Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #40


11 oktober 2016


weekly snaps #40
<

Er zijn alweer 40 weken van 2016 om. Nog maar 12 weken en het jaar is alweer om. Tot nu toe hebben wij niks te klagen en is 2016 een heel mooi jaar voor ons. Afgelopen week was ook heel erg mooi. We hebben allebei de peettantes gevraagd en dat waren twee heel bijzondere momenten. Ook verhuisde ik binnen het kantoorpand naar een nieuwe kamer en daar ben ik heullll blij mee! Veel Snap plezier!

 

Maandag

 

weekly snaps #40

kaarsjes aan

Maandagochtend was het voor het eerst een echte herfstachtige dag. Ik maakte gelijk gebruik ervan en deed gezellig de kaarsjes aan op mijn bureau. Rond 10 uur stond de postbode al op de stoep en werd dit mooie pakket van Kipkep geleverd. Ik ben erg fan van dit merk en kan niet wachten deze producten te gebruiken voor ons meisje.

weekly snaps #40

1 jaar geleden

Ik postte deze foto online, want het was precies een jaar geleden dat ik MAMA to the max officieel een eenmanszaak is. Heb je de post al gelezen hoe een jaar fulltime bloggen bevallen is? Zo niet, dat vind je die hier.

 

Dinsdag

 

img_4267

Bossche bollen

Marielle (mijn kantoorgenootje) en ik begonnen de dag wel heel zoet. Bij onze dagelijkse opstartkoffie smulden we van een Bossche Bol. We hadden namelijk iets te vieren. We hoorden dat ons nieuwe kantoor klaar was en we dus konden verhuizen. Het was onze eerste dag samen en dat moest natuurlijk gevierd worden.

img_4268

new office

Marielle was echt super lief en liep wel 4 keer zo snel met alle spullen van boven naar beneden. Ik hielp mee waar ik kon. Voor de bureaus en de kasten keken we onze mannelijke kantoorgenoten heel lief aan en dat werkte;)

img_4269-2

work in progress

Na een dikke anderhalf uur waren we over! Jeujjjj! Nu kon het leuke werk beginnen en konden we weer al onze spulletjes een plekje gaan geven. Omdat ik vrij moe was ben ik daar al snel mee moeten stoppen en naar huis gegaan. Ik sprak de week ervoor al met mezelf af om goed te luisteren naar mijn lichaam, dus dat deed ik ook.

 

Woensdag

 

img_4467-2

Kijk mama hoe hard ik ga

JP kwam met het idee een middagje naar de kermis in Luik te gaan. Luik ligt net over de grens bij Maastricht en is ongeveer een half uurtje rijden. De kermis in Luik noemen ze daar de Foire en is ook bij ons enorm bekend. De Foire is heel erg groot en staat de hele maand oktober.

weekly snaps #40

Serious business

Vissen vindt Maxime het leukste! Dat wilde ze het liefst de hele middag doen.

img_4476-2

Tussen kunst en kitsch

We verbazen ons iedere keer weer over welke cadeautjes ze uitkiest. Nu is er ook niet echt veel keuze in “mooi” speelgoed en is alles van die “plastic troep”, zoals JP het noemt, maar nu moesten we wel heel erg lachen. Mimi wilde heel graag de hakkenschoentjes hebben.

img_4510-2

Maak kennis met Nel

En eenmaal thuis wilde ze deze gelijk aan. Ze zag eruit als zo’n ordinair dametje, haha. Vooral als ze rondliep moesten we enorm lachen. Klik, klak, klik, klak, ze liep als een echt dametje door het huis.

 

Donderdag

 

img_4519-2

Love this brand!

Dit pakketje lag op mij te wachten donderdagochtend. Ik heb van Koeka alle spulletjes besteld voor het ledikantje. Ik kan niet wachten het ledikantje mooi op te gaan maken met de dekentjes van Koeka.

img_4532-2

New office

Voordat ik de computer aanzette, maakte ik het kantoor verder in orde. Ik deed de kaarsjes aan, muziekje aan en binnen een uurtje was ik klaar. Ik ging voldaan zitten achter mijn computer en toen was dit mijn uitzicht. Mooi hè! (De roomtour volgt!)

weekly snaps #40

Google Hang-out

In de middag kwam Lotte (mijn video editor) gezellig langs kantoor. We hadden samen een google hang-out afspraak voor mijn You-tube kanaal. Ik had dat nog eerder gedaan, maar  dat werkt wel heel goed. Zo hoef ik niet helemaal naar Amsterdam, maar kan ik toch vragen stellen.

