Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #13: IK WIST NIET DAT DIT BESTOND!


14 juni 2018


weekvlog naar de speelgoedbank mama to the max
<

Lilou heeft de camera ontdekt hoor. En dan vooral de aan en uit knop. Iedere keer als ik met de vlogcamera in de buurt kom weet ze precies waar ze op moet drukken Haha. Een echt kind van een vlogger;). Maxime had al heel lang de wens om te picknicken in de tuin en dat deden we woensdagmiddag voor het eerst. Wat is dat leuk zeg! Voor kinderen maakt dat echt niet uit waar je dat doet. We hadden de grootste lol en zeker even kijken voor wat hapjes inspiratie! Ook was ik uitgenodigd bij de speelgoedbank. Ik bracht een aantal “oude” speelgoeditems van Lilou ernaartoe en kreeg een hele rondleiding. Ik was er best wel van onder de indruk! Zondag was ik een bezig bijtje want ik maakte een kraammand voor mijn schoonzusje. Wat is ie gaaf geworden! Benieuwd naar het resultaat? 

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!