Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

De Weekly Snaps have to stay!


21 februari 2017


Weekly Snaps MAMA to the max
J

Jaaaaaa…..daar zijn ze weer!! De Weekly Snaps zijn voorgoed terug!! Wow, wat kreeg ik veel reacties vorige week toen ik jullie vroeg of de Weekly Snaps moesten blijven of plaats moesten maken voor een nieuwe rubriek. Massaal kreeg ik berichtjes van jullie en er was al snel maar één conclusie te trekken: de Weekly Snaps have to stay! Wat een compliment eigenlijk dat jullie ze zo graag bekijken iedere dinsdag. Dat had ik echt niet verwacht. Ik heb er dan ook weer alle energie voor om ze te maken. Deze blog kost me veruit de meeste tijd iedere week, maar nu ik weet dat de Snaps ook echt nog steeds gewaardeerd worden, vind ik dat helemaal niet erg om er bijna de hele maandag aan te zitten! Ik vatte afgelopen week dan ook gelijk de koe bij de hoorns en heb heel wat Snaps verzameld. Kijken jullie gezellig mee?

 

MAANDAG

 

Throwback

Eindelijk kon ik de blog van de babyborrel met jullie delen. Door de spoedoperatie moest ik gedwongen weer al mijn blogplannen twee weken opschuiven waardoor de foto’s en het filmpje van de babyborrel even op zich lieten wachten. Maandag gingen ze dan eindelijk online en de reacties waren overweldigend. Thnx nogmaals daarvoor! Ik genoot enorm achter mijn computer!

 

Lunchtime

Ik nam voor het eerst weer mijn oude vertrouwde salade mee naar kantoor. Deze salade heb ik de hele zwangerschap gegeten als lunch en ineens had ik er nu ook weer zin in. Wat er allemaal inzit vind je hier.

I love NIVEA

Er kwam een heerlijk verwenpakketje binnen van NIVEA. Ik ben begonnen met de Q10 anti rimpel dagcrème voor de vermoeide huid en ik ben erg enthousiast moet ik zeggen!

 

DINSDAG

 

 

Still in love

Het was Valentijnsdag en dat moest natuurlijk gevierd worden. Het is niet zo dat we er ieder jaar speciaal iets mee doen hoor, maar dit jaar vonden we het wel leuk op Valentijnsdag onze eerste date te plannen sinds de bevalling. We besloten uitgebreid te gaan dineren.

 

Lak lak lak

’s Middags kwam Joyce nog even langs om de nageltjes te doen. Niet alleen mijn handen waren dit keer aan de beurt, ook de teennageltjes moesten nodig weer eens gelakt worden. Heerlijk hoor, tutten op kantoor.

Pakketjes opsturen

De winactie van Clinique was voorbij en de twee winnaars waren bekend. Ik pakte allebei de pakketjes in en deed er een mooie MAMA to the max kaart bij. Zo leuk om pakketjes te maken en op te sturen!

 

Mijn strijd

Jaja de strijd tegen de kilo’s is echt begonnen! Morgen een uitgebreide blog hierover! Om 16.30 uur, na het werk, ging ik nog even een uurtje flink ertegenaan.

Aperitief

Om 19.30 uur zaten JP en ik aan het aperitief. Dat was even een raar gevoel hoor. De meisjes allebei thuis in bed en wij voor de eerste keer alleen samen weg. Ik dronk een paar grote slokken van de champagne en probeerde niet (teveel) aan thuis te denken (haha, het leven van een mama, hè).

Hit me

Dit was een “koekje” van tomaten. Mooi hoor (en lekker natuurlijk).

Kunstwerkje

Alle gerechten waren kleine kunstwerkjes. Prachtig ook om te fotograferen.

toetje #1

Kijk dat toetje…! Een echt Valentijnsdessert.

 

Toetje #2

En ongelofelijk maar waar, er kwam gewoon nog een tweede toetje achteraan. Daar ging mijn weekdoel (sorry Ladyline).

 

WOENSDAG

Walk @ the park

Op woensdagochtend gaat Maxime altijd naar de peuterspeelzaal. Rond 11.30 loop ik op mijn gemak met Lilou ernaartoe om haar op te halen. Dat was dit keer echt geen straf! Wat was het een prachtige dag. Ik besloot even 5 minuutjes te zitten op het bankje in het park en te genieten van de eerste voorjaarszonnestralen.

Poppetje

En ondertussen lag dit dametje heerlijk te slapen in de wagen.

Spring is coming

Maxime had het warm en wilde zelfs even haar jas uit. We besloten samen te lunchen in het park. Maar eerst moest er natuurlijk even geschommeld worden.

Mijn engeltje

“Mama, zullen we hier zitten op de picknickbanken?” En ja, ik kreeg er veel vragen over, haar haartjes zijn geknipt. Lekker kort en eigenlijk vind ik haar dat veel leuker staan dan lang haar dus ik denk dat we het voortaan zo gaan houden.

Omdat het kan

Maxime en ik besloten samen deze lekkere kidsburger met frietjes te delen. Jammie! Moet kunnen toch op de woensdagmiddag☺

Smile

We genoten enorm van het lekkere weer en hadden er allebei echt goede zin van gekregen.

Handig zo’n opa

Thuis wilde Maxime graag in de tuin spelen. De fiets werd uit het schuurtje gehaald en na een winter stil te hebben gestaan moest opa eerst de banden oppompen. Handig zo’n opa die altijd in de buurt is!

