Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #44: babyroomtour, nesteldrang en new beginnings


8 november 2016


weekly snaps #44
A

Alles staat nu natuurlijk in het teken van het naderende einde van de zwangerschap. De laatste babywasjes worden gedraaid, het babykamertje is helemaal af, mijn nesteldrang gaat vrolijk door en mijn zwangerschapsverlof is ingegaan. Allemaal zaken die bij een 35 weken zwangerschap horen, toch. Ook maakte Maxime een nieuw begin bij de peuterspeelzaal. Voor het eerst mocht ze ernaartoe. Snap je gezellig mee?

 

MAANDAG

img_6371

Duveltje

Ik werd wakker en deze foto stond in mijn whats app. Die had JP gemaakt toen hij naar bed ging. Ons klein duveltje was stiekem naast me komen liggen. Doet ze vaker de laatste tijd… zou het iets te maken hebben met het baby’tje dat gaat komen?

 

weekly snaps #44

fotoshoot preps

Nicole en ik hadden een creatief dagje. We maakten een mooie setting voor de Sint & Piet zak die je kunt winnen nu op de blog. Nog niet meegedaan? Kijk dan snel hier.

img_6004

Het resultaat

En dit was het eindresultaat. Uiteindelijk toch niet bij de schouw want dat vonden we te druk worden qua achtergrond.

DINSDAG

img_6011

Surprise us

Het was dinsdag alweer 1 november. Ik heb zo’n gevoel dat ons meisje zich gaat melden in november en niet in december. Erg spannende maand is nu dus aangebroken. We laten ons verrassen!

img_6188

Perfect assistant

In de middag wilde ik wat foto’s maken van een campagne en ik had de beste assistente.

 

WOENSDAG

img_6016

New beginnings

Een mijlpaaldagje was aangebroken. Onze grote meid ging voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal. Ze gaat natuurlijk al hele lang maar de gastouder, maar ter voorbereiding op de “grote” school hebben we besloten haar nog even te laten wennen bij de peuterspeelzaal. Zo kan ze goed leren met leeftijdgenootje op te trekken. New beginnings zijn altijd even spannend. Dit keer niet alleen voor Maxime maar ook voor mama.

 

 

img_6021

Dag mama!

Gelijk toen we binnenkomen wilde ze al spelen met het poppenhuis. Na ongeveer een kwartiertje kreeg ik een handgebaartje van d’r. “Mama, nu moet je gaan”. Nou, daar ging mama dan. Mijn meisje had me niet meer nodig. Heel blij voor haar natuurlijk, maar zelf moest ik wel even slikken toen ik naar de auto liep. Gelukkig komt er snel een baby’tje aan, haha.

 

img_6028

Lunchtime

Ik haalde Maxime om 12 uur weer op en besloten we Nicole te bellen voor een lunchdate. die was toevallig in de stad en dus konden we samen een heerijk broodje eten. Maxime had een tosti met ananas, maar die ananas vond ze absoluut niet lekker.

 

img_6107

Addicted

Yep, nog steeds verslaafd aan Pellegrino. Hoe is het mogelijk dat je verslaafd kunt zijn aan water?? Ik denk dat er gemiddeld zo’n twee flessen per dag doorheen gaan. Heel benieuwd ook of ik het na de bevalling ook nog heb.

 

 

DONDERDAG

img_6040

Favorite shot

De zwangerschapsfotoshoot kwam online en ik werd overspoeld met lieve reacties. Zowel op de blog, de social mediaknallen als privé. Deze foto is een van mijn lievelingsfoto’s. Jullie weten ondertussen wel dat ik het super speciaal vind deze zwangerschap met Maxime erbij mee te maken. Deze foto blijft daar een waardevolle herinnering van.

img_6115

Mijn kantoortje

Mijn laatste echte lange dagje op kantoor was aangebroken. Ik heb er gemengde gevoelens over. Ik ben er namelijk zo graag! Mijn mooie kantoortje…kan ik dat wel zo lang gaan missen? Ik blijf er wel nog komen tot aan de bevalling, maar niet meer zo vaak en zo lang. Gewoon lekker koffie drinken bij mijn kantoorgenootjes;)

img_6121

Wie zoet is…

In de middag werden deze veel te mooie en lekkere kransen geleverd. Zien jullie al wat het voor kransen zijn? Vanaf zaterdag, als Sinterklaas in het land komt, kun je ze winnen op de blog.

 

img_6092

Babywasjes

Babywasjes, wat zijn  ze toch leuk.. alles is nu zo goed las klaar, alleen mijn nesteldrang gooit steeds roet in het eten. Toch nog maar een keer de dekentjes wassen of al het beddengoed, het houdt niet op.

 

VRIJDAG

 

img_6103

Ballerina stijl

Vast prik op vrijdagochtend is het peuterdansen. Ik kan het iedereen aanraden om dat te doen met een peutertje. Ze leren er bewegen, muziek maken en gewoon even creatief bezig zijn.

