Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De Weekly Snaps zijn weer terug! | WEEKLY SNAPS #2


15 januari 2020


weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes
<

De Weekly Snaps zijn weer terug van weggeweest. Heb je ze gemist? Ik wel! Maar, ik moet er wel weer een beetje inkomen. We hebben een rustige week achter de rug. Maxime had een uitje met het hockeyteam, ik ben begonnen met een detox en we waren aanwezig op Xem’s eerste feestje! Kijk je mee?

Lees ook:
Op Vaderdag eerste tand eruit | WEEKLY SNAPS #24

Maandag

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

De vakantie is weer voorbij! Ik startte mijn dag met een heerlijke kop koffie. Dit is echt wel mijn lievelingsmok. De quote: “Seek magic everyday” past helemaal bij mij.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Maxime was naar school en Lilou ging naar de gastouder. En vandaag was ze samen met neefje Alex! Hoe leuk is dat?

Dinsdag

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Ik drink het liefst ‘thee’ als puur water, met verse gember of citrusvruchten, munt, met een drupje olie. In dit geval koos ik voor Tangerine (Manderijn). Als je ook een essentiële olie in je water wil drinken, zorg dan dat het gekookte water niet heter is dan 70 graden. Anders brand de olie kapot.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

JP helpt me vanaf nu met de boekhouding en financiën. Ik ben er heel erg blij mee en het is ook super leuk om samen te werken. We zijn echt een team en het smaakt naar meer…

Woensdag

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Maxime vindt het leuk om als uitje naar een speelgoedwinkel te gaan en dan alvast inspiratie op te doen voor haar verjaardag. Ik maak dan foto’s van alles, zoals dit unicorn slijm. Ik haat slijm, maar zij is er echt dol op.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Het is 2020, een nieuw jaar dus ook een nieuwe start. Ik eet vanaf januari geen koolhydraten meer en dat bevalt mij zo goed! JP maakt dan super knapperige Hollandse roerbakmix en kopblokjes met peper, zout en knoflook. Echt heerlijk, jammie!

Donderdag

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Kijk nou hoe lief ze liggen te slapen? Zo kom ik dus hun kamertje binnen. Ze vinden het altijd nog fijn om samen te slapen en als ik dit dan zie, dan smelt ik weg en geniet ik daar zo van.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Morgen begin ik met detoxen! Ik heb een 3-daagse kuur van voedjegoed.nu en ik ben heel erg benieuwd. Het zijn sapjes en soepen en ik heb ze alvast uit de vriezer gehaald zodat ik vrijdag gelijk kan beginnen.

Vrijdag

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Dag 1 is officieel van start! Ik vind het een heel fijn idee dat ik mijn lichaam een reset kan geven door middel van een detox. Het voelt voor mij persoonlijk gezond en maakt mij ook even weer veel bewuster van wat ik eet.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Een moment dat niet vaak voorkomt: ontspanning midden op de dag! Omdat we gisteren een drukke dag hadden, heb ik de oppasdag kunnen ruilen met deze dag. Dus terwijl Maxime op school zat en Lilou bij de gastouder, nam ik een heerlijk bad! Ik deelde overigens deze foto ook op Instagram en kreeg veel vragen over het badrekje. Dat heb ik een aantal jaar geleden gekocht bij Xenos.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Zo, dag 1 zit erop! Inmiddels kan ik zeggen dat het mij best tegenvalt. Ik heb heel veel trek en in vergelijking met andere detoxkuren nam ik voedingssupplementen waardoor ik veel minder honger had.

Zaterdag

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Eens in de zoveel tijd is een ouder van het hockeyteam verantwoordelijk voor het organiseren van een hockey uitje met het team! Dit keer was ik aan de buurt en koos voor Plopsaland Indoor Hasselt. Wij komen er vaker en het is echt ideaal dat het binnen is. Zo kan je zelfs op een regenachtige dag lekker binnen spelen.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Ohhh wat was het leuk! En wat is het mooi te zien hoe hecht dit meidenteam inmiddels is. Ik deed vroeger nooit aan teamsport en nu ik zie hoe veel plezier zij hebben is het echt iets wat ik koester.

Zondag

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Heerlijk zo wakker worden met mij meisje naast mij!

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjesMaxime was vandaag een beetje snotterig dus besloot ik de bekende “Hatsjoe” roller te maken. Het is zo bijzonder om te zien dat ik ‘vroeger’ nog naar de winkel rende voor een neusspray of keelsnoepjes maar nu alles gewoon zelf maak. Het gaat helemaal vanzelf en het is nog eens leuk om te doen ook!

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Maxime weet zelf inmiddels ook precies op welke plekken ze het moet rollen.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Laatste dag detox, het viel mij niet mee. Waar ik me echt over verbaasde is de samenstelling van zo’n sapje. Het is dus écht puur sap! Geen druppel water, suiker of andere kunstmatige toevoegingen. Bijzonder toch?

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Deze ochtend gingen we (ik niet helaas) zelfgemaakte croissantjes eten bij Charlotte! Natuurlijk ging Maxime even heerlijk met haar neefje knuffelen.

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Daarna hadden we een babyborrel van mijn lieve petekind Xem! Wat was het mooi versiert en leuk om mijn lieve vriendinnetje met haar knappe mannetje te zien. En kijk eens wat Lilou daar doet?

weekly snaps 2020, januari 2020, week 2, mama to the max, blooming blends, essentiële oliën, young living, lifestyle, mama, vrouw, zusjes, Maastricht, detox, afvallen, gezondheid, meisjesmama, familie, geluk, plopsaland, sapjes

Zie jij het? Haha! Weg donut… Kleine snoepert!

Dat was onze week alweer! Hij is voorbij gevlogen, maar we hadden het wel rustig zo aan het begin van het nieuwe jaar. Hoe waren jullie feestdagen? Weer helemaal bijgekomen en klaar voor alle goede voornemens? Tot de volgende snaps!

Veel liefs,

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
De Weekly Snaps zijn weer terug! | WEEKLY SNAPS #2

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!