nieuwe schoenen die ik bestelde online voor Maxime. Ik kreeg ze maandag binnen en gelukkig waren allebei de paren in de goede maat.

Verder was ik uitgenodigd bij Douglas Maastricht voor een huidanalyse bij Clinique. Ik werd heerlijk in de watten gelegd door Bieke, de brand expert van Clinique. Daar gingen mijn vriendin Mik en ik nog eventjes gezellig lunchen.

Donderdagavond was even schrikken. Ik kreeg in de namiddag ineens enorme last van mijn onderbuik en kon niet meer goed lopen. Ik liep helemaal krom. We zijn toen snel naar de huisartsenpost gereden en daar werd ik gelijk aan de ctg gelegd. Gelukkig hoorden we al snel dat er niks aan de hand was.

De rest van de dagen deed ik het heel rustig aan en luisterde ik goed naar mijn lichaam. Vanaf nu ga ik het sowieso iets rustgier aan doen want je merkt dat je steeds meer beperkingen krijgt nadat je de 30 weken gepasseerd hebt,

Kijk je gezellig mee?

 

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd al eerste op de hoogte van de laatste video’s.

 

 

Liefs,
MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WEEKVLOG #5: 30 weken zwanger, was dat even schrikken!

  1. Pingback: Ik kreeg een huidanalyse van Clinique ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!