 

img_6147

KIEKEBOEEE

En op het laatst verstoppen ze zich altijd achter het gordijn en als de ouders dan binnenkomen dan schreeuwen ze heel hard: KIEKEBOEEEE!  Zie je Maxime op de foto?

img_6151

Playdate

Na het dansen kwam vriendinnetje Sam spelen. Ze schelen 9 dagen, dus super leuk dat ze in dezelfde fase zitten.

img_6157

Boefjes

Een fase die daarbij hoort is de concentratieboog. Ik geloof dat ze wel iedere 10 minuten iets anders wilden doen. Van slapen in de frozen tent naar spelen in de tuin.

img_6093

Can’t wait to meet my sister

In de middag heb ik de babyroomtour opgenomen. Eerst moest natuurlijk alles even helemaal klaargelegd en gestyled worden. Maxime vindt het ook heerlijk op de babykamer te zijn.

 

img_6163

oeps…

En na de roomtour kreeg ik het in mijn hoofd de zolder leeg te halen en op te ruimen. Eerst maar eens alles op de overloop gelegd en toen was ik doodmoe. Oeps…. gewoon alles laten liggen en dit klusje zaterdag pas afgemaakt. JP kwam boven en schrok zich een hoedje….”wat is hier gebeurd”…nogmaals, oeps. Gelukkig kent ie me en dacht hij: laat ik er verder maar niks van zeggen.

ZATERDAG

 

img_6172

ontbijtje

Ik begon de dag met mijn TEFF ontbijtje met chipzaad en framboosjes. Jammie!

 

img_6192

behind the scenes

Daarna kwam Nicole even langs. We moesten nog wat campagnefoto’s maken. En dat ziet er dan zo uit als je de perfecte foto probeert te maken;)

img_6205

té schattig

Kijk deze pop….I LIKE en MAXIME LIKES TOO!  Bij aankoop van een Jottum jurkje krijg je deze pop cadeau in precies dezelfde jurk. Dat vind ik nou echt leuke details! Meer over Jottum, de outfit en de pop snel op de blog!

img_6339

cheessseee

Maar hier alvast een steak peak van het Jottum Jurkje. Ow en ons hondje Juulke is bij iedere fotoshoot aanwezig. Die wilt nooit iets missen. En dan gebeurd het meer dan eens dat hij ook de foto komt.

 

 

img_6335

Omi (94)

In de middag gingen we samen met mijn broer naar mijn oma van 94. We hadden ook een kleinigheidje bij ons en dat mochten Maxime en haar nichtje geven. Maxime is dol op haar omi.

img_6350

keuze genoeg

In de namiddag werden deze vegetarische producten van Albert Heijn bezorgd. We mochten ze testen. In de VLOG van aankomende donderdag zie je onze bevindingen! Eten jullie ook wel eens vegetarisch? Wij zijn sinds drie maanden  mee gestart minimaal één keer per week vegetarisch te eten. We zijn nog altijd op zoek naar smaakvolle producten.

 

img_6360

Jammie!

Ik kan wel al verklappen dat de maïsburger-wortel burger en de boomstammetjes goed in de smaak vielen! Wist je dat deze vegetarische boomstammetjes qua smaak en uiterlijk zeker niet onderdoen voor de vleesvariant! En ze bevatten ook nog eens minder dan 10% vet.

 

ZONDAG

 

img_6378

Yep ook verslaafd aan

We deden het lekker rustig aan in de ochtend en daarna zijn we ergens gaan lunchen. Ik ben naast Pellegrino ook verslaafd aan pannenkoeken. Iedere zondag sowieso eentje en als ze het ergens anders nog hebben dan neem ik er daar ook eentje. En hier bij Brasserie ’t Schip in Beek krijg je zonder enige twijfel de lekkerste pannenkoeken die ik ooit heb gehad!

img_6374

Grote zus in spé

In de middag waren we weer eens lekker aan het rommelen op onze slaapkamers. Toen ik Maxime niet op haar kamer zag, riep ik haar. Een stemmetje kwam uit de babykamer. “hier ben ik, mama. Ik wil graag bij de baby zijn”. – SMELTTT – Ze had zich wel creatief neergezet hè met de iPad. Niet dat het goed is met je neus zo op het scherm, maar ach ik keurde het goed. #grotezusinspé

img_6369

Olieliefde

’s Avonds was ik best wel moe en besloot even een ontspannend bad te nemen. Ik kreeg dit verwenpakketje van Olieliefde en gebruikte voor in bad het badzout. Ohh dat rook heerlijk naar lavendel. Ik kon er helemaal van ontspannen.

 

img_6368

Verwennerij

Na het bad nog ingesmeerd met de slaapcrème en de buikolie. Wat een verwennerij!

 

Dat was onze week. Eigenlijk een heel rustige week.Zal de stilte voor de storm wel zijn. Vanaf nu is het alleen nog maar rustig aan doen en niet meer teveel willen. Dat lis voor ij best wel lastig hoor. ik ben normaal graag bezig. Maar ik merk ook dat het niet meer gaat nu, dus eraan toegeven gaat wel steeds makkelijker. Wanneer denk jij dat ze zal komen?

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

mamatothemaxad sponsoring samenwerken sponsoring geld verdienen

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
Weekly Snaps #44: babyroomtour, nesteldrang en new beginnings

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!