Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly snaps #4


29 januari 2016


<

Vrijdag

snap-1

Normaal gaan we altijd naar peuterdansen op vrijdagochtend maar Maxime had er echt helemaal geen zin in. Ze werd wakker met helemaal gele oogjes van haar verkoudheid en haar neusje bleef maar lopen. Ik besloot daarom even lekker samen warm te gaan douchen en er een relax-ochtendje van te gaan maken. We keken samen naar Frozen, aten een soepje en ’s middags deden we samen een dutje. Hierdoor waren we ’s avonds best wel weer fit. JP had enorme zin om ergens een hapje te gaan eten dus zo gezegd, zo gedaan.

 

snap2We wilden eigenlijk gewoon naar een normaal restaurant waar we niet al te lang zouden blijven, maar eenmaal in de auto kregen we enorme zin om naar een Italiaans restaurant te gaan op het Vrijthof in Maastricht. Het heet Gio’s en is echt een enorme aanrader. We dachten eigenlijk dat het niet zou lukken want je moet er normaal echt altijd reserveren maar we hadden echt geluk, er was nog een plaatsje vrij (waarschijnlijk omdat we lekker vroeg waren). Maxime at een heerlijke pasta bogense en kreeg tijdens ons tussengerecht een heerlijke lange vinger met chocoladesaus. Dat was eigenlijk al genoeg en was een toetje overbodig. We gingen voldaan naar huis en zijn om 22 uur lekker onder de wol gekropen.

 

Zaterdag

snap3

De oma van Maxime was al naar de bakker geweest toen we ’s ochtends beneden kwamen. Dat is dus nu ontzettend gezellig nu we daar wonen, we proberen vaker samen te ontbijten of te lunchen en dat is echt heel gezellig. Maxime kreeg nog een chocolademasker voor de carnaval die eraan komt. helaas was die ‘sa avonds al op haha…hij was zooooo lekker en iedereen heeft er wel een hapje van genomen.

 

snap4

’s avonds hebben we samen thuis gekookt en daarna heb ik Maxime in bad gedaan. Ze was best wel moe want ze was nog steeds niet echt lekker (veel hoesten en haar neusje echt helemaal dicht). We besloten om niets meer te gaan doen en Maxime lekker vroeg in bed te leggen. JP had niks gepland dus ik was een beetje vrij om te gaan en staan waar ik wilde haha. Ik wilde al lange tijd een keertje he-le-maal alleen naar Ikea. Normaal ga je altijd samen met mensen of met je kind en dan kun je niet zo uitgebreid neuzen en kijken naar alles. Ik besloot om er naartoe te rijden. Ik had een heerlijke shopavond! Kocht zelfs een wandrek wat helemaal niet de bedoeling was. En hij staat zoooo mooi! Het resultaat zie je in mijn laatste video.

 

 

Zondag

snap5We hadden een druk dagje op de planning staan. Omdat mijn nichtje Yasmina jarig was hield ze haar feestje. We gingen met heel wat kinderen en mijn broertje en schoonzusje naar Kinderstad Heerlen. We waren er nog nooit geweest, maar wat was het leuk! We waren redelijk gaar en mijn oren piepten helemaal op te terugweg, maar de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt daar! Het is best wel een grote binnenspeeltuin inclusief achtbaan en wildwaterbaan! Maxime is nog wat bang voor deze attracties maar ik geloof dat ze zich wel drie uur vermaakt heeft op het springkussen. Ik had een heel nieuwe ervaring want voor het eerst kon ik gewoon op een stoel blijven zitten en af en toe eens een blik te werpen op mijn meisje. Waar ik normaal nog als een malle de hele tijd achter haar aan moest lopen, kon ik nu gewoon blijven zitten en wat vertellen met de volwassenen haha.

Maandag

snap6Op maandagochtend ben ik altijd wel weer heel blij om naar kantoor te gaan. Ik check natuurlijk vanaf donderdagavond gewoon mijn e-mail en krijg best wel wat vragen via Instagram, Facebook of via het contactformulier op de website. Jullie mailen mij met vragen, tips of ideeën en dat vind ik super leuk. In het weekend reageer ik bijna nooit terug omdat ik ergens een grens moet trekken tussen prive en werk. Maar vanaf maandag heb ik dan weer echt veel zin om alles op te pakken en probeer ik ook overal op terug te reageren. Mailen neemt altijd wel een hele ochtend in beslag. Ik mail met mijn mediabureau, mogelijke opdrachtgevers, bedrijven of leuke webshops die een samenwerking voorstellen (leuk!!) of met mijn bloggers van het bloggersteam

 

snap7Ik was goed opgeschoten en daarom kon ik iets eerder stoppen. Het zonnetje scheen volop en het was een strakke blauwe lucht. Ik besloot Maxime te gaan halen bij de gastouder en samen met haar nog even naar de eendjes te gaan in het park. Dat vindt ze echt heel erg leuk. Ik moet wel altijd opletten dat ze het oude brood niet zelf op eet. Op de een of andere manier vindt ze dat altijd heel lekker.

