Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #43: LILOU 11 MAANDEN EN DE VROUW AWARDS


8 november 2017


Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max
<

Een drukke week was het zeker. Ik ging twee dagen op pad voor afspraken en mocht samen met de directrice van Puckababy de VROUW.nl awards meemaken. Ook werd Lilou 11 maanden oud en dat was even slikken. Nog maar 1 maandje en ze is geen baby’tje meer….help! En er was iemand jarig, de juf van Maxime om precies te zijn en wat gebeurde er…Maxime en ik bakten samen voor haar onze eerste taart. Benieuwd of dat gelukt is? Veel SNAP plezier!

Maandag

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

ready to go

Het was vroeggggg… heel vroeg…half 6 om precies te zijn. Ik had een treinreis op de planning staan naar Amsterdam met een overnachting erbij. Nicole en ik hadden twee dagen volgepland met afspraakjes. Natuurlijk ging mijn mooie Suit Suit koffertje en het toilettasje van Ted Baker mee.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

trainlife

De treinreis van Maastricht naar Amsterdam duurt altijd 2,5 uur, maar dat is voor ons niet zo erg. Laptop aan en bloggen maar. Heerlijk die rust.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

disney

Onze eerste afspraak was bij het hoofdkantoor van Disney. Ik was er nog nooit geweest dus ontzettend leuk om hier eens geweest te zijn. Voor Maxime maakte ik deze foto speciaal met Elsa ;).

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

genomineerd

’s Avonds was ik uitgenodigd door Sandra van Puckababy om samen met haar naar de VROUW awards te gaan. Puckababy was genomineerd voor beste product van het jaar.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

spannend

We gingen natuurlijk even samen op de foto.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

groot feest

Helaas bleken we niet gewonnen te hebben, maar dat was helemaal niet zo erg. Het was al een enorme eer dat we genomineerd waren. Na de uitreiking van de awards was het groot feest in AFAS live (voorheen de Heineken music hall). Allemaal grote artiesten zoals Ruth Jacot en Jan Smit traden op. Echt gaaf was het!

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

time to go

Na een drukke dag was het tijd om naar huis te gaan. Ik kreeg nog een mooie grote goodiebag mee. Er zat een geweldige wellness bon in voor twee personen en als je de weekvlog van deze week bekijkt dan kun je deze zelfs winnen!

Dinsdag

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

hotel life

Ontbijtjes in het hotel zijn niet goed voor de lijn, maar wel lekkerrrr. Dit was het gezonde bordje haha, ik nam daarna nog allemaal veel te ongezonde dingetjes, zoals chocolade croissants hihi.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

afspraakjes

Ik kreeg trouwens veel bekijks met m’n roze koffertje. Er kwam zelfs twee keer iemand naar me toe om te zeggen hoe leuk het koffertje is.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

update

Nog steeds ben ik zo blij met het what’s app contact met de kleuterjuf. Bijna dagelijks krijg ik wel een foto of een filmpje met een kleine update van Maxime. Dat doet zo goed als je dan in een afspraak zit en je krijgt zo’n fotootje en ziet dat alles goed gaat met je meisje.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

quick lunch

Ik hou van treinlunches. Deze was ietsje verlaat want het was al 15.00 uur. We waren klaar met alle afspraakjes en besloten snel naar Maastricht te gaan zodat ik de meisjes nog even kon zien voordat ze gingen slapen. We moesten lang terugrijden met de trein en dan is het heerlijk als je wat lekkere dingetjes hebt om te eten.

Woensdag

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

but first coffee

Ik werd wakker en was toch best wel moe van twee dagen van huis te zijn geweest. Ik besloot een rustig ochtendje ervan te maken. Normaal ga ik sporten maar nu nam ik, nadat ik Maxime naar school had gebracht, uitgebreid de tijd om de krant te lezen en een lekkere douche te nemen.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

first time

Ik had op Facebook gezien dat C&A een cashmere-babylijn heeft. Die is zoooo mooi. Alleen was online al alles uitverkocht, dus ik besloot om eens naar het filiaal in Maastricht te gaan. Jammergenoeg hadden ze de cashmere lijn hier helemaal niet, maar er bleven wel wat ander leuke kledingstukken plakken aan m’n handen. Ik ben nog nooit in de C&A geweest, maar ik was verbaasd wat een leuke kinderkleding ze hebben. Ik ga ze nu eens testen, want ik ben ook erg benieuwd naar de kwaliteit. Welke ervaring heb jij met deze kleding?

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

first time

En nog een eerste keer afgelopen woensdag… ik bakte voor het eerst een taart. Maxime had me dat gevraagd omdat haar juf jarig was. Ik slikte een keertje, maar besloot om het te gaan proberen. We gingen samen naar de winkel en legde Maxime uit dat mama wel op safe gingen spelen…we namen de Dr. Oetker kwarktaart. Net zoals bij de wereldgerechten haha, gewoon de stappen volgen en een kind kan de was doen. Hoopte ik;).

