Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #44


30 oktober 2015


<

Vandaag is het weer vrijdag en dat betekent dat er een nieuwe Weekly Snaps online staat. We zitten alweer in week 44 en langzaamaan gaan we naar de laatste weken van het jaar….gezellig! Als je naar het weer kijkt zou je denken dat we in augustus zitten haha. Heerlijk was het afgelopen week. Gelukkig zijn we veel buiten geweest en hebben we de heerlijke zonnestraaltjes meegepikt.

Dit is trouwens de 6e keer dat ik een Weekly Snaps voor jullie heb gemaakt. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar een beetje feedback. Wat vinden jullie er precies van? Zijn er dingen die anders kunnen/moeten? Laat het me weten in de comments. Ben reuze  benieuwd! Kijk je mee?

snap1.1

Vrijdag was het weer feest en mocht Maxime naar juffrouw Nicole voor de
dansles. Ze verheugt zich er altijd enorm op. Heel fijn want ’s ochtends gebruik ik haar enthousiasme als chantage middeltje voor mij om haar naar mij te laten luisteren haha. “Als je nu niet je schoenen aantrekt gaan we niet naar de dansles”… en mevrouw weet niet hoe snel ze haar schoentjes moet aantrekken 😉

’s Avonds zijn we naar de kermis gegaan in een dorpje net over de grens van Maastricht, Lanaken. Maxime wilde tot 3 keer toe heel graag in de draaimolen maar als ze er eenmaal inzat zette ze het op een krijsen…gossie…ze vindt het doodeng dus mama moest mee…en die was dus kotsmisselijk na een rondje draaimolen;)

snap2.1

Zaterdag hebben we een heerlijke ochtendwandeling gemaakt langs de Maas. Samen met Juulke genoten we van alle herfstkleuren.

snap3.1-+-4.1

Zondag kocht ik een boeketje bloemen voor mijn lieve oma die alweer 93 jaar is geworden. Ik vind het altijd leuk haar goed te verwennen. Naast de bos bloemen hebben we haar ook een agenda gekocht van Willem-Alexander en Maxima. Daar is ze zo fan van haha. Ik vroeg haar nog: “oma hebt u dan nog een agenda nodig”? Zegt ze tegen mij: “maar kind, ik heb het zo druk, dat ik het niet meer onthoud”. Dus ik keek in de agenda van nu en wat zag ik: haar hele agenda stond vol;)

Lekker gtst kijken bij een vriendin op kamer nog wat (in het bejaardentehuis), bingo-
middag, handwerkmiddag, etc. Echt lachen. ’s Middags hadden we feest met de hele familie. We dineerden samen en oma genoot van al haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ik vond het ook reuze gezellig want het is altijd leuk de familie weer eens te spreken.

snap5.1

Maandag was het een prachtige dag in Maastricht. Ik besloot last minute met stagiaire Lotte outfitfoto’s te gaan maken in het park. We hadden de shoot er in een kwartiertje opzitten want door de mooie kleuren was bijna iedere foto meteen goed.

snap-6.1

Dinsdag werkte ik de hele dag op kantoor maar omdat ik me niet helemaal top voelde ben ik eerder naar huis gegaan om te stomen. Dat doe ik altijd met het rhino stoomapparaat. Zo’n eucalyptus bolletje erin met heet water en stomen maar. Ideaal!
snap7.1

Woensdag gezellig bij een vriendinnetje koffie gaan drinken. Dat vind ik altijd de leukste ochtenden. Als je niks gepland hebt, je belt een vriendin op om even gezellig koffie te drinken en je hoeft verder helemaal niks. Maxime speelde gezellig met het speelgoed van haar dochter die naar school was. Maxime viel op de terugweg in slaap en na haar slaapje hebben we een rustige namiddag thuis gehad. Ik pakte nog wat spullen uit en Maxime geniet volop van haar nieuwe kamertje (nog in de maak, maar ik zal er snel over bloggen).

snap8.1

Gisteren was een speciale dag. We verkochten definitief ons huis. Daarvoor moesten we naar de notaris. Daarna toasten JP en ik met een heerlijk prosecco om de verkoop te vieren en natuurlijk ook op onze toekomst. We zijn zo benieuwd waar we ons volgende huis gaan vinden.

Fijn weekend! Hopelijk blijft het nog een tijdje nazomers weer…ik vind het zelf de mooiste tijd van het jaar.

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Weekly Snaps #44

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!