Lees nu: Hormonen en essentiële oliën

WEEKVLOG #2: DAGJE SHOPPEN DESIGNER OUTLET ROERMOND


5 juli 2018


weekvlog 2 wedding mamatothemax uitgelicht
<

Deze week ging ik shoppen in Roermond bij de designer outlet. Zo leuk met mijn vriendinnetjes uit Rotterdam. Ook heb ik deze week enorm genoten van mijn meisjes. Ongelofelijk….hoe snel de meisjes groeien. Deze week moest ik echt een paar keer slikken omdat ik me bij allebei de meisjes ineens verbaasde over hun snelle ontwikkeling. Maxime wordt echt een dametje en Lilou begrijpt met de dag meer en meer. Ook was ze ineens van haar watervrees af. Wat was ze trots, en mama trouwens ook!

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s!

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

NEW Babycadeaus 336x280
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!