Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekvlog #11: 36 weken zwanger en alles rondom Sinterklaas


17 november 2016


weekvlog 36 weken zwanger MAMA to the max
D

Deze week werd het fysiek toch wel wat zwaarder. Ik merk dat ik niet meer veel kan doen op een dag. Daardoor film ik steeds wat lanegre stukjes, maar minder momenten in een week. Ik doe namelijk ook niet meer zo heel veel, haha. Lekker luieren en genieten van de rust, meer heb ik eigenlijk niet nodig.

Afgelopen week stond natuurlijk wel helemaal in het teken van Sinterklaas die aankwam in het land. Maxime krijgt het dit jaar voor het eerst echt heel bewust mee en dat is voor ons ook super leuk om samen met haar te ervaren. We gingen natuurlijk naar de intocht aan de Maas in Maastricht en zaterdagavond mocht ze gelijk de schoen zetten.

sinterklaas intocht maastricht MAMA to the max

Ook had ik een super leuke ontmoeting met Nathalie van Puur Natal. Ik had nog één dingetje op mijn to-do lijstje staan voor de bevalling en dat was de nazorg regelen. Omdat ik onder begeleiding ben van een gynaecoloog ben, moet je de nazorg zelf regelen. Ik had al zoveel goede verhalen gehoord van deze verloskundigenpraktijk dat ik niet lang hoefde na te denken wie ik daarvoor zou gaan vragen. En wat was het een gezellige eerste ontmoeting. Ik voelde me gelijk heel vertrouwd bij haar. Ook Mimi vond het geweldig nog eventjes naar het hartje van haar zusje te luisteren.

Nu genoeg gekletst…de weekvlog #11 staat voor je klaar:

 

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd al eerste op de hoogte van de laatste video’s.

 

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

 

Liefs,

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!