Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #42: met als hoogtepunt de babyshower


25 oktober 2016


weekly snaps 42 MAMA to the max
A

Alweer 33 weken zwanger afgelopen week en still going strong. We hadden een afspraak bij de gynaecoloog, ik ging voor de laatste keer een dagje naar Amsterdam, had ik mijn zwangerschapsfotoshoot en het hoogtepunt was toch wel de babyshower die ik totaal niet had zien aankomen. Hier komen ze, de Weekly Snaps van week 42.

 

MAANDAG

 

img_5330

ochtendhumeurtje?

Voor Maxime was het weer tijd voor de opvang. Ze moest nog even goed wakker worden na een heerlijk maar druk weekendje.

img_5334

nu nog in losse stukken

Na het werk zette JP de box in elkaar.

img_5335

appeltje, eitje

Even de handleiding bekeken, maar die had hij vervolgens niet meer nodig. Binnen een half uur stond de box mooi in de woonkamer.

DINSDAG

 

img_5668

Mooi is ie

Maandagavond was het te donker voor een foto van de box met de boxmobiel van The Baby’s Corner en daarom maakte ik er gelijk eentje dinsdagochtend.

img_5390

Selfie time met de fotografe

Samen met Esther ging ik op pad voor de zwangerschapsfotoshoot. We besloten naar de Brunssumerheide te gaan. Een iets ruiger decor, waar we mooie foto’s konden maken.

img_5353

Ennnn actieeee

We boften enorm met het weer, want ze hadden eigenlijk regen voorspeld, maar op een paar druppeltjes na bleef het droog.

img_5370

Gekkerds

Nicole en Maxime waren ook mee. Nicole was meer de babysit van Maxime haha.

WOENSDAG

 

img_5432

special moments

We hadden weer een afspraak bij de gynaecologe en wat was het heerlijk ons meisje weer te zien. We kregen te horen dat ze al 2,4 kilogram is. Jeetje dat gaat hard ineens.

img_5441

ik wil ook

En Maxime mocht zelf ook nog een echo maken. “Bah mama, die gel is vies.”

img_5457

onze diva

Na de echo gingen we gezellig even lunchen met papa. Het regende pijpenstelen en dat was niks voor Mimi. De paraplu moest nog open voor 20 meter lopen vanaf de auto naar binnen.

DONDERDAG

 

img_5485

vroeggg

Wat was het vroegggg. Ik had al om 7.50 uur de trein naar Den Bosch. Ik ging een dagje naar Amsterdam samen met Kelly. Ik reisde met de trein naar De Bosch en vanuit daar zijn we met de auto naar Amsterdam gereden. Eerst maar eens de dag begonnen met een lekkere koffie van de HEMA.

img_5497

@ Joolz HQ

We hadden een dagje vol afspraken. De eerste was bij Joolz. Wat hebben zij een gaaf bedrijfspand zeg! En wat een topcultuur binnen dat bedrijf. Ik vertel er snel wat uitgebreider over in een apart artikel.

img_5501

just perfect

Alles aan het bedrijf klopt en is uitgewerkt tot in de puntjes.

img_5512

test test test

Het bekijken en testen van de verschillende kinderwagens vonden Kelly en ik geweldig. Zoveel informatie die we kregen. Ik kan jullie alvast verklappen dat half november de nieuwe Joolz Day2 uitkomt en ik ben verliefd!!

img_5516

lunchtime

Werden we ook nog uitgenodigd om mee te blijven lunchen. Hoe gaaf en hoe lekker was dat! We hadden een heerlijke afsluiter van een superochtend!

img_5519

La Place

Daarna zijn we letterlijk door heel Amsterdam gecrosst om nog bij 3 andere afspraken aan te kloppen. Een race tegen de klok en dan ook nog eens Kelly en ik die uren aan een stuk met elkaar kunnen kletsen…totaal geen foto’s of video’s meer gemaakt…sorry!  We reden terug en besloten nog even in de buurt van Den Bosch langs de snelweg bij La Place te gaan eten. Wat mis ik dit restaurant in Maastricht, zeg! Het was weer ouderwets lekker.

VRIJDAG

 

img_5539

Help, dit kan ik niet meer zelf

Vrijdagochtend kwam Nicole gezellig even op de koffie. We besloten samen even naar kantoor te rijden omdat we wat spulletjes moesten ophalen die binnen waren gekomen. En kijk, dit kan ik dus niet meer zelf. Vanaf nu moet iedereen me helpen met het aandoen van mijn schoenen. Wat handig trouwens als je hoogzwanger bent in de zomer, dan kun je gewoon iedere dag je slippertjes aantrekken. Dat geluk heb ik helaas niet.

img_5407

Secretaresse in te huren

Op kantoor hadden we een nieuwe secretaresse?

img_5416

Waar blijft die sneeuw???

