Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #1: MIJN TROUWJURK EN MEER DETAILS VAN DE BRUILOFT


23 augustus 2018


uitgelicht weekvlog 1 wittebroodsweken mamatothemax
<

In deze vlog vertel ik jullie meer over onze bruiloft in Zuid-Frankrijk: mijn trouwjurk, trouwring en nog meer details laat ik zien. We hebben zo genoten! Ook ging ik naar de lancering van de nieuwe najaarscollectie van Rivièra Maison. Het was een fijne laatste week van de zomervakantie. Volgende week: back to school!

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s!

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

12 Reacties op “
WEEKVLOG #1: MIJN TROUWJURK EN MEER DETAILS VAN DE BRUILOFT

 1. Pingback: WEEKVLOG #3: SLAAPKAMER MINI MAKE-OVER ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

 2. Ik kijk jouw vlog altijd met m’n dochter Sophie. Zij vind het geweldig om te zien wat jullie allemaal doen en wat je dochters meemaken. We kijken op m’n telefoon en dan moet ik m’n best doen om zelf wat te kunnen zien 🙂

  Als ik zou winnen, dan zou ik graag de letter S willen. M’n dochter is 6 en druk bezig met het gezellig maken van haar kamer. Als het windlichtje aangaat, dan moet het wel beneden natuurlijk 😉

 3. Ik kijk jouw vlog altijd met m’n dochter Sophie. Zij vind het geweldig om te zien wat jullie allemaal doen en wat je dochters meemaken. We kijken op m’n telefoon en dan moet ik m’n best doen om zelf wat te kunnen zien 🙂

  Als ik zou winnen, dan zou ik graag de letter S willen, van mn dochter Sophie. Zij is 6 en druk bezig met het gezellig maken vna haar kamer. Als het windlichtje aangaat, dan moet het wel beneden natuurlijk 😉

 4. Ik zou heel graag de riviera maison windlicht houder willen winnen. Als ik hem zou winnen zou ik hem graag willen met de letter C. De C staat voor cor, de naam van mijn opa waar het helemaal niet goed mee gaat. Wij branden heel veel kaarsjes voor hem en dat zou nog mooier en persoonlijker zijn met deze houder.

  Dikke kus,
  Marije

 5. Ik zou heel graag de riviera maison kaarslicht houder willen winnen met de letter C. De C staat voor cor. De naam van mijn opa waar het helemaal niet goed mee gaat. Wij branden heel veel kaarsjes voor hem en dat zou nog mooier zijn met deze houder.

  Dikke kus,
  Marije

 6. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Altijd zo leuk om te volgen. Wij hebben er hele leuke ideetjes aan overgehouden!! Zelfs mijn vriend is mega enthousiast door jou geworden! Ik zou graag meedoen met de winactie voor de letter Q, mijn voorletter!

 7. Wat een leuke vlog! Ik doe ook graag mee met de Riviera maison houdertje zelfde letter als die van jou de M van miriam.

 8. Het is iedere keer een plezier om naar de weekvlogs te kijken 😉 ik verwacht mijn tweede kindje eind september, een meisje, en ik haal zoveel inspiratie bij jou! Heb al een zoontje van bijna 4 maar die is echt niet te vinden voor rose; haha 😉 de windlicht is supermooi en zou leuk zijn als eyecather op de materniteit om lekkere hapjes in te serveren. Mocht ik winnen zou ik graag de letter E hebben. Fingers crossed…

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!