Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #46


13 november 2015


<

Vrijdag

weekly snaps

’s Ochtends natuurlijk weer naar juffrouw Nicole van de dansles gegaan. Maxime is er al helemaal gewend en mama kan in die drie kwartiertjes even snel langs de bakker en de slager….ideaal! Na de dansles snel naar huis gefietst want de klusjesman was er al. We hebben samen met hem Maxime haar nieuwe bed opgezet. Dat ging natuurlijk weer eens niet zonder slag of stoot….maar het resultaat mocht er zijn.  ’s Middags zijn we gaan lunchen met de lieve Krystel en haar dochtertje Liv. Maxime en Liv zijn even oud en dat is zowel leuk voor hun maar ook leuk voor ons want zo kunnen we ervaringen delen en zitten we steeds precies in dezelfde fase.

’s Avonds zijn we thuisgebleven en hebben we Maxime verrast met haar nieuwe peuterbed. Ze was er heel blij mee en sprong op haar nieuwe bed van vreugde.

 

Zaterdag

Weekly snaps

We werden wakker en Maxime was niet weg te slaan van haar nieuwe kamertje. Ze heeft ook iets nieuws uitgevonden…van het bed springen haha. Ik vond het ook wel gezellig om zo lekker te rommelen op haar kamertje allebei nog in pyjama….accu opladen noemen ze dat geloof ik;)

’s Avonds besloten we lekker uit te gaan eten. Ik mocht kiezen…en JP zegt dat alleen maar als ie zelf ook zin heeft in Da Lidia want hij weet dat ik nooit wat anders zou zeggen haha. Het is echt mijn Italiaanse lievelingsrestaurant. We bestelden oesters vooraf en daarna deelden we met ons drietjes een visschotel. Ik kreeg op instagram de vraag of Maxime zo makkelijk is dat we haar altijd overal mee naar toe nemen. Ik denk dat het twee kanten heeft. Ze is inderdaad een gemakkelijk meisje. Ze is snel tevreden en ze is rustig. Van de andere kant hebben we haar dit ook aangeleerd. We hebben haar vanaf dag 1 altijd meegenomen, bewust. Ze weet niet beter dan dat ze stil moet zijn in het restaurant.

 

Zondag

weekly snaps

Brachten we even een bezoekje aan de Onze Lieve Vrouwe Kerk in Maastricht en staken we een kaarsje op bij Maria. Maxime vindt dat geweldig om te doen en wij vinden het belangrijk haar een stukje geloof mee te geven. Daarna heerlijk in het zonnetje koffie gedronken met onze familie. Dat zijn de beste zondagochtenden! ’s Middags een wandelingetje gemaakt met Juulke erbij en ’s avonds hadden we een sushi party met onze lieve familie. We waren in totaal met 11 en dat was reuze gezellig. I love sushi (l) and champagne (l)

 

Maandag

weekly snaps

Ik had een lange werkdag op kantoor gepland. Na het weekend zit mijn mailbox altijd wel redelijk vol. De hele ochtend was ik er zoet mee. De middag vloog eigenlijk ook voorbij maar dat is alleen maar een goed teken. Ik besloot weer om 3x in de week te gaan sporten en dat doe ik het liefst op maandag- en dinsdagavond en donderdagochtend. Ik trok mijn nieuwe Bjorn Borg outfit aan en deed een heerlijke les BBB (billen-benen-buik).

 

Dinsdag

weekly snaps

Ook vandaag de hele dag op kantoor geweest. Ik werd ontzettend verrast en verwend door vriendinnetje en partner in crime Kimmie van The Marketing Factory. MAMA to the max bestaat binnenkort alweer 1 jaar en ik kreeg van haar een vervroegd verjaardagscadeautje: nieuwe visitekaartjes met het logo en mijn naam in echt goud gedrukt. Ik was totaal verrast en natuurlijk super blij ermee! Ik had gelukkig niet veel spierpijn van de sportles van gisteren en daarom kon ik ook vandaag weer een lesje meedoen ’s avonds.

 

Woensdag

weekly snaps

Aw…nu stond ik dus wel op met spierpijn haha. Maxime en ik gingen ’s ochtends naar het winkelcentrum bij ons in de buurt. Ik vind het heerlijk zo’n ochtendje struinen door de HEMA, Kwantum, Etos, Blokker en de AH. Maxime wilt tegenwoordig niet meer in het zitje van het winkelkarretje zitten maar gewoon in het grote vak. Zag er wel grappig uit zo tussen de luiers en de boodschappen. Als ze braaf is geweest tijdens het winkelen mag ze afsluitend altijd even in de Hello Kitty auto. Dat vindt ze echt het einde. En ook een klein softijsje is vaste prik. ’s Middags heeft ze lekker lang geslapen en daarom zijn we ook niet meer weg geweest.

 

Donderdag

weekly snaps

Ik zat al om 08.00 uur in de trein naar Amsterdam. Ik mocht het event van Waterbabies bijwonen. We kregen een demonstratie in het Ronald McDonald Center. Ook vond ik het leuk andere collega bloggers te ontmoeten en even te kletsen.

Om 16 uur zat ik alweer in de trein terug en was ik net op tijd in Maastricht om Maxime in bad te stoppen en haar daarna in bedje te leggen.

 

Dat was de week alweer…time flies when you’re having fun!

 

Fijn weekend alvast!!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Weekly snaps #46

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!