Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #7: EEN MEGA MAKE-OVER VAN MIJN KASTJE


19 februari 2018


<

Daar ben ik weer…twee weken waren er geen snapjes. Eerst flink ziek geweest en daarna een heerlijke vakantie gehad, waarin ik geen zin én geen tijd had om de snapjes te maken. Vergeven jullie het me? Gelukkig was er wel de weekvlog, waarin je kon zien dat we een heerlijk carnaval hadden! Afgelopen week was het dus carnavalsvakantie bij ons in Maastricht. Ik vond het heerlijk een beetje te werken, maar ook wat extra leuke dingen met de meisjes en JP te doen. Zo gingen we een middagje naar de sneeuw, verfde ik mijn oude antieke kastje in nog geen half uur (!) en gingen we op bezoek bij lieve Ella die alweer 5 weekjes oud is. Veel SNAP plezier!

Maandag

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

shoppen

Omdat we allemaal niet helemaal lekker waren en Lilou en ik weer flink verkouden, besloten we geen tweede en derde carnavalsdag meer te vieren. Ik had geen zin een hele ziekenboeg in de vakantie te hebben en dus namen we het zekere voor het onzekere. Je ziet het ook aan Lilou haar oogjes hier in het winkelwagentje bij Karwei; ze was echt wat ziekjes. Toch vond ze het wel heel interessant samen met mij de verf uit te gaan zoeken voor mijn nieuwe kastje.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

playtime

Daarna snel naar huis en grote zus zat nog heerlijk in de pyjama. Ze speelden lekker lang op de slaapkamer van Maxime. Voorlezen aan Lilou vindt Maxime geweldig. En dat terwijl ze nog geen letter kan lezen, hihi. Hele verhalen komen eruit.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

hallo

Lilou zit in de fase dat ze zich overal aan optrekt, maar als ze eenmaal staat wil ze niet meer gaan zitten en moeten we haar helpen. Zo schattig.

 

Dinsdag

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

let’s start

Ik had zoveel zin om naar kantoor te gaan. De oppas was een paar uurtjes gekomen en dus kon ik er even tussenuit. Ik had me bedacht om mijn kastje te gaan schilderen. Kennen jullie nog de verf die ik ook gebruikte voor het hobbelpaardje van Lilou? Nou deze lelijke houtskleur was binnen een half uur totaal verdwenen.

 

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

easy

Zie je het verschil al?

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

te gaaf

En tadaaaa…een kind kan de was doen. Wil je het eindresultaat zien dan verklap ik alvast dat je echt morgen (of donderdag) de weekvlog moet kijken;).

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

fifty shades

Ik zag overal dat de derde film van 50 Shades of Grey uit is…maar ik besefte dat ik film 2 nog niet eens gezien heb. Ik vroeg JP deze te kopen online. Hij begon heel gezellig met me mee te kijken, maar al na een half uur zei hij: “wat een saaie film, ik ga…”, haha. Dus toen maar alleen afgekeken. Wat vond jij van de film? Ik moet toegeven dat ik ‘m ook best saai vond. Mr Grey is ook echt niet mijn type;).

 

Woensdag

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

nieuw setje

Ik wist dat er wat pakketjes voor me waren geleverd dinsdagmiddag op kantoor, dus ik vroeg JP even op te letten zodat ik langs kantoor kon. En ja hoor, er was wel een hele leuke verrassing voor mij op Valentijnsdag. Ik kreeg van Greetz een hartjesballon met een hele lieve kaart. In de kaart vroeg iemand me of ik een setje wilde vormen? Ik heb er volmondig JA op gezegd. Benieuwd met wie ik nu een setje ben? Ook dit in de vlog deze week! (niet leuk hè hihi)

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

hello snow

’s Middags besloten we met de meisjes de sneeuw op te gaan zoeken. Als je in MAastricht woont heb je het geluk dat je op een kein uurtje rijden al midden in de sneeuw zit. Om precies te zijn waren we op de Baraque de Fraiture in de Belgische Ardennen.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

zusjes

Het was er prachtig! Nadat Maxime een paar keer van de berg geroetsjt was, maakten we een heerlijke wandeling. Lilou mocht ook even bij haar zus op de slee. Niet zo’n succes. Maxime wilde haar heel graag goed vasthouden, maar Lilou vond het toch te eng.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

my little one

Alhoewel Lilou me stevig vasthield, vond ze het toch wel erg interessant, al die sneeuw.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

my big one

En deze meid kreeg geen genoeg van alle bergjes waar ze vanaf kon sleeën. Ik ben ook een paar keer mee geweest. Doodeng!

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

brrrrr

Juulke was ook mee, maar die had het op een gegeven moment wel gehad en besloot in de mand van de kinderwagen te gaan zitten. Zo kan het ook;).

