Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #4: voorbereidingen treffen


15 juni 2017


weekvlog vlogger youtube mama lifestyle maastricht MAMA to the max
W

Wat een spannende week was het…de spreekwoordelijke “knop” sprong in één keer om. Ik zag mezelf eerder in een video die die ik wilde gebruiken voor WEEKVLOG 2, maar ik kon het fragment echt niet nog eens zien. Ik schrok van mijn figuur en wiste de video dan ook gelijk. Ik bestelde vorige week de Fit Bit en daar ben ik afgelopen week mee aan de slag gegaan. Ook kwam de vacuümblender van Byzoo binnen en zoals ik gisteren in het artikel al vertelde: dit wordt mijn afvalmethode!

Verder gingen we pasfoto’s maken met Lilou. Wat was dat een schattig moment. Dat lachje… geweldig! En ik mocht private shoppen bij een super leuk, nieuw boetiekje in Maastricht: Lara Boutique. Ik slaagde enorm. Benieuwd wat ik allemaal uitzocht?

Omdat het een druk weekje was en ik enthousiast was met de camera heb ik de WEEKVLOG in twee delen gemaakt. Vandaag dus deel 1 online en morgen deel 2/

Hier is ie, deel 1 van de nieuwste WEEKVLOG:

 

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

 

!Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
WEEKVLOG #4: voorbereidingen treffen

  1. Leuk!! Ben benieuwd naar deel 2… Ik wil er ook zo’n 10 kilo af, maar gaat een stuk moeizamer dan na de eerste.. Heel veel succes je bent al lekker bezig!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!