Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #10: VOORBEREIDING MEET&GREET


24 augustus 2017


<

Afgelopen week was een week van ups en downs. Je kent het wel, die downmomentjes die je niet te vaak wil hebben, omdat ze je qua energie helemaal leegzuigen. Zo was JP in Barcelona tijdens de aanslag en kreeg ik hem niet te pakken. En zondag werd ik wakker met een heel naar gevoel. Ik lag wat te chillen met de meisjes in bed toen ik Facebook opende. Ik kreeg meteen een knoop in m’n maag toen ik de reacties las onder deel 2 van de vakantievlog in Mallorca. Er waren mensen, die normaal nooit een reactie achterlaten, die het nu nodig vonden mij enorm te kwetsen. Wat blijkt… de draagzak van Stokke die ik heel fijn vind voor Lilou, viel bij een ‘draagzakken community’ niet heel erg in goede aarde. Dat kan natuurlijk en daar is ook niks mis mee. Ik heb zelf ook altijd en overal een mening over, maar die bewaar ik meestal gewoon voor mezelf of als ik die wil delen doe ik dat met mijn familie of dierbare vrienden. 

Jullie mogen best weten dat ik er de hele zondag niet lekker van ben geweest. Niet gevlogd dus ook. Ik was zelfs bang de camera te pakken. Bang om weer een (kwetsbaar) kijkje in mijn leven te delen en daar ook weer commentaar op te krijgen. Ik merkte dat ik ontzettend onzeker ervan werd. Ik besef me heel goed hoor dat veel mensen mij volgen en veel details zien in mijn leven, maar nu kwam het best hard aan, omdat de woorden te kwetsend waren. Als je haatmail krijgt dat ik Lilou mishandel omdat ik haar in een bepaalde draagzak stop, of berichtjes dat ze nu waarschijnlijk iets aan d’r ruggenwervel heeft, dan vind ik dat echt heel erg en trek ik me dat zeker persoonlijk aan.

Maaaaaaar ik zou Marjon niet zijn als er naar heel wat traantjes toch weer het positieve in me naar boven komt. Ik plaatste een foto op instagram en daar kreeg ik de liefste reacties van jullie.

 

EASY LIKE SUNDAY MONRING💕 Liefste meisjes, graag wil ik nu alvast sorry zeggen voor de dingen die ik allemaal verkeerd zou kunnen doen. Sorry lieve Lilou dat je het zo fijn vond in de @stokkebaby draagzak op vakantie en zo lekker tegen me aanlag. En sorry lieve Max, dat mama je suikers geeft, je iedere dag even op de iPad mag en ik je soms in bed leg omdat je op de bank in slaap bent gevallen en ik je tandjes niet heb gepoetst. Weet dat mama ontzettend veel van jullie houdt en ik het aller-aller-allerbeste met jullie voor heb💕 Veel liefs, mama😘 #loveyoutopieces #tryingtobegood #watisgoedenwatisfout #volgjemoedergevoel #iederemamadoethetanders #MaximeLilouLove #evengehuildnet #kwetsbaarhoordiekijkjesinmijnleven #hoorterbijzeggenze #blogger #maarweerlekkerveelknuffelenmetmijnmeisjes #nietzoeasydusdezezondagochtend

Een bericht gedeeld door M α ɾ ʝ σ ɳ (@mamatothemax_nl) op

Ik las alle berichtjes zowel op instagram, Facebook als privé die jullie naar me stuurden. Dat heeft me echt erdoorheen geholpen! Die berichtjes waren stuk voor stuk goud waard en hebben me doen beseffen hoe mijn blogs en vlogs gewaardeerd worden. Ik kon jullie helaas niet allemaal persoonlijk terug schrijven en daarom moet je echt even de vlog kijken waar ik jullie persoonlijk allemaal toespreek.

Bedankt voor al jullie lieve woordjes! Het heeft me zo goed gedaan en nog steeds!

En pssst…had je de winactie al gezien die sinds afgelopen dinsdag online staat? Ik organiseer een MEET&GREET en in deze WEEKVLOG tref ik daar de voorbereidingen voor. Doe je al mee?

 

Met weer veel plezier deel ik deze week de WEEKVLOG met jullie:

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.

En als je de vakantievlogs van onze vakantie in Mallorca nog eens wil zien dan vind je die hier.

!Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

 

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
WEEKVLOG #10: VOORBEREIDING MEET&GREET

 1. Pingback: WEEKVLOG #11: FOTOSHOOT | OP BEZOEK BIJ HOOG ZWANGERE KELLY & SHOPTOUR IN MAASTRICHT ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 2. Jeetje! Laat het lekker lieve Marjon! Je bent een top moeder, een voorbeeld! Jou enthousiasme maakt het juist zo leuk! Blijf doorgaan blijf wie je bent! Je vlogs zijn super leuk, verheug me er steeds op! Voor gezellig vermaak en voor de tips! Super! Ik ga duimen voor de meet & greet.. hihi! Liefs Karinvissers1988 / Jim Lieshout

 3. Kom op Marjon! Menig moeder zou zoals jou willen zijn!

  Niemand is perfect en als een bepaalde draagzak echt zo slecht zou zijn, dan verkopen ze deze echt niet!

  Ik heb een Stokke Trip-trap stoel met newbornseat, ook daar kreeg ik eens van te horen dat het slecht zou zijn voor onze toen nog babyzoon zijn rug slecht zou zijn.. en dat het niets toe zou voegen hem op onze hoogte aan tafel te zetten. Hij zou er een afgeplat en scheef hoofd van krijgen. Alsof mijn baby er de hele dag in zat.. nee! En ja, we hebben een ergonomische draagzak, puur omdat er zo’n zaak “om de hoek zit” maar verder doen ook wij dus veel fout 😉 in andermans ogen! Zoals: de babyzoon van toen is nu vrolijke ontdekker en hij klimt op de bank of op zijn speelgoed en valt er onder toezicht vanaf, leert ie van. Hij ligt wel eens zonder gepoetste tanden in zijn (of bij ons in) bed, mag Kikker kijken op tv (eerlijk is eerlijk, 5 minuten de handen vrij is soms nodig…) en krijgt wat berenchipjes en drinkt vlierbessenranja…

  Hoewel ik weinig met tegelspreuken heb, vroeger hing er bij mijn grootouders een tegeltje… maar hij is me altijd bij gebleven; ‘Wie iets heeft te zeggen van mij of het mijne. Ga eerst naar huis en bekijkt het zijne. Vindt hij in ’t zijne geen gebreken. Dan mag hij vrij van het mijne spreken’.

  Liefs! Joyce

  PS. leuke meet & greet actie, ik had graag meegedaan om kans te maken maar verwacht binnen nu en 6 weken weer een kindje 🙂

 4. Lieve lieve Marjon,

  Ik ben een beetje geschrokken van het eind van deze volg….heb het allemaal niet mee gekregen en vond het juist zó handig die draagzak voor Lilou. Probeer de negatieve reacties van je af te zetten, hoe moeilijk dat ook is.
  Ben zelf geen moeder, maar geniet er van hoe relaxed jij met de meisjes om gaat. Je leven gaat door, met allerlei leuke dingen en toch heb je tijd voor de meisjes.

  Wat een gave meet en greet heb je georganiseerd!! Wauw, wat een mooi park!! En dan ook nog zelf een Limburgse vlaai bakken…. te gek!! Hoop dat je een paar leuke moeders uitzoekt die hier samen met jou van gaan genieten.

  Nogmaals ik geniet van je berichtjes op Instagram en je filmpjes. Het geeft mij energie en vreugde!!

  Lieve groetjes van Ilse

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!