Lees nu: AND THE WINNER IS… [VTECH MEI TREKKING + NIEUWE RONDE!]

WEEKLY SNAPS #42: CLINIQUE WORKSHOP & 1e SCHOENTJES VOOR LILOU


30 oktober 2017


<

Afgelopen week was druk. Niet dat ik dat kon gebruiken, want ik voel dat mijn lichaam weer echt even moet wennen aan de omschakeling van het weer. Ik probeerde het rustig aan te doen, maar dat lukte niet heel goed. Herkenbaar? Er stonden dan ook wel heel wat leuke afspraakjes in de agenda die ik niet wilde missen. Benieuwd naar de workshop die Maxime volgde bij Intratuin? En de allereerste schoentjes van Lilou? Hier komen ze, de SNAPS van week 42:

 

Maandag

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

samen spelen

Dit schattige pakketje van Fisher Price kwam binnen. Bofte Lilou eventjes! Alleen wilde grote zus het eerst even testen (lees een half uur lang) en daarna mocht Lilou er dan eindelijk zelf mee spelen. Deze BeatBo Boogie Boombox heeft vrolijke lichtjes, coole beats en twee superleuke manieren om te spelen die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van Lilou. Dus zoek je nog een leuk cadeau voor een kindje rond een jaar dan is deze zeker een treffer! Je shopt ‘m onder andere op bol.com.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

bij oma

De school van Maxime had nog een studiedag en dat betekende een extra dag vrij na de herfstvakantie. Ze mocht even met mij mee naar kantoor en daarna brachten we een bezoekje aan haar oma. Even een check up. Gelukkig was alles goed.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

iets te vieren

En ‘s avonds boften we eventjes want we gingen naar een van mijn favoriete restaurants: Harry’s. Mijn schoonouders waren 35 aar getrouwd en vierden dat samen met ons.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

mmmm….

Ohh wie kent dit? Chateau Briand…zooo lekker! JP deelde deze met zijn moeder. Voor mij is dat echt teveel, maar ik nam wel een klein stukje.

 

Dinsdag

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

morgen!

Even nog een knuffeltje voor dit meisje voordat ze weer een dagje naar de gastouder ging. Wat wordt ze groot hè.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

zwijmelen

Hoe leuk is het dat je lieve weddingplanner deze foto’s doorstuurt van locaties in Zuid-Frankrijk. Ik belde daarna gelijk even met Claimy en we besloten tickets te boeken om in november af te reizen naar Zuid-Frankrijk. Ik kan niet wachten om alle locaties in het echt te zien.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

zuurvlees

Ik kwam thuis en toen stond deze heerlijke maaltijd al op mij te wachten. Zuurvlees met frietjes en dan heeeeeel veeeeeel appelmoes en Zaanse mayonaise erbij. Jammmmieee! Wie is er ook zo dol op zuurvlees (is geloof ik niet in heel Nederland bekend…)

 

Woensdag

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

schrik

Wat is dat toch altijd zo lekker confronterend als je in de spiegel kijkt bij de kapper als je haren net zijn gewassen. Ik vind mezelf dan zo lelijk. Net een verzopen kat;). Gelukkig weet ik wel dat het altijd meer dan goed komt, hihi.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

and again…

Ik zette mijn artikel over de review van de Stokke draagzak online en ja hoor, daar kwamen weer alle moeders die MAMA to the max nooit volgen maar nu allemaal hun mening moesten uitten over deze draagzak. Ik kon me niet inhouden en reageerde er deze keer voor mijn doel best wel fel op. Bah wat een negativiteit…ik houd daar dus echt niet van. Gelukkig zette ik het snel van me af en was ik het ook kwijt. JP (en veel dezelfde lieve reacties van jullie) zei ook: trek het je niet aan, het is hun probleem en niet het jouwe.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

pompoenen

‘s Middags mocht Maxime meedoen aan de pompoenenworkshop bij Intratuin Maastricht. Wat was dat leuk zeg! De kinderen hadden een super gezellige middag en we namen een hele mooie, zelfgeschilderde pompoen mee naar huis.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

kunstenares

Ze had er echt plezier in en ik zag dat ze er echt heel geconcentreerd mee bezig was. Deze week staat de kiesworkshop pannenkoeken bakken op het programma. Wie is er ook zo’n fan van de kidsworkshops bij Intratuin?

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

Santa

En natuurlijk moesten we even de prachtige kerstafdeling bekijken. Maxime wilde perse even op de stoel van de kerstman zitten. “Wanneer komt ie mama?”.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

sushiiii

En het was weer sushi tijd…jammie! Samen met een vriendinnetje deelde ik een heerlijke sushi en sashimi mix. Een heerlijke avond uit. Wat heerlijk om dan zo samen over het moederschap te kletsen, want dat zijn toch wel de hoofdonderwerpen haha, die kids van ons. Herkenbaar?

 

Donderdag

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

kleurrijk

Ik maakte een broodtrommeltje voor Maxime klaar en dit is wat er allemaal in zit. Gisteren kwam hier ook een blog over online en op Facebook leas ik in veel reacties dat op veel scholen zoetigheden in de broodtrommel verboden is. Gelukkig bij ons niet. Ik snap het wel hoor, want waar is anders de grens. Je kunt je kind niet hele Snickers of Twixen mee gaan geven. Ik geef Maxime altijd 2 of 3 kleine M&M-etjes mee. Heerlijk zo wat zoets na je lunch, dat vind ik zelf ook gewoon heel lekker;).

