Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #1: WAAROM IK DETOX


17 januari 2019


waarom ik detox innerfresh maastricht mamatothemax
<

Een gezonde start van het nieuwe jaar 2019! Na een grote pauze zijn de vlogs er weer. Helaas ben ik met Kerst en Oud & Nieuw heel ziek geweest, waardoor ik niet heb kunnen werken. Gelukkig voel ik me alweer stukken beter en ben ik klaar voor het nieuwe jaar! Ik wil stil staan bij wat ik al heb en veel liefde de wereld in sturen. Dankbaarheid, dat vind ik zo belangrijk! Ik start het nieuwe jaar net als vorig jaar weer met een detox. Spannend, maar vooral heel fijn. Benieuwd hoe het gaat met de afbouwfase? Dat vertel ik uitgebreid in de blog!

Bekijk ook:
Weekvlog #8: Kerst in Maastricht

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s!

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Bekijk dan nu Weekvlog #8 Kerst in Maastricht!

Veel liefs,

Woonverzekering Image Banner 300 x 250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!