Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #47


29 november 2016


weekly snaps #47 MAMA to the max
A

Afgelopen week was het niet al te spannend. Ik was ook met vlagen best wel moe en daarom konden we niet al te veel ondernemen. Ondanks dat ik een enorme toeter heb en rondwaggel als een eend, voel ik me verder wel nog prima. Ik heb eigenlijk geen kwaaltjes of ergens pijn. De dagen worden wel steeds spannender. Iedere dag denk ik: “zou ze dan vandaag komen?”. Ik had eigenlijk al nooit verwacht dat ik deze Snaps nog zou maken. Maar omdat ze nog lekker warm in de buik zit, vandaag ons wekelijkse dagboekje van week #47. Veel snap plezier!

MAANDAG

img_7143

Traktatie

Ik had op mijn mail gezien dat er op kantoor een paar pakketjes afgeleverd waren voor MAMA to the max dus ik besloot in de ochtend even langs te wippen terwijl maxime bij de peuterspeelzaal was. Ik nam voor Nicole en mij een heerlijke kersenflap mee

Pampers
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
WEEKLY SNAPS #47

  1. Pingback: Weekly snaps... Stay or go? ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

  2. Ziet er weer uit als een heerlijk weekje!Jo Malone is echt heerlijk hè! En heeft zo’n mooie look! Hou ik echt van! Dat krukje van Ikea hebben wij ook en Jackie haat er zo ook vaak op zitten, ze gaat er zelfs op zitten tekenen.
    En wat een mooi eerste pakje, ik hoop dat jullie 2e wondertje snel komt! Succes alvast!!

  3. Oeh wat spannend dat het allemaal steeds dichterbij komt!
    De crème van Etos vond ik ook echt heerlijk en ook bij mij geen striem te bekennen. Wat een schatje is Maxime toch, een echt dametje zo op de stoel bij de handmassage hihi. Succes met de laatste loodjes!
    Kelly onlangs geplaatst…Ziekenhuisopname voor tractieMy Profile

  4. Wat een heerlijke snaps en zo’n mooi pakje als eerste outfit: geweldig! Het ziet eruit als een ontzettend gezellige en fijne week. Geniet van deze stralende dag X

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!