Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #3: WEDDINGSPREPS IN FRANKRIJK & DE EERSTE STAPJES


15 januari 2018


weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max
<

Het was me het weekje wel, haha. Van twee geweldig leuke dagen in Utrecht voor MAMA to the max. Ik mocht een kijkje nemen in de allernieuwste babywinkel van Nederland: Bigline. Echt alle leuke baby- en kindermerken zijn daar aanwezig. Ik ga er de komende tijd nog wat meer over vertellen, dus ik houd je op de hoogte. Van Utrecht vloog ik woensdagochtend gelijk door naar Zuid- Frankrijk. er stonden weer een paar dagen huwelijksdingen regelen op de planning. Iedere keer als ik daar ben, kan ik bijna niet meer wachten tot het zover is. In het weekend verraste kleine Liluo ons met wel een heel leuk sprongetje: ze liep ineens achter de kinderwagen. Zo Schattig. Veel SNAPplezier!

Maandag

 

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

new in

Schattig zijn ze hè,de nieuwe slofjes van Maxime. Ik bestelde ze bij Scapino. Ze had ze bij een vriendinnetje gezien en wilde deze zo graag ook hebben. Ok dan…you win ;).

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

travel in style

Ik had om 11 uur de trein naar Utrecht centraal. Even een koffie genomen en heerlijk twee uurtjes rust in de trein.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lieffff

Ik had een verkeerd kaartje en wilde daarom graag een nieuwe kopen bij de conducteur maar deze man was zo lief om me dit gratis kaartje te geven. Hoe lief!

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

plofferdeplof

Ik was uitgenodigd in hotel Van der Valk Utrecht om een nachtje te komen logeren in het nieuwe hotel. Serieus, echt een aanrader. Wat een prachtig hotel. Als je er ooit bent, de lift aan de rechterkant is echt heel gaaf!

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

cheers

Ik sliep er trouwens samen met Linda van Love2beMama. We hadden dezelfde afspraak dinsdag dus waarom dan niet een keertje bijkletsen en ideeën uitwisselen. En dat bleek ook nog eens reuze gezellig.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

thuisfront

Altijd leuk als je van thuis een foto krijgt. Maxime sliep een nachtje bij mijn ouders, samen met Juulke. En waarschijnlijk zag die iets van eten waar ie geduldig op wachtte;).

 

Dinsdag

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

breakfast

Ik had zo’n zin in een pannenkoek. Ik nam er zelfs 2…ze waren niet zo groot en 1 grote pannenkoek is bij Weight Watchers 5 punten, dus ik telde ‘m goed.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

jammmieee

En dat smaakte!!!

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

bye bye

Nog even een selfie in de hal van het hotel voordat we met de taxi werden opgehaald. Daaaaag mooi hotel!

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

bigggg line

Ik was meteen zo aangenaam verrast toen we binnenkwamen bij Bigline. Heb jij al eens gehoord van deze winkel? Toen ze me uitnodigden om eens een kijkje te komen nemen in hun nieuwe winkel had ik echt geen idee hoe die eruit zou zien. Nu wel en verheug ik me erop om 2 maart aanwezig te zijn bij de grote opening. Veel babymerken hebben hier hun shop-in-shop. In de komende weekvlog laat ik de winkel uitgebreid zien.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

net op tijd

Ik was net op tijd weer thuis om nog heel eventjes met dit poppetje te knuffelen en haar zelf in bed te stoppen. Zo fijn!

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

gezond

Ik had JP gevraagd wat kipblokjes en spruitjes te halen. Die combinatie vind ik op het moment erg lekker. En super fijn, want hier kun je zoveel van eten als je wil….allebei zijn ze 0 punten volgens Weight Watchers. Jippie!

Woensdag

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

ready for take off

En na een nachtje thuis te hebben geslapen vloog ik gelijk door naar Zuid-Frankrijk. Samen met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje vlogen we vanaf Charleroi naar Nimes.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

arrivé

Het is ongeveer een uur en een kwartier vliegen. We stapten uit en voelde gelijk het temperatuurverschil. Ohhh wat doet dat goed als je van 2 graden naar 12 graden gaat.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

bij de haard

We verbleven twee nachten in Avignon. Een van mijn lievelingssteden in Zuid-Frankrijk. Een groot voordeel aan Frankrijk is dat overal waar je komt, krijg je een heerlijke plat du jour voorgeschoteld. We hadden alle vier enorme honger en het eten naast de gezellige haard smaakte verrukkelijk.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

by night

Dit kiekje van het Palais du Papes maakte ik nog even tijdens ons wandelingetje terug naar het hotel. Mooi hè. We gingen vroeg slapen want we hadden donderdag een lange dag voor de boeg.

Donderdag

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

steegjes

Hier kun je toch niet niet van houden?;)

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

locaties

Smelt….