 

Dinsdag

snap8Ook vandaag weer een dagje op kantoor gewerkt. s ‘middags ben ik naar huis gegaan om een video op te nemen en de outfitshoot van Maxime die gisteren online was. Ik heb nieuwe lampen gekocht omdat ik het soms wat donker vind om foto’s te maken en die moest ik natuurlijk gelijk uitproberen. Wat vinden jullie van het resultaat? Zelf ben ik er best wel tevreden over. Ook mijn video is met de lampen erbij gemaakt. Ik zie hier duidelijk het verschil met mijn eerdere video’s. Moet misschien nog een beetje aan gesleuteld worden maar al doende leert men, toch.

snap9

’s Avonds gingen we met mijn schoonouders een klein hapje eten. Gewoon allemaal één gerechtje genomen. Ik had een heerlijke hamburger, simpel maar wel heel lekker. Een glas rode wijn erbij en we hadden een heerlijk diner.

Woensdag

 

Woensdag ging ik ’s ochtend sporten. Mijn wekelijkse billen-benen-buik lesje. Daarna in de douche en om 11 uur zat ik in de kapperstoel om mijn haren weer mooie te laten föhnen. snap-10Ik haalde Maxime op om 12 uur bij de gastouder en daarna zijn we even langs kantoor gegaan om wat post op te halen. Maxime vindt het altijd geweldig op kantoor omdat de stagiaires haar altijd goed bezig houden haha. Ook vond ze mijn Chanel tasje die ze persé wilde hebben. Ze heeft ‘m de hele dag niet meer losgelaten!

 

Donderdagsnap-11

We hadden donderdagmiddag een afscheidslunch omdat de stagiaires van The Marketing Factory afscheid van ons gaan nemen vandaag. Ze hebben een half jaar stage gelopen bij The Marketing Factory en omdat ik een kantoor deel met dit bedrijf hebben ze ook vaak genoeg iets voor MAMA to the max gedaan. Kim en ik trakteerden ze op een lekkere lunch.

’s Avonds, nadat ik Maxime in bed had gestopt, ben ik naar de schoonheidsspecialiste gegaan. Ik ga altijd in België, omdat daar een salon zit die een goede behandeling hebben voor acne. Ik heb vaker nog steeds last van ontdekkingen in mijn gezicht en door vaker een acne behandeling te nemen blijft mijn huis vrij rustig. Naast de behandeling is het heerlijk ontspannen en werd ik heerlijk verwend in de stoel met een massage en een maskertje. Ik ging helemaal rozig naar huis en heb deze weekly snaps afgemaakt in bed met mijn Macbook op schoot.

 

Dat was het alweer! Een fijn, bourgondisch weekje achter de rug. Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend? 

Liefs,

 

 

marjonhandtekening_2.0

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
Weekly snaps #4

 1. Ik lees dit stukje nu pas, loop een beetje achter. Erg leuk weer met de foto’s erbij, een van mijn favoriete rubrieken!
  Kijk nog even naar de derde zin van de laatste alinea, die klopt nog niet helemaal. Het is wel een grappige zin 😉

 2. Pingback: Update wekelijkse planning van de blog - MAMA to the max

 3. Wat zijn die lampen een leuke tip! Ik heb ook vaker problemen om in de winter mooie foto’s voor een blogpost te maken en misschien moet ik mij ook eens zoiets aanschaffen. Geniet van jullie weekend en tot volgende week! Ik ga mij alvast het hele weekend verdiepen in interieurmagazines om ons huisje voor te bereiden op de interieur-shoot van volgende week zaterdag 🙂 ! Spannend…. Lieve groet, V.

 4. Hallo Ilse! Wat leuk om te horen dat je er zo van geniet. Dank je wel voor je oplettendheid! Ik heb een nieuwe laptop & er ging het een en ander mis. Mijn computer is nog ingesteld op Engelse spellingscontrole 🙂 We hebben het snel even aangepast. Tot volgende week! Liefs, Marjon

 5. Goedemorgen Marjon, heerlijk om weer je belevenissen van de week te lezen. Ik geniet er altijd enorm van en je brengt mij weer op ideeën….?
  Even een tip voor je… De tekst zit vol met schrijf fouten, misschien dat je er naar moet kijken. Ik weet niet wat er fout gegaan is, want dit heb je nooit.
  Ik wens je een fijn weekend en tot de volgende keer.
  Lieve groetjes van Ilse

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!