Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps of us #41


9 oktober 2015


A

Afgelopen week stond in het teken van mijn nieuwe kantoor en daardoor ook de heerlijke vrijheid die ik blijk te hebben. Alles zelf inplannen, een koffie date met een vriendinnetje zomaar “onder werktijd”, naar de Ikea met Maxime en mijn schoonzusje en mijn nichtje, pannenkoeken eten en ga zo maar door. Eigenlijk een heerlijk rustige herfstweek waarin ik volop genoot van mijn nieuwe baan. Kijk je mee naar de weekly snaps van week 41?

 

snap-1

snap-2

snap-3

snap-4

snap-5

snap-6

snap-7

snap-8

snap-9

 

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Weekly snaps of us #41

  1. Pingback: MAMA to the max photo plog week 41: Een drukke maar gezellige week - Babystraatje.nl

  2. Leuk weekoverzicht. Bagel ziet er heerlijk uit.
    Ik vind Hasselt ook heel erg gezellig en ik slaag hier beter met shoppen dan in mijn eigen ‘hometown’. Toevallig ben ik dit weekend in Hasselt, mijn zus woont daar (YAY) en ik mag 10 kilometer Dwars door Hasselt hardlopen 😉

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!