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

jammie

We wilden eerst nog in de Ardennen wat eten, maar omdat de meisjes zo moe waren, besloten we terug te rijden en ze lekker in bad en daarna snel in bed te stoppen. Daarna was het papa en mama tijd. We hadden een heerlijk diner samen. Met als voorgercht deze mega bruschetta voor twee.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

sharing

En omdat het Valentijnsdag was besloten we voor één keer eens romantisch te doen en ook het hoofdgerecht te delen. Dat was helemaal niet zo’n slechte keuze; we namen de visschotel en die was verrukkelijk!

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

for me

Jaja, lekker cheesy…die kregen we bij de rekening;).

 

Donderdag

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

sapjes

De sapjes waren op en omdat Maxime zo ook zo graag drinkt, ga ik er nu een paar keer per week heen om nieuwe te halen.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

krijsparadijs

Maxime had een vriendinnetje te spelen en ze wilden graag naar de binnenspeeltuin. Natuurlijk troggelen ze je dan ook zo’n verrassingsbox af.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

aan huis

Om 15.00 uur moesten we weer thuis zijn, want Joyce, mijn nagelstyliste kwam.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

blij mee

Wat kan ik toch iedere keer weer genieten van een nieuw kleurtje.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

op ontdekking

Lilou is op dit moment helemaal geobsedeerd door het winkeltje van Maxime. Daar mag ze van Maxime niet alleen spelen omdat ze alles door de war maakt, haha. Maar Maxime was boven met haar vriendinnetje en dus liet ik het nu even toe.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

boefjes

En toen ik ging kijken wat ze aan het doen waren, schrok ik me weer eens een hoedje. Kamer ontploft… tja, wat doe je eraan…was toch al gebeurd. Ik schiet dan altijd in de lach en dat merken ze ook gelijk. De boefjes!

 

Vrijdag

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

goodmorning

De meisjes hadden heerlijk geslapen en keken gezellig samen iPad in bed.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

waterpret

Lilou bleef gezellig bij JP en ik ging met de meisjes even zwemmen. Het is een heel klein zwembad in de binnenstad van Maastricht dat bij een hotel hoort. Omdat Maxime er zwemles heeft mag ze er ook vrijzwemmen. Ze hadden geluk want er was verder niemand. Het hele zwembad voor hun alleen en dat betekende veel bommetjes maken. Ik kon ondertussen wat op mijn telefoon scrollen. Ook wel eens lekker!

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

smile

Totaal uitgeput na het zwemmen. Muts op voor de natte haren en snel naar huis.

 

Zaterdag

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lovely

Zo werd ik wakker. HFijn! Een stevige hand op miijn hoofd…. ik vond het heerlijk, want dat gebeurd echt bijna nooit.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

going out

Maxime en ik waren helemaal dressed-up. We hadden namelijk een lunch voor de boeg bij Beluga, een sterrenrestaurant in Maastricht. Eigenlijk niet vanwege een gelegenheid, maar gewoon met onze familie.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

Ted Baker girl

Even nog een foto van mijn grote meid. Lilou bleef thuis bij de oppas, dus alle aandacht was voor haar.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lunchtime

Wat hadden we een fijne ruimte en wat was de tafel mooi gedekt.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

hit me

Het eerste gerecht was een mousse van parmezaan. Maxime kon het helaas niet zo waarderen haha, dus papa had extra veel.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

jump

Tussen de gerechtjes door even buitenspelen met papa.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

feestje

En het dessert was echt een feestje op mijn bord. Zo mooi en bijna zonde om op te eten. We hadden een heerlijke middag.

 

Zondag

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

vlindertje

’s Ochtends wilde Maxime persé dat ik Lilou haar vleugels aandeed. Ze lag heelmaal in een deuk hiervan. Lilou snapte er heelmaal niks van.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lieve Ella

We hadden ook al ’s morgens afgesproken met mijn vriendinnetje Roxanne. Ze is 5 weekjes geleden bevallen van Ella en die wilde we weer eens even goed knuffelen. Wat is ze lief!

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

kisssss

En daarna samen een wandelingetje gemaakt. Het was koud, maar de zon scheen zo fel, dat het toch aangenaam was.

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

cruising

Ella en Lilou….Bugaboo versus Joolz…

weekly snaps 7 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

cutie

Ondanks dat ze flinke kiezen doorkrijgt was ze toch heel vrolijk, mijn hartendiefje.

 

Dat waren veel snapjes, hè. We hadden ook een hele gezellige week. Nu is het weer back to normal. Maxime naar school, Lilou naar de gastouder en papa en mama weer werken. Ook dat heeft z’n charme.

Tot volgende week!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!