 

Vrijdag

 

img_4539-2

@ bakkerij Hermans

Na het peuterdansen wilde Mimi persé even langs haar favoriete bakker. Bakkerij Hermans ligt daar om de hoek en we nemen altijd een paar lekkere dingen mee voor het weekend.

img_4541-2

Ik kan niet kiezen

De worstenbroodjes zijn zo lekker, maar Mimi wist het even niet zeker. Wilde ze nou liever een saucijzenbroodje of een worstenbroodje? Moeilijke keuze, maar uiteindelijk koos ze toch voor het worstenbroodje.

img_4546-2

Peettante Roxanne

Ik kocht snel wat verse roosjes op de vrijdagmarkt, want die had ik nodig voor mijn ‘peettante cadeau’. Ik wilde Roxanne, mijn lieve vriendinnetje, graag vragen en daarvoor had ik een origineel cadeautje bedacht. Ik kocht een glazen stolp en op de houten plaat plaatste ik een klein vaasje met roosjes, een gedicht en twee armbandjes van D-Queens jewels.
Ik kwam binnen en gaf haar het cadeautje. Ze vroeg gelijk: “Waar heb ik dat aan te danken?” Maar ik zei helemaal niks en liet haar het cadeautje uitpakken. Ze was helemaal overrompeld en we omhelsden elkaar gelijk. Traantjes van geluk vloeiden bij ons allebei en we knuffelden elkaar heel stevig. Zo bijzonder om zoiets te kunnen delen met een goede vriendin.

img_4580-2

Herfst in de tuin

Ondertussen speelde Mimi gezellig in de tuin. Ze is zo dol op de zandbak daar. Ik vond het op een gegeven moment wel erg frisjes worden en daarom haalde ik haar naar binnen. Ze had al een beetje een loopneusje, dus was extra voorzichtig.

img_4560-2

Twee vriendinnetjes

Binnen speelde ze met het jongste dochtertje van Roxanne. Elif en Mimi zijn twee dikke vriendinnetjes. Hier moesten we even heel hard lachen, want Elif was in de poppenwagen gaan zitten en Mimi ging met haar aan de wandel.

img_4573-2

Hoezo een rotzooi?

En dit was het resultaat na een klein uurtje spelen. Gezelligheid kent geen opgeruimde huiskamers zullen we maar zeggen;)

img_4588-2

Zeetong!

JP wilde graag ergens een hapje gaan eten en dat vond ik helemaal niet erg. Ik bestelde zeetong en die was echt heer-lijk! Ik liet me vertellen door de chefkok dat dit de tijd van het jaar is om zeetong te eten. De zeetong is nu erg vet en sappig. Jammie!

 

Zaterdag

 

img_4603-2

Met de liefste tante

Zaterdagochtend gingen Mimi en ik koffie drinken met mijn schoonzusje Charlotte en nichtje Jeannette. Vinden jullie deze twee ook zo op elkaar lijken?

img_4608-2

Let niet op de combinatie

We kletsten en kletsen en voor we het wisten was het alweer lunchtijd. Ik bestelde een mosterdsoep en had zin in nog een chai latte. Wat een combinatie hè, hihi.

img_4646-2

Boefje

Dit kleine boefje wordt veel te snel groot!

img_4655-2

Met ons vriendinnetje

En in de stad liepen we nog even binnen bij de Heppie Store, de leukste kinderwinkel van Maastricht. Mijn lieve vriendinnetje Rachèl werkt hier al sinds jaar en dag en ik vind het heel leuk altijd even met haar te kletsen over de nieuwste producten in de winkel.

 

Zondag

 

img_4667-2

Bath time

Zondagochtend was een echte lazy sunday morning. We werden pas om 08.00 uur wakker, gingen daarna uitgebreid ontbijten en daarna wilden Mimi en ik graag in bad. Heerlijk die momentjes samen!

img_4697-2

Mijn verslaving

Pannenkoeken blijven deze zwangerschap een grote verslaving. Als ik al denk: ik heb zin in een pannenkoek, dan wil ik er het liefst gelijk eentje hebben. Zondagmiddag was weer zo’n moment. Maxime profiteert ondertussen lekker mee, want ook zij is dol op pannenkoekjes. Ik bestelde er dit keer eentje met appel, maar de volgende keer neem ik weer gewoon naturel, die vind ik het lekkerst.

img_4700-2

Nog een keertje

Zondagavond was het tijd om de andere peettante te vragen. Ik had me er zo op verheugd. We gingen uiteten met mijn schoonzusje en -man, en een nichtje en neefje van ons met aanhang. Sylvana is de vriendin van een neefje van JP en wij zijn allebei enorm gesteld op haar. Ze is ontzettend lief en altijd ook heel erg in de weer met Maxime. JP en ik wilden haar heel graag vragen en uiteindelijk werd ook dit een heel mooi moment. Wederom vloeiden er traantjes van geluk en was ik enorm blij dat ze zo ontzettend lief reageerde.
 
 
Mooi weekje, toch! Zo mogen ze voor mij altijd wel zijn. Inmiddels wordt het echt aftellen geblazen. Zondag was ik alweer 32 weken zwanger en ik merk dat ik wat nerveus begin te worden nu we richting de bevalling gaan. Of ik zenuwachtig ben lees je deze week nog op de blog.

 

Liefs,

 

handtekening MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!