Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MEI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

Weekly snaps #7


23 februari 2016


<

Het is dinsdag en dat betekent weer dat ik de leukste foto’s van de afgelopen week verzameld heb voor de Weekly Snaps. Neem een kop koffie of thee en kijk gezellig mee.

 

Maandag

Maandag

Kijk dat hart daar eens staan midden in mijn kantoor. Ik kwam ‘s ochtends binnen en ten stond er een super gaaf pakketje van Greetz op mijn bureau. Toen ik het openmaakte kwam er dit mooie rode hart uit met een super lief kaartje erbij. Mijn aller-aller-aller grootste fan Myrthe had mij dit super lieve Valentijnscadeautje gestuurd. Dankjewel lieve Myrthe de ballon staat nog steeds naast mijn bureau!

Verder dronk ik veel bouillon en at ik alleen maar crackers want ik was van het weekend behoorlijk ziek geweest. Omdat mijn maag nog steeds een beetje van streek was durfde ik nog niet echt heel zwaar voedsel tot mij te nemen.

 

Dinsdag

Dinsdag

Dinsdag werkte ik ook de gehele dag op kantoor en kwam dit gave pakketje binnen. Het is een kinderzitje voor op de fiets en een super leuke helm van Bobike. Ik heb Jp maar even gebeld om deze gigantische doos op te komen halen met de auto. Ik ben eens benieuwd hoelang het duurt voordat het zitje ook daadwerkelijk op de fiets zit. Bij ons kan zo’n project wel eens weken gaan duren;).

 

Woensdag

Woensdag

Ik had het afgelopen de hele dag zo kouddddd….brrrr! Eigenlijk ben ik helemaal geen fan meer van Uggs, maar ik kon het die dag echt niet laten ze uit de kast te halen. De hele dag heb ik erop rondgesloft haha. Toen ik dit zeldzame momentje even wilde vastleggen wilde Juulke persé ook op de foto. Hij keek zelfs perfect omhoog in de lens. Ik hoefde alleen nog maar te vragen: “Juulke, koekje?” en zijn oortjes stonden ook nog eens mooi naar voren haha. Ik maakte deze foto overigens op de badkamer toen Maxime heerlijk in bad was. Ook zij had het koud na onze wandeling met Juulke, dat ik besloot haar lekker in bad te doen.

Ow ja en ik maakte ook weer eens een foto van mijn make-up hoekje. Ik ben echt nog steeds super blij met mijn mooie wandrek van Ikea. We waren eigenlijk de hele dag binnen vanwege het koude weer en dat was ook wel weer eens fijn. Lekker tutten op de slaapkamers. Ik geloof dat Maxime er net zo van houdt als haar moeder.

 

Donderdag

Donderdag

 

Ik ging donderdag helemaal naar Amsterdam en achteraf helemaal niet voor niets! Wow, wat was het gaaf om de persconferentie bij te wonen van de nieuwe Lion King musical die in oktober weer in het circustheater zal draaien. Ik vertel er niet teveel over want morgen komt de vlog online. Ik filmde de hele dag, dus morgen opgelet! Ik was ook best op tijd weer thuis, geloof dat het zeven uur was. Gelukkig nog net op tijd om Maxime in bad te stoppen en haar in bedje te leggen. Ik zei ‘s avonds nog tegen JP: “wat een rijkdom om helemaal voor mijn werk naar Amsterdam te gaan en toch nog je dochter ‘s avonds zelf in bed te leggen.”

 

Vrijdag

 

Vrijdag-2

 

Ofcourse gingen we om 09.00 uur weer naar peuterdansen, as usual. Daarna hadden we een heerlijke shopochtend. Maxime vindt het fantastisch om in de winkelwagen te zitten en mee te helpen met boodschappen doen. Ze vraagt dan ook net als een oud wijf: “welke zullen we nemen, mama? Deze of deze?” Echt heerlijk om d’r zo te horen praten. Ik heb de foto hier beneden “Kemissiekes” genoemd. Dat betekent “Boodschappen” in het Maastrichtse dialect. Maxime kent het woord pas net en we worden er momenteel dood mee gegooid;).

We moesten ‘s middags op tijd thuis zijn, want de nagelstyliste kwam langs. Dat is altijd even een relaxmomentje. Ik koos dit keer voor een kleur die tussen rood en fuchsia roze in zit. Een hele warme kleur voor deze koude tijd van het jaar!