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

wowwww

Op kantoor was het pakketjesfeest. Mijn hele kantoor stond vol, haha. Vooral dat bovenste pakket trok mijn grote nieuwsgierigheid want ik wist dat daar de bestelde schoentjes van Lilou in zaten.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

redddd

Eerst werden mijn nageltjes nog even gedaan. Mooie donkere kleur rood hè!

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

in love

En daarna wil ik toch echt snel de schoentjes zien. En ohhh wat zijn ze cute! Precies zoals ik gedacht had. De eerste schoentjes van Lilou, die helemaal bestelde in Spanje. Ik vond deze webshop heel toevallig via via en alles moet je in het Spaans bestellen. De schoentjes zijn helemaal van leer en het origineelste is, dat je de schoenen kunt laten personaliseren. In allebei de paren liet ik Lilou erop stikken. Ik zal snel een foto maken wanneer ze ze aan heeft.

Vrijdag

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

precious

Ik ben nog steeds zo blij met de twee grote foto’s in het trappenhuis. Echt een aanrader om een fotoscoop te doen en dan de mooiste uit te vergroten en te laten drukken op plexiglas.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

strikjes alert!

Ik heb echt een tik met die haarstrikjes van Maxime en Lilou. Ik kan er niet genoeg op voorraad hebben. We verslinden ze ook bij het leven hoor, want ze raken dagelijks kwijt. Ik hoef niet uit leggen dat donkerblauw en roze favoriet zijn;).

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

verwennerij

Maxime heeft 1 week vrij op vrijdag en 1 week gaat ze gewoon een hele dag nar school. Vandaag was de week dat ze naar school ging. Lilou bracht ik eventjes naar mijn moeder en dat betekende een ochtendje voor mezelf. Normaal ga ik dan wee keihard aan de slag voor MAMA to the max, want ik kan ieder uurtje goed gebruiken, zo druk is het. Maar dit keer koos ik ervoor eens te gaan voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Dat deed ik bij New Feeling in Slenaken waar ik al karen kom. Slenaken ligt wel op zo’n 20-25 minuten rijden van Maastricht, maar dat heb ik er graag voor over. Dit is namelijk de dichtstbijzijnde salon waar ze TDA-behandlingen doen en daar ben ik echt groot fan van. Meer daarover vertel ik in de weekvlog!

Zaterdag

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

sisterssss

Wakker worden met deze schatjes is totaal geen straf. “Mama, Lilou wil nu echt eventjes bij mij zitten hoor”, zegt Maxime nu vaker. Zo schattig!

time to begin

Ik bracht de meisjes weg omdat ik de hele dag was bij de workshops van Clinique. Wat stond alles mooi klaar bij Douglas Maastricht.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

jammie

En we werden ook goed verwend met lekkere sapjes en cakejes.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

goed reinigen

Wat hebben we weer veel bijgeleerd. Geweldig dat 3-stappen plan van clinique. In een super makkelijk en relatief korte manier kun je heel goed je gezicht reinigen. We constateerden met z’na allen dat het de perfecte reiniging is voor een drukke moeder, maar vooral voor een moeder die heeeeeel moe is ‘s avonds.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

groepsfoto

En met de tweede groep maakten we nog even een groepsfoto. Bedankt allemaal lieve dames en lief schoonzusje (helemaal rechts) omdat je nog op het laatste moment kwam invallen omdat er iemand ziek was.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

zo lief!

En dankjewel lieve Evelien, voor de lekkere (zowel de doucheproducties en de chocolade hihi) cadeautjes. Zo lief!

Zondag

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

credits to maxime

Normaal geef ik de eerste fles altijd op Lilou haar slaapkamertje. Lekker in het donker en samen rustig wakker worden, maar in het weekend gaan we eerst gezellig naar beneden. Maxime vroeg ineens: “mama, zal ik een foto maken van jou en Lilou?” En dit was het resultaat. Best knap toch.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

sundaymorning

We gingen daarna lekker ontbijten met de peettante van Lilou en ons nichtje Jeanette die ook zwanger is. Ik zei al tegen haar: “ga je maar verheugen, want volgend jaar zit jij hier ook met zo’n grummelke”. Zo leuk als iemand die dicht bij je staat zwanger is. We gaan dat kindje natuurlijk lekker verwennen haha, dat is zeker!

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

omdat het kan

En dit was het ontbijt. Een wrap met gerookte zalm. Ja, ik weet het, beetje rare keuze ‘s ochtends, maar soms heb je daar gewoon zin in.

Weekly Snaps 42 wekelijkse dagboek Maastricht bevalling zwangerschap moederschap blogger MAMA to the max

new in!

And meet my new best friend. Nou, of het mijn beste vriend gaat worden dat weet ik nog niet, maar ik ga het proberen. Ik wil ongeveer 3x in de week gaan proberen een half uurtje hier op te gaan staan. Netflix aan en verstand op nul. Zou het gaan lukken? Ik houd jullie op de hoogte.

 

Dat waren ze weer. De weekvlog deze week komt pas zondag online omdat Desire een weekje op vakantie is. Wel komt morgen op YouTube de video online over mijn eerste ontmoeting met de weddingplanner. Spannnenddddd. Ga je kijken?

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

#MAMAtothemaxAD transparant MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!