Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #43


23 oktober 2015


A

Afgelopen week stond natuurlijk volledig in het teken van de verhuizing. Op zondag zijn we begonnen met inpakken en gisteren is het verhuisbedrijf alles komen ophalen. Het was me wel een klus hoor. Dat moet je niet te vaak doen haha. Maar nu is alles achter de rug en kunnen we op zoek gana naar een nieuw huis. Voor de time-being mogen we een tijdje wonen bij mijn schoonouders. Super lief en ok heel erg gezellig met z’n allen samen in een huis. Ik ga jullie in ieder geval goed op de hoogte houden van onze zoektocht naar ons volgende droomhuis.

1

snap-2snap-3

snap-4

snap-5

snap-6

 

Veel verhuisspam dus afgelopen week haha. Gelukkig is dat nu achter de rug. Wij gaan genieten van een heeeeeeel rustig weekend! Gaan jullie nog iets leuks doen?

 

Enjoy the weekend!

 

Liefs,

 

handtekening_blogs

 

 

 

 

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

3 Reacties op “
Weekly Snaps #43

  1. Misschien ben ik de enige hoor maar ik bekijk blogs altijd via mijn mobiel en ondanks dat ik een groot scherm heb (samsung note 3) is de tekst naast de fotootjes niet te lezen. Alleen als ik inzoom maar dan is de foto niet meer in beeld. Doordat het een afbeelding is verspringt het niet goed in de mobiele versie van de site. Muggenzifterij misschien hoor alleen ik merk wel dat ik vrijwel niet meer deze artikelen lees terwijl ik ze eigenlijk heel leuk vind.

    • thnx voor je goede feedback Inez! We zijn nog druk bezig de site helemaal te optimaliseren. Helaas zitten er in de template een aantal foutjes waaronder het verspringen van de afbeeldingen. We zijn er druk mee bezig! Ik ben ook een pietje precies dus helemaal geen muggenzifterij. Tnx dat je het even liet weten. liefs

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!