Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #12: verkouden, voorbereidingen en een gave fotoshoot


29 maart 2016


D

De afgelopen week stond in het teken van mijn verkoudheid, waar ik heel slecht tegen kan haha. Ook moest ik natuurlijk voorbereidingen treffen voor Maximes verjaardag. Zaterdag hadden we een fotoshoot op de planning en zondag vierden we haar verjaardag. Kijk je gezellig mee?

 

Maandag

Maandag-Jatsen

Ik bracht dit klein prinsesje eerst naar de gastouder en fietste daarna gelijk door naar kantoor.

Maandag-carmen

 

Mijn stagiaire Carmen was jarig geweest en ze nam een heerlijke vlaai mee. Daar kunnen we natuurlijk geen nee tegen zeggen;).

 

Maandag-taart

 

Ik kreeg van de gastouder van Maxime een heel lief appje dat ze super blij waren met ons kraamcadeautje. Ik bestelde dit krukje bij Atelier De Rozijntjes en liet de naam en de geboortedatum erop drukken.

Maandag-kruk

 

  Dinsdag

Dinsdag-opstaan

Wij werden heerlijk samen wakker. Sinds kort kruipt ze ’s ochtends bij me in bed en slaapt ze soms nog even verder. Ik geniet er echt met volle teugen van. Wat een ultiem geluk om naast dit mooie meisje te liggen.

Dinsdag-pray

Mijn stemming van dankbaarheid en geluk sloeg snel om toen de eerste berichten op mijn gsm verschenen over een explosie op Zaventum. Ik kon het nog niet goed bevatten, maar toen ik beneden kwam zaten mijn schoonouders al gekluisterd aan de buis en volgden ze de ontwikkelingen op de voet. Ik was er helemaal stil van en had moeite om de dag verder te beginnen.

Dinsdag-poetsen

Op kantoor volgden we ook het nieuws op de voet en we schrokken enorm toen we hoorden hoeveel doden er al waren gevallen. Wat een verschrikkelijke wereld, waar wij mensen elkaar afmaken! Toch probeerden we verder te gaan met ons werk. Ik kreeg niet zoveel gedaan als normaal, maar probeerde te doen wat nodig was.

Deze elektrische tandenborstel van Oral-B kwam binnen voor Maxime. Ik maakte er eerst foto’s van voor de blog en nam daarna de tandenborstel mee naar huis. Ik liet hem zien aan haar en ze was meteen verkocht. Ik verbaasde me er ook over hoe goed ze haar tanden zelf deed poetsen. De review en onze manier van tandenpoetsen volgt snel!

Donderdag-mmm

Ik at een van mijn favoriete salades van de Appie: Kipdijfilet met zoete aardappel.

Dinsdag-prinses

 

’s Avonds maakte ik deze foto nadat ze uit bad kwam. Ik vind het heerlijk als ze zo lekker rozig zijn na het badje en klaar zijn om gelijk te gaan slapen. Ik kuste haar een keertje extra toen ze ging slapen en zei tegen haar dat ik heel veel van haar hield. In mijn eigen dacht ik dat we moeten genieten van iedere minuut die we samen hebben, want het kan ook zo afgelopen zijn. Gek dat je daar pas weer bij stilstaat als er iets ergs om je heen gebeurt.

 

Woensdag

Woensdag-hatsjoe

Ik ging woensdagochtend niet naar mijn wekelijkse sportles, want ik voelde me ontzettend beroerd. Ik voelde al een verkoudheid aankomen de afgelopen dagen en die was nu werkelijkheid geworden. Ik besloot om die paar uurtjes naar kantoor te gaan en me lekker rustig te installeren achter m’n computer. Ik deed niets anders dan niesen en zakdoekjes verslinden haha.

 

Woensdag-film

’s Middags sprak ik af met Esther Hameleers en bespraken we de fotoshoot voor aankomende zaterdag. Ik had haar al een moodboard gestuurd en zij liet mij zien wat zij zoal in gedachten had. De fotoshoot heeft inmiddels plaatsgevonden en de foto’s komen aanstaande donderdag online! Hier zie je haar fotostudio aan huis waar alle magie plaatsvindt haha.Woensdag-bh

De advertorial van Triumph kwam online en alle meiden op kantoor waren al overtuigd van de nieuw BH-lijn. Alle drie de dames gingen in de pauze ook naar de Triumph winkel om de Magic Boost Shape Up die ik ook heb gekregen te kopen. Had je de blog over mijn nieuwe aanwinst al gelezen? Ik ben echt super blij met deze nieuwe BH!

 

Donderdag

Donderdag-goud

 

Mijn verkoudheid was donderdag alleen nog maar verslechterd. Ik hoestte en proestte en snotterde door kantoor haha. De zakdoekjes vlogen voorbij en ik moest mijn bakje met vieze zakdoekjes om het half uur legen.