Samen zonnen

Samen gek doen is één van hun favoriete bezigheden. En jeetje wat was het heerlijk buiten.

En ondertussen…

Voor Lilou nog iets te koud en daarom bleven wij tweetjes gezellig binnen.

Handigggg

JP was al vroeg thuis en dus besloten we nog even naar België te rijden, naar het merkendorp Maasmechelen Village. Ik moest wel lachen met deze parkeerplaats, speciaal voor moeders met kinderen. Waarom is ie dan eigenlijk niet voor vaders met kinderen??

Shopperdeshop

We liepen wat winkels in, maar ik had niet echt de behoefte uitgebreid te shoppen. Ik kocht een simpel blauw truitje bij Escada en twee pyjama’s voor de meisjes.

Mama mag ik?

Ik wist dat het moment een keertje zou komen dat Maxime zou vragen of ze ook op de kinderwagen mocht zitten. We hebben het geprobeerd maar het is niet echt een succes. Daar is de wagen ook helemaal niet op gemaakt en dus zou ik het zeker ook niet proberen. De bak gaat er helemaal scheef van hangen en het is gewoon te zwaar. Maar voor de foto was het wel even leuk, hihi.

 

DONDERDAG

My office

Donderdag mocht ik weer naar kantoor. Wat scheen de zon zo mooi naar binnen. Een heerlijke dag achter de computer doorgebracht.

 

#slim

Terwijl Maxime was zwemmen bracht ik even twee kledingstukken naar het naaiatelier. Ik kreeg dit bonnetje mee dat ik goed moest bewaren als afhaalbewijs. Ik ben alleen zo’n ramp met zo’n bonnetjes dat ik besloot er een foto van te maken. Morgen ga ik alles ophalen. Benieuwd of ze het accepteren;).

Ik ben moe

Maxime is na een uurtje zwemmen altijd moe. Vandaag was het wel heel erg. Onder de douche ging ze al liggen op de grond. Je kunt je wel een beetje voorstellen hoe het aankleden verliep (drama dus ja). Thuis snel gegeten en in bed gestopt!

VRIJDAG

Mooi pakketje

Vrijdagochtend kwam dit mooie pakketje binnen. Honig bestaat 150 jaar dit jaar, vandaar dit leuke pakketje. In de VLOG donderdag zie je wat er allemaal inzit.

 

Smelt

Tja, wat moet ik hier nou bij vertellen. Deze foto zegt meer dan duizend woorden. Ontzettend verliefd op deze meisjes, vooral als ze zo samen knuffelen.

ZATERDAG

Saturdaymornings

Op zaterdag doen we het altijd rustig aan. Meestal blijven we extra lang boven. Ik had Maxime wel al een ontbijtje gemaakt zodat ze geen honger zou hebben. Ze vindt dat ook enorm gezellig om dan op haar kamertje te eten.

ontbijtje

Ik kreeg op instagram veel vragen wat er op haar bordje lag. Nou dit was dus het ontbijtje: een wit broodje met chocopasta (krijgt ze alleen op zaterdag en zondag), een plakje peperkoek in stukjes gesneden, een handjevol druifjes in stukjes en een klein doosje rozijntjes. En het bordje is van Done by deer.

work work work

Nicole kwam gezellig langs (volg je mij nog niet zo lang en benieuwd wie Nicole is en wat ze doet voor MAMA to the max? Die info vind je hier). We werkten een beetje op de laptop en we maakten foto’s. Hier is Nicole in actie om de nieuwe slaapzak van Puckababy te fotograferen. Ik kan niet wachten deze te gaan gebruiken voor Lilou. Wat is ie zachtttttt!

cute

Terwijl wij foto’s maakten zaten deze meisjes samen in de stoel. Maxime is normaal helemaal niet van het stilzitten, maar als ze haar zusje op de schoot mag hebben dan wil ze niet meer weg. Zo schattig!

broodje carpaccio

Do I need to say more? Gewoon een superrrrr lekker broodje dat ik tijdens de zwangerschap enorm gemist heb.

ziekjes

En zondag was het goed mis. Lilou had ’s nachts koorts gekregen en daarom zijn we rond 05.00 uur naar de huisartsenpost moeten gaan. Gelukkig konden ze daar niks ernstigs vinden en was het waarschijnlijk een virusje. De hele zondag was ze niet zichzelf. Ze wilde gelukkig veel slapen, maar omdat ze maar hele kleine slaapjes deed was het niet te doen haar steeds 3 hoog in haar bedje te leggen. Ze vond het ook heel fijn in de kinderwagen, dus stond die de hele dag in de huiskamer.

Lekker kroelen

Gelukkig ging het gisteren alweer een stuk beter en was de koorts helemaal verdwenen!

Nou, dat was het alweer. De kop is er weer af. Ik vond het stiekem wel echt heel leuk de Weekly Snaps weer te maken. Morgen sta ik op de Negenmaandenbeurs en daar zal ik zeker ook “snappen”. Tot volgende week!

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
De Weekly Snaps have to stay!

  1. Wat een heerlijke week heb je gehad en oh die toetjes yummie!! Dat ontbijtje ga ik ook eens maken voor mijn dochtertje lekker gevarieerd. Ik vond het weer erg leuk om de week snaps te lezen

  2. Handig zo’n parkeerplaats voor mama’s met baby’s. Koekje van tomaten. Hoe heb je dat gemaakt dat het ook nog eens lekker smaakt? Fijn dat Lilou haar koorts alweer weg is. Altijd weer even schrikken. Ik ben benieuwd naar je blog over afvallen.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!