Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #4: BESTE HIGH TEA & HALLO GRIEP


20 oktober 2017


<

Het was duidelijk een week van ups and downs. We genoten van het prachtige weer, ik had mijn eerste afspraak met mijn weddingplanner en we hadden de beste high tea lunch ooit bij vriendinnetje Nadine. Maar donderdag ging het helemaal mis. Ik had al last van mijn keel de afgelopen dagen, maar in één keer sloeg het om en had ik flinke koorts met keel- en blaasontsteking. Niet fijn, maar gelukkig was ik het zondag redelijk kwijt. Benieuwd naar de overheerlijke lekkernijen van de high tea?   

Veel VLOGplezier!

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

En als je de vlog van het MAMA to the max WEEKEND nog eens wil zien dan vind je die hier.

!Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
WEEKVLOG #4: BESTE HIGH TEA & HALLO GRIEP

  1. Pingback: WEEKVLOG #5: HERFSTVAKANTIE TO THE MAX | MAMA to the max ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!