En ze wilde ook gelijk de skikleding die we hebben gekregen van Lidl aantrekken. “Wanneer gaan we sleeën, mama?”

ZATERDAG

 

img_5465

Knip, knip, knip

In de ochtend zaten Mimi en ik nog nietsvermoedend bij de kapper. De puntjes moesten er bij Mimi echt heel nodig af. Kijk d’r eens kritisch kijken.

img_5594

Zo verrast!

En toen ging alles ineens als een film aan me voorbij. Ik zou gaan lunch met vriendinnetje Roxanne, maar die nam me mee naar mijn kantoor. En ja hoor, daar stonden al mijn lieve vriendinnetjes en familie. Ik was best wel even in shock. Ik had het totaal niet verwacht. Mijn oma was namelijk 94 geworden en we hadden ’s avonds feest. Ik ging er dus niet vanuit dat het zaterdag zou zijn. Maar goed, na een klein half uurtje ging het wel weer haha. Ik knuffelde met iedereen en bleef mar kijken naar hoe mooi alles versierd was.

img_5623

Totally in shock

Echt in shock was ik toen ik binnenkwam.

img_5624

Zo mooi allemaal!!

Kijk eens hoe mooi alles was! Zoveel mooie details!

img_5622

Alleen maar liefde

En natuurlijk even een groepsfoto gemaakt. Wat een lieverds allemaal!!!

img_5667

94 jaar!

Nou, toen had ik dus een uurtje om bij te komen, want het feest van mijn jarige oma ging natuurlijk gewoon door. Ik was wel redelijk kapot en wilde eigenlijk graag op de bank nagenieten van de babyshower, maar gelukkig was het wel nog heel gezellig bij oma. Deze vrouw is 94 geworden!!! Ongelofelijk toch hoe goed ze er nog uitziet. En qua geest is ze nog helemaal goed. Zo wil ik ook wel heel oud worden!!

ZONDAG

 

img_5639

Boodschapjes doen

Meestal doen we op zondag even boodschappen bij ons schoonbroertje in de Plus supermarkt in Beek. Hij doet dan speciaal voor ons een kassa open en zo kan Maxime meehelpen met scannen en de boodschapjes inladen.

img_5644

Bumblies

Tim wees me op de babylijn van Plus. Ik heb gelijk eens wat producten meegenomen om te proberen. Wie is er al fan?

img_5645

Niks lekkerders!

In de middag was ik eigenlijk best wel moe na zo’n intensieve zaterdag. Ik besloot lekker in bad te gaan en heerlijk te ontspannen. Ohhh wat kan een bad goed doen zeg! Daarna vroeg naar bed gegaan want ik begin last te krijgen van harde buiken.
Dat was ons weekje weer. Drukkie druk kun je wel zeggen. Maar ja geloof dat dat wel een beetje bij mij hoort. Is niks voor mij om nu op de bank te gaan zitten wachten, haha. Alhoewel ik wel goed luister hoor naar mijn lichaam. Ik heb het geluk dat we bij mijn schoonouders wonen en er altijd wel iemand is die voor Maxime zorgt. Ik kan dus gerust na het avondeten lekker naar boven gaan en in bed gaan liggen, dat scheelt wel! Tot de volgende snaps.

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

7 Reacties op “
Weekly Snaps #42: met als hoogtepunt de babyshower

 1. Leuke plog weer! En knap hoor zon hele dag nog naar Amsterdam met zoveel afspraken.
  Grappig om te lezen dat je bij je schoonouders woont. Heb je daar wel eens een artikel over geschreven?

 2. Hoi Marjon,

  Ik volg je sinds een kleine maand en ben helemaal enthousiast over jou blogs en vlogs.
  Hier verheug ik me iedere week weer op!
  En wat ziet je oma er fantastisch uit op haar 94e!
  Geniet nog van de laatste weken.

  Liefs Priscilla

 3. Een drukke week maar wel heel gezellig zo te zien! Je bent heerlijk verwent met de babyshower! Ziet er super uit! De zwangerschapsfoto is ook erg mooi! Succes met de laatste loodjes ?

 4. Wat een leuke week Marjon! Wat lief dat je vriendinnen je zo verrast hebben. Wij hebben dezelfde mobiel voor de box, van Theophile et Patachou. Wij kregen vorig jaar van mijn opa en oma voor de geboorte van Femke en hebben er zoveel complimentjes op gekregen. Een mooie week gewenst!

 5. Wat leuk weer , en wat zag de baby shower er mooi uit!! Gaat Mimi naar de dagopvang of peuterspeelzaal ? Ik ben erg benieuwd of ze dat leuk vindt. Ik ben vorige week voor het eerst gaan kijken bij de psz met mijn meisje, en ik moet toch even aan het idee wennen dat mijn meisje daarnaartoe moet.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!