Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #51


18 december 2015


<

Vrijdag

snap1

Ik was al vroeg op pad want ik ging naar het Allerhande Kerstfestival. Wat was het een mooi en groots feest. Je kon er inspiratie opdoen voor de feestdagen. Ik kreeg een workshop brouwnies maken van Herman den Blijker en ik was niet weg te slaan bij de toetjesafdeling.

Ik kletste verder nog heel gezellig met lieve collegablogger Kelly van kellycaresse.nl Ondanks dat het regende zaten we heerlijk droog en genoten we van een hom-made alcoholvrije glühwein!! Lekker dat die was!

Daarna reisde ik door naar Amsterdam waar ik een gezellig weekendje ging beleven met mijn schoonmoeder, schoonzusje en mijn nichtje. We checkten in bij het hotel en dronken daarna een heerlijke gin tonic. Om half 8 haalde de taxi ons op en zijn we gaan eten bij een heerlijk Italiaans restaurant: Incanto. Ik had vooraf krokante cannelloni met kaas, maar die vond ik iets minder geslaagd. Het hoofdgerecht was wel heel lekker. Ik had kreeft met pasta….jammie! Het grand dessert deelden we met elkaar en was een feestje.

 

Zaterdag:

snap4-2

We genoten van het uitgebreide ontbijt in het Marriott Hotel. Ik neem dan altijd de meest ongezonde dingen haha omdat je thuis gewoonweg nooit doet en ik dat dan wel leuk vind. Worstjes, muffins, alles wat ongezond was nam ik hihi.

We gingen daarna op pad en wandelden helemaal naar De Dam. Daar kwamen we overigens pas 5 uur later aan want we hadden goed geshopt onderweg. Wat is Amsterdam gezellig zeg in de decembermaand. Alles was zo mooi versierd!

Rond half 5 belde JP dat hij ook gearriveerd was met Maxime. Ik vond het zo fijn dat zij ook nog een nachtje kwamen. We fristen ons even op in de hotelkamer en toen stond de taxi al te wachten om ons naar het Amstel Hotel te brengen. Daar hebben we een uurtje gezellig geborreld met z’n allen. Daarna zijn we gaan eten bij Brasserie Van Dam. Ik kan niet anders zeggen dan dat we heerlijk gegeten hebben. Wat ons ook opviel was dat het personeel ontzettend vriendelijk was. Niets was hen teveel en ze hielden overal rekening mee. Zeker een aanrader en wij gaan er snel ook weer terug.

Zondag

snap2

Maxime sliep lekker uit tot 8 uur. Dat was natuurlijk wel luxe. Daarna wilde ze graag even bij haar oma en tante op de hotelkamer spelen. Ik bracht haar daarnaartoe waardoor ik me op mijn gemak kon omkleden in onze eigen kamer. Rond 9 uur gingen we ontbijten met z’n allen. Omdat de winkels later opengaan op zondag zijn we lekker lang blijven natafelen. We kletsen wat en af en toe stonden we toch weer eens op om een muffin, een stukje taart of nog wat poffertjes te pakken. We maakten er een lekkere brunch van hihi. En dat vind ik nou de gezelligste dagen die er zijn! Met je familie lekker lang kletsen over van alles en nog wat!

Rond 11 uur liepen we het hotel uit en recht voor ons was het Leidseplein waar Maxime heel graag even op de schaatsbaan wilde. Samen met haar tante Charlotte hadden ze de grootste lol. We liepen nog even door de gezellige straatjes en rond 2 uur zijn we met de auto terug naar huis gegaan. Het was een heerlijk weekend! Ik heb er overigens ook gevlogd en deze vlog is hier te zien.

 

Maandag

snap3

Een super speciale dag want ik ben tante geworden. Mijn broertje en schoonzusje wisten al dat het meisje vandaag geboren zou worden want er was een keizersnede gepland. Mijn nichtje Sophia kwam ’s ochtends helemaal gezond ter wereld. Ik mocht gelijk naar de recovery en moest best wel een paar traantjes laten toen ik mijn kleine nichtje voor het eerst zag. Wat was ze mooi! Echt een beauty! Ik was er zo van onder de indruk dat ik ’s middags wel nog even naar kantoor ben gegaan maar er kwam niet veel uit mijn handen. Om 16 uur zijn we met Maxime naar het ziekenhuis gegaan en mocht zij Sophia ook ontmoeten. Wat zijn we trots op mijn broertje en schoonzusje!!

 

Dinsdag

snap-dinsdag

Ik moest heel wat blogs schrijven door alle drukte van de afgelopen dagen. Gelukkig had ik veel inspiratie en doordat Kimmie de Christmas channel op had gezet ging het schrijven bijna vanzelf. Af en toe keek ik weer even naar een foto van Sophia en was ik gewoon helemaal verliefd op haar. Om 16 uur zijn we weer met Maxime een kijkje gaan nemen in het ziekenhuis. Ik vond het heel speciaal om weer even met haar te knuffelen! ’s Avonds ben ik bij mijn broertje langsgegaan en heb ik hun huis een beetje versierd voor als Sophia thuis zou komen. Met heel veel roze heb ik alles aangekleed.

 

Woensdag

snap5

Ik ging met Maxime en dagje naar Amsterdam. Het was voor haar de eerste keer dat ze in de trein zat. Ze vond het heel erg leuk en omdat ze zoveel zag buiten ging de 2,5 uur best wel snel om. In Amsterdam hadden we een leuke middag bij Campina. Campina had ons uitgenodigd om naar de presentatie van de nieuwste vla te komen. Samen met een kunstenaar maakten ze heel speciale creaties van de vla. Rond 17 uur gingen we weer terug naar het centraal station. We namen samen een patatje en Maxime wilde graag een kroketje erbij. Het was toch wel een intensief dagje en dat resulteerde er in dat Maxime in slaap viel op mijn schoot en pas in Maastricht wakker werd. JP kwam ons halen met de auto. Ik heb haar toch nog even in bad gedaan, een flesje melk gegeven en daarna sliep ze weer heerlijk verder. Ik vond het heel erg leuk om met mijn meisje zo een hele dag op pad te gaan.

 

Donderdag

snap6-2

Nadat ik Maxime naar de gastouder had gebracht ben ik een uurtje gaan sporten om even te ontspannen na de drukke dag ervoor. Ik doe dan een lesje BBB (billen-benen-buik). Echt een vrouwenlesje haha. Daarna snel naar huis gegaan om te douchen en vervolgens mijn haren gaan laten föhnen bij de kapper. Rond 12 uur was ik op kantoor en heb ik nog wat gewerkt. Mijn broertje belde om 14 uur dat ze thuis waren met Sophia. Ik kon het niet laten en ben gelijk even bij hun thuis gaan kijken. ’s Avonds thuis gegeten en deze Weekly Snaps getypt 😉

Dit was een lekker uitgebreide Weekly Snaps en eigenlijk omdat het de laatste is van dit jaar. Volgende week is het namelijk Eerste Kerstdag en omdat iedereen dan gezellig druk is heb ik besloten geen Weekly Snaps te maken. Ik zal de eerste van 2016 wel weer uitgebreid doen!

Ik hoop dat jullie genoten hebben van de Weekly Snaps in 2015! Ik maak ze iedere donderdagavond met veel plezier voor jullie en verheug me al erop om dit in 2016 weer te gaan doen.

 

Vind je het leuk om ze iedere week te lezen?

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!