Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #5: alleen maar sapjes in de detoxweek


30 januari 2018


<

Deze week stond alles in het teken van mijn detoxkuur. Maandag begon mijn sapkuur van 5 dagen lang. Ik mocht dus alleen maar 3 sapjes per dag drinken en daarnaast water en kruidenthee. Benieuwd of ik het heb volgehouden? Veel SNAP plezier!

Maandag

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

detoxsapjes

Ik was maandagochtend wel een beetje zenuwachtig hoor. Ik moest beginnen aan mijn sapjeskuur van 5 dagen. Dat hield in dat het enige dat ik mocht hebben die dag, deze 3 sapjes waren tijdens ontbijt, lunch en avondeten. Daarnaast mocht ik wel water drinken en af en toe een kruidenthee. Zou ik dit wel gaan volhouden?

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

darmspoeling 1

Om 10.00 uur had ik mijn eerste darmspoeling. Ik had totaal geen idee wat ik ervan moest verwachten. Ook hier was ik dan ook wel een beetje zenuwachtig voor. Gelukkig viel het achteraf heel erg mee. Je voelt er echt bijna niks van en meteen nadat ik klaar was, was het opgeblazen gevoel dat ik al jaren heb weg. Zo fijn!

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

viessss

Ik ging gelijk door naar kantoor waar het al bijna lunchtijd was. Ik koos voor het groene sapje en moest daarnaast nog mijn supplementen sikken. Dit groene drankje in het glas ziet er misschien lekker uit, maar dat is het echt niet. Bah! Ik had iedere keer moeite dit af te krijgen, haha. Maar alles voor het goede doel, hè.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

schoonmaak

Ik voelde me erg energiek, wat ik niet had verwacht en kreeg het ineens in mijn hoofd om een beetje te gaan schoonmaken op kantoor.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

weg kerst

Heerlijk, alle kerstspullen eruit (ja dat moest nog) en hallo klein beetje voorjaar. Oh, wat verlang ik daar weer naar!

 

Dinsdag

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

boodschapjes

Damen met Deesje deden we boodschapjes voor op kantoor. Ik zag allemaal nieuwe kaarten van Hallmark. Kon het niet laten om er een aantal mee te nemen.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

bioscoop

’s Avonds ging ik een avondje uit met mijn schoonmoeder. We wilden graag weer eens naar Lumière. Dat is een bioscoop die sinds september 2016 gehuisvest is in een prachtig nieuw pand in het Sphinxkwartier. Echt een aanrader als je in Maastricht bent. Je kunt er ook heerlijk lunchen!

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

smile

We wilden eigenlijk naar de film ‘C’est la vie’ gaan die over een weddingplanner gaat, maar die draaide helaas veel te laat voor ons, dus zijn we naar ‘Otez-moi-dun-doute’ gegaan. Hij was wel leuk, maar niet top. Ik had gewoon weer eens zin een Franstalige film te kijken. Ik hou van de Franse taal!

 

Woensdag

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

woensdagochtend

Mijn vaste prik op woensdagochtend: naar de kapper. Heerlijk, dat verwenuurtje!

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

van de juf

Maxime haar juffrouw is de beste. Zo leuk om af en to een fotootje te krijgen.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

cuties

’s Middags gingen we naar mijn lieve vriendinnetje Patty. Ze is verhuisd en we gingen het nieuw paleisje bekijken. Prachtig is het geworden. Lilou en Patty zijn dikke vriendinnetjes. Zo lief zijn ze samen.

 

Donderdag

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

goals

Ik durfde het donderdagochtend aan om op de weegschaal te gaan staan. Toen ik 2 januari begonnen ben met Weright Watchers was ik 82 kg. En toen ik begon met de detoxweek was ik 80,5 kg. Nu stond dit getal erop…ik was overdonderd….Ik wist dat er wel wat af moest zijn, want ik merk het aan mijn kelding, maar zoveel…ongelofelijk.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

wowwie

En zo zag het er dus uit… ik kon mezelf eindelijk weer eens zo bekijken in de spiegel zonder heel hard te oordelen over mezelf. Ik genoot even van dit fijne moment.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

in the city

Donderdag was ook de eerste dag dat Lilou en ik ons wat beter voelden na een zware verkoudheid. Ik hield haar lekker thuis, want ik had ook een dagje thuiswerken gepland, omdat ik niet wist hoe ik me zou voelen met de sapjes. Gelukkig voelde ik me heel goed en gingen JP en ik lekker even wandelen met Lilou. De frisse buitenlucht deed ons goed.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

save the date

De save the date kaart kwam binnen…wat vinden jullie ervan? Ik ben er zo blij mee! JP en ik vinden ‘m prachtig geworden. Hij is helemaal ontworpen door Lief, Leuk en Eigen, waar we ook het geboortekaartje van Lilou hebben laten maken.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

after shower

Maxime had vrij van school en we gingen heerlijk douchen met z’n drietjes. Daarna is Lilou altijd heel moe en wil ze gelijk een dutje doen. Ik maakte nog snel even een foto van ons tweetjes. Ze wordt al zo groot!