Donderdag-schommel

Omdat ik me niet echt heel goed voelde, had ik ook bijna geen inspiratie om te schrijven. Ik besloot een kijkje te gaan nemen bij atelier De Rozijntjes. Ze hadden me al laten weten dat de schommel voor de voorjaarsfotoshoot klaar was. En ja hoor, hij was klaar. En wat een mooi ding! Ik kan niet wachten om deze aan een boom te hangen en foto’s te maken wanneer Maxime aan het schommelen is.

Donderdag-diner

En dat is dan weer superfijn als je bij je schoonouders woont. Ik kwam thuis, nam een lekker warm bad en toen ik beneden kwam kon ik zo aanschuiven bij het avondeten. Alhoewel ik niet al te veel proefde was het toch wel heel lekker. Slibtongetjes are my favorite!

 

Vrijdag

Vrijdag-mmm

’s Ochtends gingen we gezellig met mijn schoonmoeder naar de Intratuin. Is de Intratuin bij jou in de buurt ook zo gezellig? Bij ons in ieder geval wel. En ze hebben er een super leuke speelhoek voor kinderen. Eerst even een saucijzenbroodje eten en daarna ging ze even lekker spelen en snotterde ik lekker verder haha.

Vrijdag-bloem

Deze foto hierboven is niet gemaakt in de Intratuin, maar in een andere bloemenwinkel bij ons in Maastricht. Ik zocht een mooi stukje uit voor de Pasen. Ze maken er altijd waanzinnige creaties.

Vrijdag-Goed

Ik trakteerde me in de namiddag op een lekker glas wijn en zoals je ziet had ik m’n zakdoekjes gewoon in de hand. Mijn schoonvader verzekerde me dat een glas wijn heeeeel goed is voor de gezondheid, dus ik dacht: baat het niet dan schaadt het niet.

Zaterdag

Zaterdag-3

’s Ochtends waren we al vroeg uit de veren, want ik moest bij ’t Roze Bekkerieke de taarten en de lekkernijen op gaan halen voor het aankomende verjaardagsfeest van Maxime. Ik was helemaal in love op deze wafeltjes. Cute hè!

Zaterdag-fotos

Esther Hameleers kwam om 11.00 uur en stond te popelen om Maxime vast te leggen op de gevoelige plaat. Ze was helemaal enthousiast toen ze de mooie tafel zag. Samen maakten we de tafel helemaal compleet en kon de fotoshoot beginnen. Maxime deed het voorbeeldig en ben ik uiteraard ontzettend benieuwd naar het resultaat.

Zaterdag-fotoshoot

Zondag

Zondag-pasen

 

Ik maakte eerst een lekker paasontbijtje klaar voor Maxime en daarna begonnen de voorbereidingen voor haar feestje. Ze hielp me zo schattig mee met alles. Ik had echt een heerlijke ochtend met haar.

zondag-kaarsjes

 

Ze had zich zo enorm verheugd op het uitblazen van de kaarsjes! Ze had dit al een keertje gedaan voor de fotoshoot de dag ervoor dus ze wist heel goed wat ze moest doen. Met een beetje hulp van mama, kwam het helemaal goed.zondag-cadeau

 

Presents, presents, presents! Leuk om te zien hoe ze de cadeautjes openscheurde en zo ongeduldig was haha.

 

Zondag-champagne

 

Natuurlijk dronken we champagne met onze gasten en zongen we nog een keertje “Lang zal ze leven” voor haar.zondag-mama

 

Mama had alles onder controle;)zondag-cadeautjes

Mijn lieverd! Het was een groot Frozen festijn trouwens.

Zondag-versieren

 

zondag-slapen

En ’s Avonds viel ze letterlijk achterover. Ze zat op de rand van het bed en haar oogjes vielen plotseling dicht. Ik kreeg haar niet meer wakker. Het was ook een intensieve dag voor haar. Ik deed haar slaapzakje aan en ze sliep heerlijk verder. Wat was het een mooie dag!

 

Dat waren de weekly snaps van afgelopen week. Alles stond in het teken van de verjaardag van Maxime. Overmorgen is ze echt jarig en vieren we het nog een keertje met haar gastouder en de kindjes die daar dan zijn.

Morgen komt de vlog online van zaterdag. Ik filmde de fotoshoot van Esther Hameleers! Dus morgen mijn youtube kanaal in de gaten houden.

 

Liefs,

 

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Weekly snaps #12: verkouden, voorbereidingen en een gave fotoshoot

  1. Wat een mooie foto’s, en wat leuk om Maxime zo blij te zien zijn met al de dingen die er voor haar zijn geregeld!! Ow ja hopelijk ben je van je verkoudheid af 😉

    • Ze was al de hele week aan het vragen of ze eindelijk jarig was haha. Ik zelf ben ook benieuwd, ik heb ze nog niet gezien 🙂 Liefs Marjon

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!