Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekvlog #16: 12,5 jaar samen, pasen & Feyenoord


20 april 2017


H

Het was een druk, maar ook vrolijk weekje. Mijn mamahart smelt elke keer opnieuw als ik mijn twee meisjes samen zie. Maxime vindt het geweldig om te spelen met haar zusje, ik trof d’r deze week een paar ’s ochtends bij Lilou op de kamer aan. Lilou brabbelt lekker door en schatert te aandoenlijk van het lachen elke dag. Verder waren JP en ik deze week 12,5 jaar samen, vierden we pasen en gingen we samen naar Feyenoord in de Kuip. 

Verder ging ik lunchen met Nathalie de verloskundige, heeft Lilou weer een prikje gehad op het consultatiebureau en heeft Maxime het ritme van naar school gaan te pakken. En…..is de paashaas langs geweest in Maastricht?

Kijk je gezellig mee?

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max
#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max

Het stukje in de VLOG waar we naar Feyenoord gaan is mede mogelijk gemaakt door Opel Nederland.

Select

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Weekvlog #16: 12,5 jaar samen, pasen & Feyenoord

  1. Pingback: WEEKVLOG #18: mijn verjaardag vieren, koningsdag en q-time ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!