Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekvlog #1: de eerste keer met baby Lilou


29 december 2016


J

Jaaaaa….daar is ie dan! De aller-aller-aller eerste weekvlog na mijn bevalling. Onze lieve dochter Lilou is nu alweer dik 3 weken oud en we hebben 3 heerlijke weken achter de rug. Het is een grote roze wolk waar we op zijn beland en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik had helemaal geen behoefte om te vloggen de afgelopen weken, maar ineens was daar het moment dat ik wel weer zin had om de camera te pakken. Zo gezegd, zo gedaan en zelfs zoveel gefilmd dat ik er twee vlogs van heb kunnen maken.

Deel 1:

Vandaag dus deel 1 van de eerste weekvlog. Ik vertel even uitgebreid dat ik terug ben van weggeweest en verder heb ik alweer een fotoshoot op de planning staan.

Nieuwsgierig geworden?

Hier komt ie dan:

 

 

Als je je wilt abonneren op mijn kanaal dan zou ik dat super leuk vinden. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de laatste video’s.

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening


Outlet


 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Weekvlog #1: de eerste keer met baby Lilou

  1. Pingback: Weekvlog #3: sneeuwpret, naar het krijsparadijs & verjaardag vieren ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Wat een leuke weekvlog! Zo leuk ook dat je je dochters gewoon toont en niet afschermt zoals sommige you tubers. Veel geluk met je man en dochters.

  3. Wat fijn om weer wat van je te horen en te zien! Je ziet er fantastisch uit, straalt helemaal! Wat een schatje is Lilou en wat fijn dat de bevalling nu een stuk soepeler is verlopen! Ik ben heel erg benieuwd naar het project van Kelly en van jou! Spannend! Leuk om je tussendoor ook Mestreechs te horen praten tegen Lilou! Geniet nog maar lekker van jullie gezinnetje en ik kijk uit naar deel 2
    Lifeaholic.nll onlangs geplaatst…Terugblik 2016 VS blogdoelen 2017!My Profile

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!