Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #2: KNALLEND HET JAAR UIT!


4 januari 2018


weekvlog 2 2018 MAMA to the max
<

De week tussen Kerst en Oud&Nieuw vind ik altijd de gezelligste week van het jaar. Ik wil dan even hè-le-maal niks hoeven. Geen boodschappenlijstjes voor kerst, geen cadeautjes die nog gekocht moeten worden en ook niet naar kantoor gaan. Ik kies er bewust voor om de hele week gezellig met JP en de meisjes te tutten. We waren veel binnen omdat we allemaal wat verkouden waren en dat was ook wel eens fijn. Zo had ik tijd om dingen aan te pakken die ik allang wilde, maar er door tijdnood nooit van kwam. Zo toverde ik Maxime’s commode om naar meisjesdressior. En natuurlijk gingen ook wij knallend het jaar uit. Niet om 00.00 uur maar al rond 19.00 uur. JP laat dan alijd vuurwerk af met Maxime en dat vindt ze geweldig. Kijk je gezellig mee?

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
WEEKVLOG #2: KNALLEND HET JAAR UIT!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!