Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekvlog #2 + zwangerschapsupdate week 27


15 september 2016


weekly snaps 36
O

Ook weekvlog #2 is een feit! Gisteren kwam deze al online op Youtube. Ik heb er voor gekozen om de vlog pas een dag later op de website te plaatsen. Wil je nu wel al een berichtje ontvangen op woensdag wanneer de vlog online is gekomen, dan kun je je abonneren op mijn youtube kanaal. Je krijgt dan een melding wanneer de vlog online staat. En anders; wees gerust, dan staat ie hier voor je klaar op donderdag.

Zwangerschapsupdate

Net zoals vorige week geef ik voorafgaand aan de weekvlog een update van mijn zwangerschap. Week 27 was alweer om en ik groei ineens enorm. Het lijkt wel alsof de buik er zin in krijgt. En (helaas) niet alleen de buik. Ik merk het nu ook aan mijn bovenbenen en armen. Maar dat kan natuurlijk ook aan het weer liggen. Ik merk dat ik heel wat vocht vasthoud.

Aan het eten kan het niet in ieder geval niet liggen denk ik. In tegenstelling tot mijn eerste zwangerschap heb ik nu ineens veel zin in fruit en totaal niet zoveel in zoet. Behalve dan een heerlijk chocolade ijsje na het eten ’s avonds, dat kan ik heel moeilijk weerstaan;)

Ook het baby’tje groeit goed. Op dit moment is ze al 1000 gram. We waren namelijk afgelopen week ook bij de gynaecoloog en daar zagen we dat ze goed groeit.

Benieuwd waar ik nog zoal mee bezig was de afgelopen week? Dan staat hier de video voor je klaar. Veel plezier met kijken!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!