Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #48


27 november 2015


<

Vrijdag

snap1

Natuurlijk stond het peuterdansen weer op het programma. Daarna zijn we even met mijn schoonzusje en nichtje de stad in gelopen. De meisje vinden het altijd helemaal geweldig bij de boekenwinkel. Daar staat een enorme Nijntje waar ze graag mee spelen. Ideaal is dat er een koffiebar in de winkel is en zo kunnen wij mama’s een heerlijke koffie drinken.

Daarna zijn we met een vriendinnetje gaan lunchen bij de nieuwe zaak van een andere vriendin: Vers. Ze hebben een soepen- en saladebar geopend in hartje Maastricht. Ik nam de pompoensoep en deze was echt verrukkelijk.

Daarna was het helaas hard aan het regenen. Gelukkig hebben we een super leuk overdekt winkelcentrum in de stad en daar genoten we van de prachtige kerstversiering die al ophing.

 

Zaterdag

 snap2

Lekker vroeg naar de bakker gegaan en daarna een heerlijk dagje thuis gehad. ‘S avonds gingen JP en ik samen eten bij een Italiaans restaurant in een dropje net buien Maastricht. Ik nam als voorgerecht deze lekkere bruschetta’s….jammie!

 

Zondag

snap3

Zondag waren we al vroeg uit de veren (wanneer niet eigenlijk…) maar nu hadden we een doel haha. We mochten een kijkje gaan nemen op de stoomboot van Sinterklaas. Alle vertrekken zoals zijn slaapkamer, de cadeautjes inpakkamer en de keuken van Sinterklaas waren te zien. Ook heeft de Burgemeester van Maastricht een half uurtje voorgelezen voor alle kinderen. Kortom een zeer geslaagde ochtend.

’s Middags zijn we gezellig naar vrienden gegaan. Maxime heeft daar heerlijk gespeeld en wij kletsten over van alles en nog wat. Een echte lazy sunday haha….love that!

 

Maandag

snap4.1

 

Maandag had ik een drukke dag op de planning. Omdat het heel mooi weer was en dat niet voorspeld was gooiden we op kantoor het hele schema om en hebben we de hele ochtend gefilmd voor de welkom trailer die we aan het maken zijn voor mijn you-tube kanaal. Echt gaaf gaat die worden dus zeker even abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan hebt 😉

’s Middags stond alweer een volgende shoot op het programma. Esther Hameleers, een bekende fotografe in Maastricht en omstreken kwam foto’s maken van de nieuwe peuterkamer van Maxime. Wat hebben we een lol gehad. Helemaal niet gepland maakten we ook nog een paar foto’s van Maxime en die zijn echt heel gaaf geworden.

 

Dinsdag

snap5.2

Ik heb van 9 uur ’s ochtends tot 18 uur ’s avonds aan een stuk door geschreven. Ik heb het zo druk gehad de laatste twee weken dat ik totaal geen blogs meer in de planning had staan. Gelukkig had ik super veel inspiratie en ging het schrijven vanzelf….heerlijk is dat. Onder het schrijven was ik steeds erg blij met de nieuwe nagellak kleur op mijn nagels. ’s Middags maakte mijn hart een sprongetje want Esther stuurde mijn een preview van de shoot van de dag ervoor. Ik was helemaal verliefd op de foto en ik stuurde haar ook dat ik niet kon stoppen met kijken erna. De rest van de foto’s komt volgende week op de blog! Gelukkig kon ik me toch nog concentreren en schreef ik weer verder.

 

Woensdag

snap6

Sinterklaas was langs geweest en dat was natuurlijk weer een groot feest. We speelden met de cadeautjes die Maxime in haar schoen had gevonden. Ik kocht voor haar een heel leuk houten make-up setje bij de Hema.

’s Middags gingen we op bezoek bij mijn oma. Ze is al 93 jaar maar nog hartstikke gezond. Maxime en omi zijn twee dikke vriendjes. Ze vindt het geweldig als ze de elektrische stoel van omi kan bedienen en omi dan naar achteren gaat en de benen de lucht in gaan. Ze hebben dan samen de grootste lol.

 

Donderdag

 snap7

Wat een gave dag had ik gisteren. Ik ging samen met onze stagiaire Lotte de laatste shoots doen voor de welkomsttrailer van youtube. We mochten een hele leuke scene draaien bij mijn lievelingsbakker Bread & Delicious. Daar maken ze de heerlijkste macarons waar ze zeker niet onder hoeven doen voor La Durée.

Ik werkte tot laat door op kantoor. Het was 19 uur toen ik naar huis ging. We hadden namelijk nog een hoop goodiebags te vullen voor de grote MAMA to the max dag die morgen gaat plaatsvinden. Ik heb namelijk alle bloggers van het bloggersteam van MAMA to the max uitgenodigd om samen met mij de eerste verjaardag van MAMA to the max te vieren. We gaan er morgen een gezellige dag van maken.

 

Liefs,

 

En een heel fijn weekend!!

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

9 Reacties op “
Weekly snaps #48

  1. Wat een heerlijk weekje en leuke foto’s! Gefeliciteerd alvast met je 1-jarig! Jubileum! Ik volg je niet vanaf het begin maar zeker al wel een half jaar. We kom vast nog heel veel jaren bij!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!