 

 

Vrijdag-1

 

Zaterdag

Ik had het weerbericht al de dag ervoor bekeken en dat beloofde niet veel goeds. Ik vroeg daarom aan mijn broertje en vrienden van ons of ze zin hadden samen met de kinderen naar Kinderstad Heerlen te gaan. Gelukkig kon iedereen mee en vertrokken we rond 11 uur. Maxime heeft zich super goed geamuseerd daar. Wat is dat leuk zeg voor de kinderen. Springkussens, draaimolens, trampolines, een wildwaterbaan, een kleine achtbaan, echt alles vind je er!

Gelukkig gingen de papa’s op de wacht staan om de kindjes in de gaten te houden en konden de mama’s lekker bijkletsen en samen koffie drinken. Ik heb er zelfs nog twee uurtjes kunnen werken. Gewoon laptop aan gedaan, wifi aangezet en hoppa, twee uur prima kunnen typen daar!

 

zaterdag-1

 

Ow ja en ik had mijn nieuwe schoenen aan die ik eerder aan de Belgsiche kust kocht. Ik ben er echt heel blij mee! Ze komen snel langs in een outfitpost dus dan zul je ze wat uitgebreider zien.

zaterdag-2-

Rond een uur of 17 uur had iedereen het wel gehad. We besloten om de dag af te sluiten bij Happy Italy. Wie kent deze formule? We waren er nog nooit eerder geweest, maar wow, wat was het er druk! We hadden echt mazzel dat we zonder reservering nog een plekje kregen. Ik moet zeggen dat we er wel heerlijk gegeten hebben. Ik had geen hoge verwachtingen, maar ik moet zeggen dat we reuze tevreden waren. Goede service, lekkere pizza’s en een overheerlijke caesar salad voor, schrik niet,….4,75 euro. Echt, de prijs-kwaliteit is er super. Voor een gemiddelde pizza betaal je er 7 euro ongeveer, geen geld dus. Ik denk dat we er zeker nog een keertje naartoe gaan.

We stapten in de auto en reden het parkeerterrein af terwijl Maxime al in dromenland was. Ik stopte haar bij thuiskomst gelijk in bedje en ze sliep tot ‘s ochtends 9.30 uur!

 

Zondag

 

Zondag-2

Zondagochtend brachten we een bezoek aan mijn oma. Ze is al 93 jaar, maar is nog super vitaal! Ze vindt het altijd geweldig als Maxime langs komt, dus dat proberen we ook vaak genoeg te doen. Gewoon even een uurtje binnenwippen dat vindt ze al zo fijn. Ik neem dan een lekkere vlaai mee, waar ze dan ook nog iets aan heeft als we weer weg zijn. Maxime vindt het op de een of andere manier heel fijn om bij haar omi te zijn. Omi moet haar altijd voorlezen, zo schattig om te zien!

‘s Middags gingen we door naar ons neefje en nichtje. We mochten hun nieuwe huis bewonderen en het zag er prachtig uit! We dronken koffie samen en gingen op huizenjacht voor de zomervakantie. We hebben de wens om dit jaar een groot huis te huren aan de Costa Brava met twee families. In totaal zijn we dan met 16 personen. Is nog even een opgave om zo’n huis te vinden haha. Nou ja, de eerste oriëntatie was er in ieder geval. Nu moeten we even verder kijken wat er nog beschikbaar is.

 

 

Zondag-1

 

‘s Avonds wilde ik Maxime welterusten gaan zeggen, nadat ik zelf eventjes mijn pyjama had aangedaan. Ik liep haar kamertje binnen en toen lag ze al heerlijk te slapen. Dat was al heel lang niet meer gebeurd, dus ik genoot even van haar. Ik ging op de rand van het bed zitten en bedankte God nog maar een keertje hoe blij we zijn dat Maxime in ons leven is gekomen….ons engeltje!

 

Dat was alweer week 7 van 2016. De weken vliegen voorbij voor mijn gevoel en een dag heeft echt te weinig uren voor mij. Ik plan soms meerdere dingen op 1 dag, maar loop er soms tegenaan dat ik dan maar 1 of 2 dingen gedaan krijg. Dat is dus een puntje waar ik aan ga werken de komende tijd…realistischer plannen. Iemand tips?

 

Ik spreek je gauw!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

Bespaar continu
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Weekly snaps #7

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!