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

wandelingetje

Nadat we de taart gemaakt hadden, maakten we een heerlijke wandeling met onze Juulke. Hij wordt wat ouder (9 jaar is ie) en ik merk dat aan de balletjes gooien. Normaal deed hij dat aan 1 stuk door, maar nu moeten we af en toe pauzeren omdat hij niet meer kan. Doet me een beetje pijn om te zien dat hij ouder wordt…ik hoop dat ie zeker nog eens 9 jaar mee gaat…onze lieverd.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

cutie

En hier nog zo’n liefje. Wat genieten we van deze vrolijkerd. Ik maakte wat foto’s met de instagram filters en deze was toch wel echt mega cute.

Donderdag

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

my girls

Nog even knuffelen met elkaar voordat ze weer een dagje uit elkaar gingen. Maxime naar school en Lilou naar de gastouder. Maxime zei tegen Lilou: “rustig maar kleintje, de grote zus is strakjes weer bij je.” Too cute!

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

like you a latte

Maxime was een beetje zenuwachtig want ze wilde zo graag de taart en de cadeautjes aan de juf geven. Ze had er zelfs wat buikpijn van. Mooi was ie hè, de taart. Max en ik waren er erg trots op.

jarige job

En eenmaal gegeven, was ze helemaal opgelucht en blij. Dat zie je ook wel aan haar snoetje. Nog even een foto gemaakt met de juf en de feestdag kon beginnen. Ze mochten allemaal verkleed naar school en ’s middags hadden ze een echt discofeest. Ow ja en juffrouw Janine was MEGA MINDY, zo gaaf, hihi.

Vrijdag

11 maanden oud

Dit boefje was 11 maanden oud vrijdag. Wat een mijlpaaltje zeg. Nog maar 1 maandje en dan is ze geen baby meer. Help, waar is de pauze knop?? Ik besloot even heel hard en heel bewust van haar te gaan genieten. Die kleine handjes, die kleine, dikke beentjes…nu zo gewoon, maar deze tijd komt nooit meer terug.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

zwemles

’s Middags had Maxime zwemles. De locatie is midden in de binnenstad en als je door dit ruitje kijkt zie je het zwembad. Heel bijzonder, zo midden in het centrum. Het gaat overigens heel goed met de lessen. Ze mag denk ik begin volgend jaar voor haar diploma gaan.

it’s beginning to look a lot like….

Ik fietste naar huis en kwam langs deze prachtige etalage van Riviera Maison. Ik kon het niet laten even te stoppen en goed te kijken. Wat een sfeer zeg! Prachtig!

Zaterdag

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

babyhaartjes

Ik irriteerde me even goed aan die stomme babyhaartjes. Dat hoort echt bij het ontzwangeren, hè. Vooral in de herfst heb ik er zo’n last van. Door dat vochtige weer springen ze allemaal omhoog. Kijk maar eens in de vlogs…daar zie je het ook heel goed. Ik hoop maar dat ze snel lang worden.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

speelkamer

Maxime en Lilou spelen heel graag op de speelkamer. Ik moet ook zeggen dat het er echt gezellig is. Wat vinden jullie van ons nieuwe kledingrekje? Ik kocht het online en komt helemaal uit Australië. Ik kon het niet laten en kreeg het rekje niet uit mijn hoofd.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

playtime

Terwijl ik rustig koffie dronk, amuseerde de meisjes zich samen. Wat een heerlijke rust.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

op ontdekking

En ons kleine meisje kruipt er vrolijk op los. Overal wil ze alles vastpakken en ontdekken. Nu waren mijn sloffen aan de beurt. Reuze interessant vond ze de strikjes.

Zondag

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

kijk nou eens…

Ik kreeg van lieve Sanne, van Huisje vol liefde, deze foto doorgestuurd. Ze was op vakantie en lag lekker een boekje te lezen op het strand toen ze Lilou en mij tegenkwam hihi. Ik heb het helemaal gemist. Heeft iemand dit stukje ook gezien en heeft het tijdschrift toevallig nog voor mij?

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

met opa

’s Middags waren we bij mijn ouders. Mijn vader was de klos haha, want de meisjes kregen er geen genoeg van om met opa te spelen.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

good cards

Ondertussen legde mama de kaarten voor mij. Ik weet niet precies wat voor kaarten het zijn, maar mijn moeder heeft daar ooit een cursus voor gevolgd. Soms legt ze dan de kaarten en vind ik het fijn om te zien wat er ligt. Op de een of andere manier klopt het altijd. Je moet er natuurlijk wel in geloven;). Nu lagen er drie hele mooie kaarten voor me in de eerste legging. Er lag feestvieren, de zon (mooie weer/mooie tijd) en mooie momenten. Erg positief dus.

Weekly Snaps 43 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

kusjestijd

Nog een kusje voor dit meisje voordat ze naar bed ging en de week kwam alweer tot een einde.

Ik vroeg het ook al op instagram, maar hebben jullie nog tips om nog extra te genieten van de laatste maand dat Lilouke een echte baby is? De dagen vliegen voorbij en Lilou groeit als kool. Het voelt een beetje alsof haar ontwikkeling door mijn handen glipt en ik door de alledaagse drukte te weinig hierbij stil sta. Herkenbaar?

Tot volgende week!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!