Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #13: 38 weken zwanger, wachten to the max


1 december 2016


weekvlog 13 MAMA to the max zwanger 38 weken bevalling wachten
O

Ohhh ik had echt niet gedacht dat ik nog een nieuwe WEEKVLOG had kunnen maken…wat dat betreft heb ik het mijn hele zwangerschap aan het verkeerde eind gehad. Mijn gevoel bleef zeggen dat ons kleine meisje zich net als Maxime een stuk eerder zou melden… Ik ging er stiekem niet vanuit dat ze een decemberkindje zou worden. Maar van de andere kant is het ook heel speciaal om deze tijd mee te maken. Ik geniet zo van Maxime…nog maar heel eventjes is ze enig kind en ik ben zo benieuw hoe ze het gaat ervaren als haar zusje er eenmaal is.

Ik heb de eerste dagen van de week niet gevlogd omdat ik best wel moe was en er even geen zin in had (sorry, maar weet zeker dat jullie het me vergeven). Vanaf donderdag kreeg ik een nieuwe energieboost en had ik weer echt zin om de camera te pakken.

We hadden een paar heerlijke dage, werden goed verwend in Douglas Maastricht bij de counter van Jo Malone, Mimi mocht de schoen zetten en de Joolz Day was er eindelijk!

Kijk je mee?

 

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!