Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKVLOG #1: DE GEZELLIGSTE TIJD VAN HET JAAR!


1 november 2018


mama to the max weekvlog 1 gezelligste tijd teaser 2
<

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken, maar toch merk ik dat ik in de herfst altijd moet oppassen met mijn gezondheid. Mijn afweersysteem gaat super snel omlaag en dat merk ik niet zo zeer in ziek zijn, maar meer aan mijn huid. Deze week bereikte mijn slechte huid echt een dieptepunt en was het tijd actie te ondernemen. Ow ja en Maxime ging er ineens op mijn hakken vandoor. Kon ze er nu beter op lopen dan ik?

Veel kijkplezier!

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Het is helemaal gratis en je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s!

Wil je de vorige weekvlog (nog) een keer zien? Die kun je hwier vinden.Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!