Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

WEEKLY SNAPS #4: waar moest ik me op voorbereiden?


22 januari 2018


<

Ik begon de week al heeeeel vroeg…’s nachts om 2 uur zelfs, maar dat was wel door héél leuk nieuws! Verder was de week eentje die niet mee hoeft in de boeken… Lilou en ik werden flink verkouden en dat bleek niet 1,2,3 over te gaan. Terwijl ik dit typ (het is maandagavond), kan ik nog steeds niet door mijn neus ademen. We bleven dus ook de halve week alleen maar binnen en daardoor kon ik me wel goed voorbereiden op de week die zou gaan komen… Benieuwd wat dat was?

Maandag

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

big news

Jippie, mijn lieve vriendinnetje Roxanne appte mij dat ze bevallen was van lieve kleine Ella. Het was een kort appje maar wel met de tekst dat alles goed was (gegaan). Zo blij dat ze er eindelijk was.

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

meet Ella

En toen kreeg ik in de loop van de ochtend de eerste foto van dit mooie poppetje. Ohh wat was ik een trotse tante. Heerlijk zo’n klein mupke weer erbij. Mama en dochter doen het fantastisch.

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

blue monday

Het was blue monday…of ik er iets van gemerkt heb? Neuhh geloof het niet… jullie wel?

 

Dinsdag

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

lieve Dees

“s Ochtends begon ik de dag met een heerlijke kop koffie en deze cutie, bij het leuke koffietentje bij ons om de hoek. Dees maakt al een klein half jaar alle video’s en veel foto’s voor MAMA to the max en ik ben zooooo blij met haar. We hadden elkaar al eventjes niet gezien, want nadat mijn oma was overleden, was haar opa ook plotseling overleden… allebei dus een rustige decembermaand gehad en nu genoeg om bij te kletsen. En guess what…Deesje is afgestudeerd en komt mij een aantal dagen in de week helpen. Echt heel gaaf!  Snel meer daarover!

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

detox

’s Middags haalde ik deze box op. Ik had besloten een detox kuur te gaan doen bij Innerfresh. Ik wilde me even goed voorbereiden en kijken wat ik allemaal voor voedsel in huis moest halen.

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

laatste keer

Ik gunde mezelf nog een keertje frieten met zuurvlees, voordat het vasten echt zou gaan beginnen. Ohhh dat smaakte!

 

Woensdag

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

uit de oude doos

Dit is een foto uit de oude doos die ik toevallig langs zag komen in mijn telefoon. Hier staan we er allebei stralend op in tegenstelling tot hoe we ons woensdag voelden. Lilou was dinsdag al wat verkouden, maar werd woensdag echt heel zielig wakker. Bij mij duurde het niet veel langer voordat ook bij mij de ene naar de andere nies kwam. Ohhh wat voelden we ons lamlendig.

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

big box

Dit cadeautje, dat zo mooi verpakt was, bracht wel even een zonnestaaltje in huis. En wat erin zat was nog fantastischer. Benieuwd? Kijk deze week dan de VLOG!

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

jammie

Was ik verkouden en begon ook nog mijn detoxkuur… ik dacht er even over na het uit te stellen, maar ik had me zo verheugd dat ik dat niet heb gedaan. Ik moest de hele dag eten (lees: niet veel dus) volgens een schema en ’s avonds smaakte deze gebakken zalm met spruitjes echt enorm goed.

 

Donderdag

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

my desk

Ondanks dat ik me wel eens beter had gevoel, wilde ik wel graag gaan werken. Zo zag mijn bureau dus uit de hele dag, veel, heel veel, zakdoeken om me heen.

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

zusjes

Ik kwam thuis en toen zaten deze twee boefjes samen aan tafel. Lilou is in een fase dat ze alles wil eten wat Maxime heeft. Maxime is gelukkig zo lief haar ook steeds stukjes te geven. Ik zag dat Maxime ook gerrum flinke rode wangetjes had. Ze bleek wat koorts te hebben, dus gauw met een zetpilletje in bed gestopt.

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

ontspanning

Ik rilde een beetje en had me de hele dag al verheugd op een heerlijk warm bad.

 

Vrijdag

weekly snaps 4 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

twister

Ik kreeg deze foto doorgestuurd van de juf en ik wist meteen hoe laat het ’s avonds zou zijn…Maxime is dus he-le-maal vol van Twister en maakte me gek dat ook te kopen. We hebben het op haar verlanglijstje gezet;).

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

beetje trots

Ik merkte al wat verbetering in mijn lichaam. Het hele opgeblazen gevoel dat ik vaak had was verdwenen. Op de weegschaal waren er al een paar kilo af. En blij dat ik was;)

 

Zaterdag

blanco… een dagje in bed en nog steeds veel gesnotter!

 

Zondag

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

badderen

Zondag wilde Maxime gezellig wat q-time met mama. Ze vroeg er echt zelf om. Dus toen Lilou even een dutje deed, speelde ik gezellig samen met deze kabouter. De babypop in bad doen is op dit moment favoriet.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

laatste maaltijd

Oehhh ik kneep ‘m wel hoor. Dit was mijn laatste maaltijd en dan was de “afbouwfase” afgelopen. Gisteren ben ik namelijk begonnen met de sappenkuur van 5 dagen. Daar vertel ik volgende week meer over, maar je raadt het al….geen eten meer, alleen maar sapjes.

weekly snaps 3 2018 wekelijkse dagboek maastricht mama moeder baby kleuter MAMA to the max

before bedtime

De meisjes besloten gezellig op tafel te gaan zitten tussen papa en mama in. Lilou was nog steeds niet zo lekker, dus is ze, net als ik, weer vroeg onder de wol gegaan.

 

Nou, we hadden dus echt een typisch winterweekje… voor mij mag het voorjaar zich wel aandienen hoor! Wish me luck met mijn sappenkuur de komende dagen. Hoop dat ik jullie volgende week kan berichten dat het een goede afloop heeft…

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

2 Reacties op “
WEEKLY SNAPS #4: waar moest ik me op voorbereiden?

  1. Mijn dochter heet ook Ella en is een week jonger dan Lilou. Heel toevallig. Mijn Ella was en is nog steeds een mooi poppetje. Veel geluk samen!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!