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

muisje

En na het dutje stond deze muis voor haar klaar. Die is nog van Maxime geweest en had ik bewaard in de kelder. Na de stof eraf te hebben gewassen, was ie klaar voor gebruik. Lilou vond het maar niks om ermee te rijden, maar stilzitten erop vond ze wel al geweldig.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

hapjes

’s Avonds maakte ik weer een lading hapjes voor Lilou in de blender van Philips. Ik zou echt niet weten wat ik zonder dit ding zou moeten!

 

Vrijdag

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lachebekje

Lunchtime met Lilou alleen, want Maxime was spelen en logeren bij een vriendinnetje. Ik moest toekijken hoe Lilou deze heerlijke boterham met gehakt opat…ik moest echt even mijn karakter tonen om niet ook te eten, hoor. Gelukkig ging het goed en had ik genoeg aan mijn sapje.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

opruimen

Lilou was beneden bij de oppas. Ze kwam voor twee uurtjes. Dat doe ik wel eens…dan heb ik even de tijd om alles goed op te ruimen boven, alle bedden te verschonen en wat kleren uit te zoeken. Lilou groeit zo snel en de kledingmaten vliegen ons om de oren. Ik kon alweer zoveel wegdoen, omdat het haar niet meer past. Echt zonde eigenlijk.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

cadeautje

Ik heb echt een haat-liefde verhouding met de sokjes van Lilou. Ze blijven nooit zitten en daardoor raken ze altijd kwijt. Janneke, van kipkep zegt dat de blijf-sokjes van hun wel blijven zitten en dus was ik reuze benieuwd of het ook echt zo was. Ik besloot het te gaan testen.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

cashmere

Ik hou van cashmere, het is zo lekker zacht en het staat vooral bij baby’s erg mooi. Het enige nadeel is dat het zo kan gaan pluizen. Zo ook met dit broekje. Gelukkig zit er wel een kammetje bij waarmee je de pluisjes zo weg kamt.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

slijm

In de middag ging ik Maxime weer ophalen. Ze bleken druk aan het knutselen te zijn. Slijm ofzoiets werd er gemaakt. Het schijnt een rage te zijn… Bah, wat een troep haha. Iets met lijm, scheerschuim, lenzenvloeistof…en geweldig dat ze het vonden.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

knappie

Even een selfie met de mama’s onder elkaar. Zo leuk dat onze meisjes dikke vriendinnetjes zijn en wij ook.

Zaterdag

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

herinrichten

Ik had ook nog de tijd gehad om de plankjes bij Lilou even te herinrichten. Leuk is het geworden zo, hè.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

eerste salade

Om 12 uur mocht ik voor het eerste weer wat eten. Zo spannend. En wat smaakte dat goed zeg. Nog nooit zo genoten van een paar blaasjes sla met tomaten en augurkjes;).

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

fotograaf

Ik keek even naar mijn foto’s in mijn telefoon en dan zie ik ineens dit soort foto’s langskomen. Maxime weet dus tegenwoordig gewoon hoe je dat moet doen. Vier jaar…hoe is het mogelijk.

Zondag

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

joehoe

Ik durfde het aan mijn spijkerbroek, die ik al 2 jaar niet meer aankon, weer eens uit de kast te pakken. Zou die passen? Met gierende zenuwen door mijn lichaam deed ik ‘m aan…en jaaaa…. hij paste weer…wat was ik stiekem een beetje trots.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

selfie time

Ik maakte deze cutie wakker, want ik had een tripje naar Maasmechelen Village gepland.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

happy

En daar waren we.

weekly snaps 5 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

nichtjestijd

Samen met nichtje Marlot. Shoppen kunnen we samen als de beste;).

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

buit binnen

Dat kun je wel zien, hihi.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

stiekem

Maxime was een dagje naar de Efteling en dus had Lilou het rijk voor haar alleen. Dat betekende spelen bij het keukentje van grote zus. Dat mag ze normaal niet van Maxime, omdat ze alles door elkaar gooit en Maxime daar echt niet tegenkan. Nu was de kust veilig en kon het voor een keertje wel.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

blijf-sokjes

En over de sokjes…die blijven inderdaad heel goed zitten. Twee dagen aangehad en geen één keer zijn ze uitgevallen. Een goede tip dus!

 

Ben je benieuwd hoe mijn hele detoxkuur is bevallen en wat ik precies gedaan heb? Ik kreeg er al zoveel vragen over. Ik ben morgen echt klaar met de hele kuur en daarna zal ik er snel alles over vertellen in een video. Ik kan jullie alleen alvast zeggen…het heeft mijn leven veranderd en ben ontzettend blij dat ik het gedaan heb.

See u next week!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
WEEKLY SNAPS #5: alleen maar sapjes in de detoxweek

  1. Wat gaaf dat je zoveel hebt bereikt met de detox kuur! Dit zet mij wel aan het denken. Ik ben nooit zo van het diëten maar dit klinkt goed. Welke kuur heb je gevolgd? Ik neem aan dat je niet zomaar zelf iets kunt gaan doen? Liefs

  2. Wauwwww, wat sterk dat je hebt volgehouden. Past de trouwjurk nu nog? 😉
    Je ziet er goed uit en als je dan ook beter in je vel zit is het een goede beslissing geweest.
    Veel succes met de laatste loodjes.

  3. Ik had echt moeite met het lezen van de tekst. Zoveel typefouten!
    Verder erg fijn dat je zulk goed resultaat hebt behaald. Je ziet er goed uit!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!