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

happy face

Ik deed weer zoveel ideeën op in Uzès en omstreken. Werd er helemaal vrolijk van en dat in combinatie met het zonnetje dat echt al lichtjes brandde op mijn gezocht…ohhh wat doet dat wonderen met je humeur.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

mooi plekje

Ik zie mezelf hier al staan met JP…

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

en door…

Ik krijg het nog moeilijk met locaties bekijken. Gelukkig hebben we drie dagen feest en kan ik voor meerdere locaties gaan. Het liefste zou ik wel 10 locaties kiezen…wordt nog een hele kluif.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lieve opa

En dan krijg je deze foto van je vader….ik zie gewoon aan haar snoetje hoe blij ze is om eens helemaal alleen met opa te zijn.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

cutie

En JP stuurde deze foto door van ons Lilouke. Ik appte dat ie dat niet meer moest doen…dan krijg ik echt spontane heimwee en mis ik haar net iets te erg.

Vrijdag

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

droomlocatie

We stopten, voordat we weer terug naar het vliegveld gingen, nog even bij 1 locatie. De hertog van Uzès woont hier. Ik ging even bij hem op de thee;). Nee grapje….was het maar waar…dan kon ik misschien vragen of ik niet toevallig zijn tuin even kon lenen.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

verwennerij

En als lunch trakteerden we onszelf op een heerlijk frans gebakje. Een dagje gesmokkeld dus, maar dat moet toch wel kunnen hè?

zaterdag

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

gekkies

Zo blij om zaterdagochtend weer thuis te zijn.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

ijscovrouw

We speelden gezellig op de speelkamer. Maxime is verknocht aan haar ijscokar van Vtech. Dit speelgoed is echt de favoriet hier thuis.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

healthy

Mijn lunch bestaat tegenwoordig vaak uit twee sneetjes bruin brood met philadelphia kruiden en gerookte zalm. Nu ik dit typ heb ik er weer zin in hihi.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

support

Na de lunch haste ik me naar vriendinnetje Roxanne. Ze had me geappt dat ze al 3 cm ontsluiting had. Ik wilde graag bij haar zijn om haar wat te ondersteunen. We kletsten van 14.00-22.00 uur samen op de bank. Ze had best wel al weeën, maar het zette niet door. Ik ben naar huis gegaan toen Roxanne lekker in slaap was gevallen.

Zondag

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

at the park

We liepen al vroeg door het park. Koud dat het was. Maar wel een prachtige dag met die felle zon.

churchtime

Van 10 tot 11 uur brachten we weer eens een bezoekje aan de kerkmis. Lilou was gelukkig in slaap gevallen.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

kaarsje branden

Na afloop brandden we nog een kaarsje voor mijn lieve oma die alweer een maand geleden is overleden én voor Roxanne omdat er nog niks veranderd was in de situatie.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

soppen

Na de kerk gingen we eventjes koffie drinken met de familie. Maxime depte de hele tijd haar koekje in mijn koffie. Ik vroeg of ze dat lekker vond…ja dus.. nog meer liefhebbers?

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

my girls

Zijn ze niet schattig samen:).

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

eerste keer!!!

En toen gebeurde het….ze speelde al langer met deze schattige poppenwagen, maar nooit eerder had ze de drang om erachter te gaan staan of ermee te gaan lopen. Nu ineens wel…ze trok zich op, wankelde wat op haar beentjes en zette heel voorzichtig de eerste stapjes. Ik wilde eigenlijk heel hard schreeuwen…”goed zo Lilou”, maar ik besloot heel rustig te doen, zodat ze op haar gemakje haar gangetje kon gaan. Het was echt zo’n leuk momentje. Donderdag meer in de weekvlog!

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

sisters

Die kleine meid wil gewoon al eten wat wij eten. Ze heeft het ook door dat zij wat anders krijgt en daar wordt ze best wel boos om. Maxime moet echt dekking zoeken want het liefste trekt Lilou haar bordje helemaal naar zich toe.

 

Deze week vloog echt voorbij…unbelievable…en hoe het met Roxanne is? Van zondag op maandag kwam ’s nachts het verlossende appje…lieve kleine Ella was geboren. Ik kreeg traantjes van geluk in mijn ogen. Ik hoop haar snel te mogen knuffelen. Hopelijk zien jullie Ella volgende week ook hier in de SNAPS.

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

5 Reacties op “
WEEKLY SNAPS #3: WEDDINGSPREPS IN FRANKRIJK & DE EERSTE STAPJES

  1. Wat een leuke weekly snaps en super leuk om te lezen dat Lilou haar eerste stapjes zette! Ons dochtertje heet ook Ella, ze is morgen inmiddels alweer 7 maanden oud .
    Geniet van de week!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!