Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #5: Lilou’s 1e lachje, cadeaus uitpakken en mijn spoedoperatie


26 januari 2017


weekvlog vlogger blogger youtube lifestyle mama kind bevalling kraamtijd spoedoperatie placenta kraamtijd MAMA to the max
A

Afgelopen week hebben we weer eens meegemaakt hoe een week totaal anders kan verlopen dan verwacht. Op maandag genoten we nog enorm na van de geweldige babyborrel en pakten we alle cadeautjes uit. Ook legde ik geheel onverwacht Lilou’s eerste lachje vast, maar woensdag werd onze rustige week plotseling verstoord. Ik moest ‘even’ op nacontrole bij de gynaecoloog. Dat ‘even’ werd uiteindelijk een spoedoperatie. 

Ja, het was wel even schrikken zeg. Tijdens de nacontrole kreeg ik een echo en de gynaecologe zag het eigenlijk gelijk. Er zat een placentarest. De placenta was dus niet volledig uit de baarmoeder gekomen en dat kan best wel gevaarlijk zijn. Ze zag dat deze rest al aan het infecteren was en moest er dus zo snel mogelijk uitgehaald worden. Ik schrok er best wel van dat het al de dag erna moest gebeuren. Ik moest me meteen gaan melden bij anesthesie waar ik de vraag kreeg of ik de ruggenprik wilde of liever narcose. Een echt dilemma voor mij want ik ben doodsbang voor narcose, terwijl het me wel de fijnste manier lijkt, want je krijgt er dan niets van mee.

Op donderdag lag ik om 07.30 uur in een ziekenhuisbed te wachten op de operatie. Ik was op de spoedlijst gezet, maar je weet dan niet precies hoe laat je aan de beurt bent. Uiteindelijk werd dat pas 14.00 uur. De operatie duurde een dik half uur en ik koos toch voor narcose. Nog even uitgeslapen op de recovery en rond 17 uur mocht ik weer naar huis.

Het was me het weekje wel… gelukkig toch nog van alles kunnen filmen. Kijk je gezellig mee?

 

 

Wil je Weekvlog #4 nog eens zien? Dat kan hier.

Wil je ook het Magische bureau bestellen? Dat kan eenvoudig en snel bij Bol.com:

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

NEW Babycadeaus 336x280
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
WEEKVLOG #5: Lilou’s 1e lachje, cadeaus uitpakken en mijn spoedoperatie

  1. Pingback: Mijn eerlijke bevallingsverhaal ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Pingback: WEEKVL0G #6: eerste keer werken, zusjesliefde en WINACTIE Clinique ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  3. Ik kan mij goed voorstellen dat je enorm schrok en zelfs bang was. Dit was een vriendin van mij overkomen. Na allebei de zwangerschappen moesten ze placentaresten chirurgisch uithalen. Vervelend maar nodig. Gelukkig is t ook met jou goed gekomen. Nu maximaal genieten!

  4. Lieve marion

    Net je blog en blog gelezen en ben heel blij dat t goed is gegaan en je je weer lekkerder voelt.
    Leefde helemaal mee.

    Lfs annette

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!