Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #41


18 oktober 2016


weekly snaps #41
W

Wat was het een heerlijk weekje! Project babykamer is nu echt van start gegaan. Ik maakte het babybedje voor de eerste keer op, zocht kleding uit van Maxime die het baby’tje strakjes ook weer aan kan en JP en ik waren afgelopen vrijdag 12 jaar samen. Ook kwam Kelly van kellycaresse.nl mij een dagje opzoeken in Maastricht. Dat was mega gezellig! Kijk je mee?

 

MAANDAG

img_4790

Hallo buikje

Nadat ik Maxime bij de gastouder had afgezet, reed ik gelijk door naar kantoor. Ik was er voor mijn doen best vroeg…08.45 uur zoiets. Die grote spiegel in de gang vind ik echt leuk. Gelijk maar even een buikfoto gemaakt.

 

img_4798

Of moet ik zeggen BUIK

En nog eentje…#32wekenzwanger #enhijgroeitengroeit

 

img_4707

Monday mornings

Ik startte de werkweek met een heerlijke latte macchiato. Niet met koe- maar met amandelmelk. Ik heb sinds drie weken mijn zuivelproducten vervangen door amandel- of rijstemelk en ik merk echt al een groot verschil in mijn gezicht. De ontstekingen (puistjes all over) zijn eigenlijk zo goed als weg. Ik zal hier snel een extra artikel aan wijden!

 

img_4708

salade to the max

En in de middag at ik mijn welbekende salade, die ik na 2 jaar nog steeds niet beu ben.

 

DINSDAG

img_4771

girly girl

Deze dame was heel blij met haar nieuwe vestje. Het is enorm zacht. Het komt binnenkort in de zara shoplog.

 

img_4776

strike a pose

En ook nog even in de tuin op de foto. Ze wilt sinds kort ook echt poseren. Handjes in de zij en de voetjes over elkaar… Ze zegt dat mama dat ook altijd zo doet, maar ik kan me niet echt voorstellen dat ik altijd zo sta…

 

img_4812

koffie met de liefste

Om 10.30 uur haalde ik Kelly van KellyCaresse op bij het station. Hoe lief dat ze helemaal voor mij naar Maastricht kwam! Ik kan niet meer zoveel reizen en we wilden graag weer eens lekker bijkletsen en wat sparren over onze blogs. Ik nodigde haar uit eerst even koffie te drinken bij een van mijn favoriete plekjes: Bread&Delicious (echt een aanrader!).

 

img_6475

@breadanddelicious

En omdat we zoveel te bespreken hadden plakten we de lunch er gewoon achteraan. Ik bestelde een broodje met tonijnsalade en Kelly ging voor roerei met zalm. Dat smaakte!

 

img_4817

my office

Op kantoor maakte Kelly ook nog even kennis met Marielle en Nicole. Zo lief dat ze een vlaai had gekocht voor ons allemaal.

 

img_4831

smile!

Hier even samen lachen voor instagram. Ik was inmiddels al aan mijn tweede stukje vlaai bezig. Dat mag toch wel hè als je zwanger bent;)

Wat hadden we een heerlijk meidendagje samen. Jammer dat zo’n dagen altijd zo snel voorbij vliegen.

 

WOENSDAG

img_4837

breakfast time

Nadat ik Maxime naar de opvang had gebracht was ik eigenlijk een paar uurtjes vrij. Voor mijn zwangerschap was dat mijn sportochtend,maar nu ik personal training heb van Mike en dat op andere tijden doe, heb ik de woensdagochtend helemaal vrij. JP besloot later te gaan werken en trakteerde mij op een MEGA ontbijtje. Ik bestelde eigenlijk veel te veel, maar het was zo’n ontbijtdeal zeg maar. Die pannenkoek was het lekkerst, maar ook het spiegelei smaakte goed. We genoten van een rustige ochtend met z’n tweeën. Wat een luxe dat dat gewoon kan en zeiden ook tegen elkaar dat je zo’n momentjes eigenlijk vaker moet creëren.

 

img_4841

jeujjj eindelijk!

In de middag stond Bopita voor de deur. Ze kwamen de box brengen. Joepie!

 

img_4845

de herfst in huis halen

En Maxime hielp mij goed mee met wat herfststukjes maken voor in huis.

 

img_4859

chillmodus

Maar rond 15 uur waren we toch wel wat moe allebei. Samen op de bank en chillen maar.

 

DONDERDAG

img_4874

too cute

Ik kwam op kantoor en wat lag er een mooi pakketje op mijn bureau. Ik maakte het open en wat zat erin: dit prachtige speenkoordje van Bebi Amsterdam. Helemaal verliefd op! Ik draaide voor de foto het witte wolkje even om, maar op de andere kant staat de naam van ons meisje geschreven. Ik vond het zo speciaal die erop te zien staan.

 

VRIJDAG

img_4880

love of my life

Ik werd wakker door een dikke zoen JP. “Proficiat” zeiden we tegen elkaar. Het was de dag dat we 12 jaar samen waren. Ik schreef een uitgebreide blog over hoe de vonk is overgeslagen 12 jaar geleden en hoe het kan dat ik nog steeds verliefd ben. Nog niet gelezen? Deze blog vind je hier.

