Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #10: HEB IK ME LATEN VERLEIDEN?


1 maart 2018


<

Heb je dat ook wel eens dat je het erg lastig vindt om niet toe te geven aan je peuter, kleuter, kind of puber? Volgens mij is het mama-eigen om altijd in de war te worden geraakt door die kleine (b)engeltjes van ons;). Ik probeer er steeds wel goed op te letten dat ze me niet iedere keer weer om d’r vingertje windt, maar eerlijk is eerlijk, Maxime is er wel goed in! Zo stonden we in de H&M afgelopen week en ze mocht één ding uitkiezen, natuurlijk kon ze niet kiezen en vond ik het erg lastig om niet te laten verleiden…benieuwd of het me gelukt is?

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

NEW Babycadeaus 336x280
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!