Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekvlog #4: weg met de zwangerschapskilo’s en de babyborrel


19 januari 2017


A

Afgelopen week ging ik voor het eerst naar Ladyline. Ik kwam erachter hoeveel kilo’s ik precies kwijt moet om weer op mijn oude gewicht van voor de bevalling te komen. Door middel van lymfedrainage en sporten in de warmtecabines heb ik er alle vertrouwen in dat dat wel goed gaat komen. 

Ook vloeide mijn hart over van liefde toen de zusjes even bij elkaar in bed lagen. Het drong echt tot me door dat deze twee nog heel veel aan elkaar zullen gaan hebben.

We sloten de week af met de babyborrel. Ik filmde er een heel klein stukje want aanstaande zondag komt hier een hele aparte video van!

Veel kijkplezier!

 

Zoals jullie misschien gisteren hebben gevolgd op instagram onderga ik vandaag een )spoed)operatie. Ik ging op nacontrole bij de gyneacologe en die constateerde dat er nog een placentarest in de baarmoeder zit, die zo snel mogelijk verwijderd moet worden. Dat gaat vandaag gebeuren en uiteraard zie je dat in de WEEKVLOG van volgende week.

 

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Weekvlog #4: weg met de zwangerschapskilo’s en de babyborrel

  1. Pingback: WEEKVLOG #5: Lilou's 1e lachje, cadeaus uitpakken en mijn spoedoperatie ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!