Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #11: RUSTIGE WEEK THUIS MET DE MEISJES


31 mei 2018


<

Deze week had ik een rustig weekje. Zo heerlijk na de drukte van de babyshower en het vrijgezellenfeest. Ik heb deze week even goed de tijd genomen om terug te kijken op de leuke dagen met mijn liefste vriendinnetjes. Ook pimpte ik met mijn vriendin Mandy ons IKEA keukentje en ging ik met Lilou en Maxime zwemmen. We genoten van het mooie weer. Kijk je gezellig mee?

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!