Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #2: NAAR HET BERENZIEKENHUIS


29 maart 2018


<

Afgelopen week was drukkie druk.. veel leuke momenten volgden elkaar in een razend tempo op. Zo mocht Maxime met haar klas naar het berenziekenhuis, wat heel leerzaam was. Ging ik naar Frankrijk voor de huwelijksvoorbereidingen en mocht ik bij Scapino een paar sneakers uitzoeken en daar ben ik echt goed geslaagd. Omdat ik veel filmde heb ik de dagen in Frankrijk eruit gelaten en daar een aparte video van gemaakt. Deze komt zondag online. Vandaag de rest van onze gezellige week.

Veel kijkplezier!

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!