Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #37


20 september 2016


weekly snaps 37 MAMA to the max
A

Afgelopen week stond natuurlijk in het teken van het mooie (na)zomer weer. Maxime is zelfs 3x nog gaan zwemmen! Ik lastte voor mezelf een tropenrooster in op kantoor zodat we lekker veel konden genieten samen. Ik beleefde mijn eerste zwangerschapsweek in het derde trimester. Gelukkig voel ik me enorm goed en kan ik nog genoeg ondernemen. Zo gingen we zelfs een halve dag naar de woonboulevard in Heerlen, onder andere babyshoppen bij Ikea. Veel SNAP plezier!

 

Maandag

 

image-17

1 year ago

Het eerste wat ik deed toen ik wakker werd, is mijn lieve schoonzusje en -broertje feliciteren. Het was precies een jaar geleden dat ze elkaar in Rome het JA-woord gaven. Hier op de foto staan Charlotte en ik in de kamerjas een paar uren voor de ceremonie. een speciaal moment dat ik nooit meer zal vergeten.

 

image-1

Bruidsmeisje

En Maxime was toen bruidsmeisje en wonder boven wonder paste het jurkje nog. Ze deed het ook aan naar de opvang.

 

image-2

hello big belly

Ik moet net iets vaker naar het toilet deze dagen. Er hangt wel een mega spiegel en dat is altijd leuk voor een selfie met de buik erop;) #28wekenzwanger

 

image-3

keuzes keuzes keuzes

Ik ben bezig met het ontwerpen van ons geboortekaartje. Ik ga dat doen samen met Lief leuk & eigen. Ik ben hen tegengekomen op instagram en vind dat ze echt de mooiste geboortekaartjes hebben. Nu nog even de knoop doorhakken (en dat is vrij lastig als zwangere, net iets emotionelere vrouw).

 

image-8

rustmomentje

Een heerlijke cappuccino rond 11 uur is altijd een goed idee.

 

Dinsdag

 

image-9

my office

Goodmorning beautiful office. Ik vind het altijd heerlijk om achter mijn mooie bureau te gaan zitten.

 

image-11

Swimming time

Omdat ik al om 08.00 uur was begonnen met werken kon ik er om 14.00 uur mee ophouden. Snel Maxime gehaald bij de opvang en een heerlijke, frisse duik genomen in het zwembad bij ons 5 minuutjes vandaan.

 

image-12

Even uitrusten

Van al dat zwemmen word je wel een beetje moe. Af en toe gaan we dan ook uitrusten op de handdoek en wilt Mimi het liefste iPad kijken.

 

image-10

Biba bebi boek

Voor het slapengaan las ik Maxime nog even voor in het Biba Bebi boek. Ik kreeg dit boekje als tip van een vrouw bij ons uit de straat. Het is een heel oud boekje dat volgens mij niet meer te koop is. Ik kocht het tweedehands op Marktplaats. Maxime vindt het verhaal geweldig. Ze herkent mij er heel goed in: “mama heeft een bolle buik”. En door het lezen merk ik ook heel goed wat ze wel en niet snapt aan mijn dikke buik. We doen het echt als voorbereiding op de komst van haar kleine zusje.

 

Woensdag

 

image-13

Chillen

Het was 33 graden bij ons in het Zuiden en het enige dat ik kon doen is afkoelen in het zwembad. Heerlijk was het zo aan de rand!

 

image-14

Love watermelon

Uhhmmm ik geloof dat ik bijna de hele schaal zelf heb opgegeten. Guilty! Maar ach ja, beter watermeloen dan chips;)

 

Jump!

Girls having fun.

 

image-15

lovely day

En zelfs rond 19 uur wilde Maxime nog niet naar huis. Ik moest haar echt uit het water halen.

 

image-19

Even knuffelen

We droogden op, deden de kleren weer aan en in eenmaal in de auto terug naar huis viel Maxime als een blok in slaap.

 

Donderdag

 

Sneaker time

Goodmorning! Het was wel even een verschil in temperatuur met woensdag. Ik verruilde mijn slippers voor sneakers. Ohh dat zat ook wel weer lekker hoor.

 

image-18

Das boffen!

Met Maxime aten we in de namiddag een ijsje op het terras nadat we waren gaan kijken naar haar toekomstige basisschool (meer in de vlog morgen!).

 

image-28

Mama’s bolle buik

En eenmaal thuis haalde ze gelijk weer haar lievelingsboekje van dit moment te voorschijn. Hieraan zie ik hoeveel ze bezig is met mijn zwangerschap en haar rol als grote zus.

 

Vrijdag

 

image-29

Early breakfast

Ik werd wakker en had enorme trek in pap. Iedereen sliep nog en genoot van een heerlijk Teff ontbijtje. Wie kent dit oergranenontbijt? Ik vind het echt heerlijk om zo af en toe te eten.

 

image-32

Havaianas

Maxime wilde geloof ik geen afscheid nemen van de zomer. Ze wilde persé de slippers aan. “Ok mama, als jij jouw slippers niet aandoet, mag ik de jouwe dan aan? We kunnen ook ruilen. Dan neem jij de mijne.

 

image-31

Ik heb de slippertjes daarna opgeborgen. Een symbolisch moment, einde van de zomer 2016 voor ons. Bedankt fijne Havaianas namens Maxime en mij. We hebben enorm veel plezier van jullie gehad!

 

image-22

Italian food

’s Avonds zijn we met de familie gaan uiteten. Italiaans…jammie!

 

image-23

Toetje voor deze meid

En Maxime mocht natuurlijk een ijsje na.

 

Zaterdag

 

image-24

Nog natte haartjes

We waren er vroeg bij zaterdagochtend. We gingen namelijk naar de woonboulevard in Heerlen.

 

image-25

Thumbs up!

En daar hoort natuurlij een rondje Ikea bij. We kochten nog wat spullen voor de baby. Mimi vond dat we goed geslaagd waren.

 

image-26

pink and white all over

Bij de kassa.

 

image-27

Zwangerspam

Ook haalden we bij Prenatal, Babydump en Etos de zwangerschapsboxen op. De inhoud volgt snel in een video.

 

Zondag

 

image-30

Ik help u graag

De PLUS supermarkt van Maxime was al vroeg geopend, 07.30 uur was het geloof ik. Kijk dat naambordje! Gekregen van haar oom die een ‘echte’ PLUS heeft.

 

image-33

Omi van 93

’s Middags zaten we in de kerk omdat ons lieve nichtje Sophia gedoopt werd. Hier steekt Mimi een kaarsje voor Sophia op samen met haar overgrootoma die volgende maand al 94 jaar wordt.

 

image-34

Ben ik weer

Bij mijn ouders thuis maakte ik even een spiegelseflie. Dag muntbuikje!

 

image-35

Gezelligheid

Mijn ouders zijn de beste als ht gaat om bbq-en. Zelfs de meisjes genoten van de gebakken zalm van de grill.

 

Bathtime

En eenmaal thuis besloot ik nog een warm bad te nemen. Zo’n familiedag is best wel druk en dat merk ik ook echt. Niet als ik daar ben, maar wel als ik dan in de auto op weg terug naar huis zit. Dan gaat het lampje echt uit. Omdat het nog te vroeg was om te gaan slapen, was dit heerlijke, ontspannen bad een goed alternatief.

 

Dat waren ze allemaal. See u next week!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Fashion_English11_300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!