Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #3: WIE WERD ER GEVRAAGD ALS GETUIGE?


11 januari 2018


<

De eerste week van het nieuwe jaar was voor ons nog vakantie. In de ochtend had ik wel gevraagd of de oppas wilde komen zodat ik eventjes wat kleine dingen kon doen op kantoor. Ik vind het gewoon ook gezellig om er wat te rommelen. Ook gingen we kijken naar de Driekoningenstoet in de binnenstad van Maastricht. Dat was met drie echte kamelen erbij. Zo speciaal om ter zien. Het hoogtepunt was toch wel de fles champagne die ik mijn schoonzusje gaf met haar verjaardag. Er stond een hele speciale boodschap op. Benieuwd wat dat was?

Veel vlogplezier!

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!