Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #49


4 december 2015


<

Vrijdag

Vrijdagochtend onze wekelijkse routine gedaan. Met Maxime naar peuterdansen gegaan, verse broodjes gehaald bij de bakker en daarna koffie gedronken met Ilze en haar zoontje Nicolas. Ilse is de nieuwe vriendin van de oom van JP en omdat onze kindjes even oud zijn vinden we het heel gezellig vaker af te spreken. Nicolas is ook echt een schatje.

’s Middags moest ik nog een aantal goodiebags ophalen voor de grote dag 

 

snap1

 

Zaterdag

Ik was al vroeg wakker. Waarschijnlijk van de spanning. Maxime eerst naar opa en oma gebracht en vervolgens de goodiebags afgeleverd bij de Rozijntjes. Rond 10 uur was ik in Dock Five waar ik alle bloggers zou ontmoeten. Vanaf het eerste moment dat ik kennismaakte met iedereen was het heel gezellig. Ik hield een klein presentatie en vervolgens genoten we van een heerlijke lunch. Daarna hebben we een mooie wandeling gemaakt door het centrum van Maastricht. We kwamen uiteindelijk aan bij atelier De Rozijntjes waar we een workshop kregen over hoe je op een originele manier sinterklaas- en kerstcadeautjes kunt inpakken. We sloten de dag natuurlijk af met een glaasje prosecco. Het was een geweldige dag die ik noot meer zal vergeten!

 

snap2

Zondag

Zo mooi als het zaterdag was met een en al zonneschijn zo triestig was het zondag. Het regende de hele dag. We zijn lekker binnen gebleven en hebben tekenfilmpjes gekeken, gespeeld en gekleurd. ’s Avonds zijn we een hapje gaan eten bij Van der Valk hotel en restaurant. Daar vinden we het altijd heel fijn met Maxime. Ze mag daar koekjes bakken en zo kunnen wij rustig eten, ideaal en zeker een aanrader!

snap3

 

Maandag

Een heerlijke werkdag gehad op kantoor. De laatste dag van de maand was het en die hebben we gebruikt om een strakke planning te maken voor december. Iedereen heeft het dan altijd heel druk en er zijn veel evenementen waar ik naartoe ga dus een strakke planning is wel heel handig. ’s Avonds heerlijk gegeten thuis met een glaasje champagne erbij want mijn schoonzusje en schoonbroertje waren terug van hun huwelijksreis in Dubai. We genoten van hun verhalen.

snap4

Dinsdag

Ook op dinsdag zit ik altijd de hele dag op kantoor. We zijn alweer aan het kijken naar een nieuwe stagiaire die Rachelle gaat afwisselen in februari. We hadden een leuk gesprek en ik hoop dat we haar mogen gaan verwelkomen. ’s Avonds ben ik een uurtje gaan sporten. Heerlijk vind ik dat om de dag zo af te sluiten, even alles eruit sporten haha.

snap5

 

Woensdag

Ook woensdagochtend even een uurtje naar de sportschool gegaan.  Ik probeer altijd drie keer per week te gaan maar in praktijk worden het er meestal 2. Ik doe op woensdagochtend altijd een lesje BBB (billen-benen-buik). Precies de plekken waar ik goed wil trainen.

’s Middags hadden we een kleine verrassing voor Maxime. We namen haar mee naar Plopsa indoor Hasselt. We hadden een geweldige middag daar. Maxime durfde nog niet overal in maar ze keek wel haar ogen uit toen Bumba ineens verscheen. We hebben een jaarabonnement gekocht zodat we een jaar lang in alle parken van Plopsa mogen. We zijn namelijk grote fans van de parken ook omdat we vaker naar De Panne gaan aan de Belgische kust en daar het grote Plopsaland ligt.

snap6

 

Donderdag

Het was weer tijd….ik moest naar de kapper. Ik twijfel iedere keer weer wat ik zal doen….ander kleurtje, lengte anders…gelukkig heb ik wel een super lieve kapster die wel weet wat ik wil en ook goed aanvoelt wanneer ik te impulsief iets besluit. Gelukkig kon ze me ervan weerhouden om het af te knippen haha. Ze zei letterlijk: “nee dat ik ga ik dus niet doen. Als je dat echt wilt ga je maar naar een andere kapper”. Haha ik moest wel lachen en gelukkig maar dat ik het niet heb gedaan want ik ben toch wel blij met mijn lange lokken wat vinden jullie van het eindresultaat?

snap7

 

Dat was de week alweer…we zitten alweer in december en ik verheug me op deze feestmaand. Jullie ook?

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

Baby- & kinderkleding
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Weekly snaps #49

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!