 

img_4892

goeiemorgen

Mimi moest even rustig wakker worden op de bank voordat we naar het peuterdansen vertrokken.

 

img_4896

@ the bakery

Hier zat ik aan de koffie bij bakkerij Hermans, samen met Mik. Haar dochtertje Sam zit ook bij Mimi op peuterdansen. Wij mogen er nooit bij blijven, dus lopen we even naar de bakker. Ik kocht wat boterbroodjes en twee worstenbroodjes.

 

img_6496

poppetjes

Sam en Maxime zijn twee dikke vriendinnetjes. Ik vind die balletpakjes zo schattig staan!

 

img_4899

project babykamer gestart

Na de dansles gingen we gelijk naar huis, want ik had nog een projectje dat af moest. Ik wilde namelijk het babybedje gaan opmaken voor de eerste keer. Eerst maar eens beginnen met alle kleren eruit halen.

 

img_4903

Mimi’s room

Ondertussen keek Maxime op haar kamertje naar de iPad en had ze een aantal van haar knuffels verzameld die ze ook in het bedje wilde leggen.

 

img_4910

Koeka liefde

Ik heb ervoor gekozen het bedje op te maken met allemaal spulletjes van Koeka. Zo’n mooi merk! Het lakentje, dekentje en kussentje zijn allemaal van de Elba lijn.

 

img_4917

het resultaat

Maxime en ik waren reuze trots op het resultaat.

 

img_4931

pink pink pink

Daarna verder gegaan met kleertjes inruimen in de commode. Hoezo alles roze, haha.

 

img_5024

fotocredits: Maxime

Maxime kan sinds kort ook foto’s maken met mijn iPhone. Deze is best goed gelukt, toch.

 

img_5071

allemaal voor mijn zusje

Wat een werk om alle kleertjes van Maxime uit te zoeken. Ik wist niet dat ze zoveel kleertjes had! Maar wel superleuk om te doen. Ik kan niet wachten dat ons meisje er is en we alle kleertjes weer kunnen gebruiken.

 

img_5087

Da Lidia

Jp trakteerde ons op een etentje bij een van mijn favoriete Italiaanse restaurants: Da Lidia. Het is ongeveer 20 minuutjes rijden van Maastricht, in België.

 

img_5085

jammie

Maxime kreeg als amuse een soepje.

 

img_5086

oesterssss

En voor ons werd een bordje met oesters neergezet. Ik kan niet wachten tot ik deze weer mag eten!

 

img_5139

mijn favoriet

Ohhh deze truffelpasta is zoooo lekker. Daar kun je me ’s nachts echt voor wakker maken.

 

img_5141

love couple

Even een foto voor in de boeken: 14 oktober 2016, 12 jaar samen.

 

img_5143

toetjesmonster

En deze bofkont kreeg een lekker ijsje. Een dame blanche met wel heel veel chocolade.

 

ZATERDAG

img_5153

shoplog

Ik kocht een heleboel kleren bij Tofje.nl en daar wilde ik een shoplog van maken. Deze kwam gisteren online.

 

img_5164

assistent of the day

Ik had de beste assistente!

 

img_5210

take a break

En na zo hard werken hadden we wel een cupcake verdiend, die we samen in de ochtend gebakken hadden.

 

img_5213

genieten

Mmmm…lekker smullen.

 

img_5245

buikfoto made by Maxime

En alweer maakte Mimi best wel een mooie foto van mij. Ik moest ook echt poseren. “Mama, ga eens tegen de muur staan en houd je buik eens vast”, zei ze ontzettend professioneel. Zo grappig hoe ze dat allemaal van mij oppikt. Ik hoor gewoon mezelf praten op zo’n moment.

 

ZONDAG

img_5267

my girl

Wow, wat was het een mooie herfstdag! We besloten naar de Designer Outlet in Roermond te gaan.

 

img_5294

salade in de zon

Eerst een lekkere salade voordat we gingen shoppen.

 

img_5299

fashionista

De kids afdeling bij Gucci vind ik altijd erg snoezig. Helaas kon ik er nu niets vinden voor de meisjes.

 

img_5313

shop till you drop

Shopping with my girl.

 

img_6526

blijft toch het leukste

En natuurlijk ook even in de draaimolen.

 

 

Dat was ons weekje weer. Ik ga nu iedere avond even kijken op het babykamertje hoe het bedje erbij staat. Ik kan niet wachten totdat ze er is…hopelijk niet al te lang meer! Fijne week voor jullie allemaal!

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

 

NEW Babycadeaus 336x280
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
Weekly Snaps #41

  1. Hi Marjon,

    Leuke site heb je toch!
    Zou jij mij kunnen vertellen waar jullie dansschool ligt in maastricht? Ik ben 10 jaar geleden vertrokken uit Limburg, zonder kind, en nu komen we terug met kind, dus ik moet me even goed gaan oriënteren haha! Ik kan niet heel veel vinden op gebied van dansen voor kleintjes van 2-3 jaar.

    Groetjes

  2. Dat ziet er uit als een heerlijke week! Prachtig kamertje voor jullie kleine meisje, dat bedje, zo lief! Wij zijn ook dol op Koeka, prachtige spullen! Je staalt!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!