Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #45


6 november 2015


<

Vrijdag

snap-1

Vrijdag was er herfstvakantie dus geen dansles voor Mimi. Dat vond ze maar lastig te begrijpen en daarom beloofde ik haar donderdagavond al dat we ’s ochtends iets anders leuks gingen doen. We gingen uiteindelijk in de woonkamer bij mijn schoonzusje en mijn nichtje dansen op K3 haha. Wat een lol hadden de twee dametjes samen. ’s Middags heb ik de trein genomen naar A’dam voor het event van het jaar: Friends of the Brands, mom edition. Ik verbleef in het Amadi Panorama hotel en had daar een super chille kamer met een prachtig uitzicht. ’s Avonds heerlijk dineren met Sunseeree en daarna naar de Harbour Club waar we de hele avond lang ontzettend verwend zijn met alle leuke goodies van super gave merken. Als je de VLOG nog niet gezien hebt check deze dan hier.

 

Zaterdag

snap2

 

Heerlijk uitgeslapen en wakker geworden met een prachtig uitzicht. Ik heb lekker ontbeten en verder me heel erg afgevraagd hoe ik alles thuis gingen krijgen. Wilde natuurlijk zoveel mogelijk meenemen want alles was even leuk! Eenmaal thuis blij dat ik mijn meisje weer zag. ’s Avonds lekker gegeten thuis met de family.

Zondagsnap3

Het was Allerheiligen en dan staan we ieder jaar wel even stil bij alle dierbaren die al van ons heen gegaan zijn. Eerst naar de mis in de kerk geweest, daarna op de begraafplaats langs een paar grafstenen gelopen en Maxime ook overal verteld wie er lag. Ze vond het heel interessant op het kerkhof. Al die bloemen op de grafstenen maakte het prachtig. Daarna lekker koffie gedronken met onze familie en ’s middags rustig aan gedaan thuis. ’s Avond gaan eten in een van onze favoriete tentjes in Maastricht waar je gewoon gezellig een hapje kunt eten: Dock Five. We gingen weer voor de plank van de chef…jammie!

 

Maandag

snap4

Een druk dagje op kantoor. Ik had een hele planning gemaakt want ik ben voor de rest van de week niet meer op kantoor. Ik wilde dus graag wat vooruit werken. Ik werd wel even verrast, want mijn camera die ik bestelde om te vloggen werd bezorgd….jippie!! Me very happy!

Dinsdag

snap-5

 

Ik hield Maxime een dagje thuis van de opvang omdat ik woensdag en donderdag al naar Utrecht zou gaan en ik nog even wat q-time wilde met haar. We gingen ’s ochtends gezellig koffie drinken bij vriendinnetje Roxanne. Haar dochtertjes hadden herfstvakantie dus Maxime kon gezellig met hun spelen.

 

Woensdag

snap6

 

Kim en ik hadden eerst een presentatie voor een opdrachtgever van haar. Ik ging mee en hielp haar met de presentatie, omdat ik dat vrij goed kan voor een publiek spreken. We killed it! Goede presentatie gegeven en daarna gezellig doorgereden naar Utrecht. We aten ’s avonds en daarna zijn we even een vriendinnetjes van mij, Aniek, gaan opzoeken. Ze was een week eerder verhuisd naar Utrecht en ik wilde haar paleisje even bezichtigen. Ze heeft ook een eigen blog trouwens waar ze haar liefde voor Italië uitspreekt. Daarna terug naar ons hotel, het Sleep Well hotel en al vroeg (22.00 uur) gaan slapen voor de lange dag van morgen.

Donderdag

snap7

 

Gisteren was een lange maar super gave dag. Ik was bij mijn mediabureau waar ik kennis maakte met het hele team en we onze campagnes voor de komende tijd hebben doorgesproken. Er komen echt veel leuke dingen aan de komende tijd, so stay tuned!

 

Fijn weekend alvast allemaal!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!