Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #37: Vtech lunch | Hudson Bay & schoolreisje


18 september 2017


Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max
<

Een weekje met een aantal hoogtepunten was het wel. Zo mocht ik mee met het eerste schoolreisje van Maxime, kreeg ik als eerste de najaarscollectie van Vtech overhandigd tijdens een heerlijke lunch in The Harbour club in Amsterdam en vierden we de verjaardag van mijn schoonmoeder. Een heerlijk druk weekje waar ik veel energie van heb gekregen. Veel SNAP plezier!

 

Maandag

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Mondaymorning

Voor het eerst weer een lekker vest met een panty aan. Ik vind dat zo leuk, die eerste dagen dat je merkt dat de herfst eraan gaat komen, alhoewel afscheid nemen van de zomer wel jammer is. Voor mijn gevoel gaat die altijd zo snel voorbij.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Shopper-de-shop

Na ballet moest ik even een jurk ruilen bij Zara en net zoals bij haar moeder blijft ook bij Maxime vanalles kleven aan haar handen. Nu had ze wel echt een leuk rokje uitgekozen.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Harry’s!

Het was feest, want mijn schoonmoeder was jarig en daarom trakteerde ze ons op een heerlijk diner bij een van mijn lievelingsrestaurants in Maastricht: Harry’s.

 Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Birthday girl

We lieten een speciaal dessert voor haar maken. Wat een kunstwerkje!

 

Dinsdag

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

eerste x

Ik vond het maar spannend dat Maxime voor de eerste keer op schoolreisje ging. Ik kon het niet laten me in te schrijven als hulpmoeder. Heel eerlijk vond ik het nog veel te eng haar zonder mij te laten gaan. Onzin eigenlijk, ik weet het en ben voor volgend jaar ook enorm gerustgesteld.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

my girl

Ik was even een hele blije mama toen Maxime me toch eventjes opzocht om lekker te knuffelen. Voelde ik me toch niet helemaal overbodig, haha.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

geslaagd!

Ze kwam aan het einde van de middag naar me toe en zei: “mama, dit was echt een leuke dag”. En ze had gelijk, de kinderen hebben zich prima vermaakt bij Fun Valley.

 

Woensdag

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

work in progress

Ik had dinsdag en woensdag omgewisseld en dus kon ik woensdag een heerlijk dagje werken op kantoor. Helemaal blij was ik met mijn nieuwe tijdschriftenhouders van Xenos. We hebben ze goud gespoten en tadaaaaa, mooi hè. Deze wand is nog niet helemaal af, maar het eindresultaat volgt snel.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

New in

Té blij werd ik van deze online bestelling bij Childrensalon.com Wat een schattige pakjes zijn het voor Lilou. Ze zitten momenteel in de was, dus ze zal ze snel aankunnen.

 

Donderdag

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Vroegggg

En of het vroeg was….6.55 uur zat ik al in de trein richting Amsterdam. Vond het helemaal niet erg hoor, want ik had een leuke dag voor de boeg.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Can’t resist

Ik had best wel trek toen ik na 2,5 uur uit de trein stapte en dus besloot ik een lekkere yoghurt te nemen bij de Yoghurt barn. Verslaafd ben ik eraan;).

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max`

Invited

In de middag had ik een perslunch van Vtech bij de hippe Harbour Club. Even foto gemaakt bij de mooie ingang.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

moooooi

En wat was de bloggerstafel mooi gedekt. In de nieuwe weekvlog die morgen (als je abonnee bent op YouTube) of donderdag (hier op de blog).

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Bubbels

We begonnen met een glaasje bubbels.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Sushiiii

En daarna was het smullen geblazen met de heerlijke sushi.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

25 jaar

Wist je dat Vtech dit jaar 25 jaar bestaat? Al 25 jaar maken ze het mooiste speelgoed waar je niet alleen plezier mee beleeft, maar ook nog wat van leert. Bij ons thuis niet meer weg te denken voor de meisjes. De combinatie van het plezier maken, maar ook dat educatieve spreekt me enorm aan. Jullie weten hoe fan we zijn van het magisch bureau!

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

genoten!

Nou, dat was een topmiddagje. Ik kletste nog wat na met een aantal andere bloggers. Dat vind ik ook altijd gezellig aan een bloggerevent.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Cheers

En samen met Linda van Love2bemama besloot ik nog ergens een borreltje en een etentje te doen. Een rood wijntje met natuurlijk een Pellegrino erbij. Die Pellegrino verslaving heb ik overgehouden aan mijn laatste zwangerschap.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Good meal

We borrelden in Amsterdam en zochten een gezellig restaurantje in Utrecht. Jammie waren deze burritos. We vergaten de tijd een beetje en daardoor vertrok ik pas om 21 uur uit Utrecht. Uiteindelijk was ik pas om 23.30 uur thuis. Een lange, maar super gezellige dag.

 

Vrijdag

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

bbb-klasje

Ik heb onlangs besloten weer mijn vertrouwde bbb-klasjes te gaan volgen. Het stelt niet veel voor, maar juist dat vind ik fijn. Toch je billen-benen-buik trainen, maar niet te intensief, want dan doe ik weer 3x en vind ik het te zwaar. Deze uurtjes sporten vind ik heerlijk en echt ontspannend. Even mijn hoofd leeg maken en wat oefeningen doen. Niks spannends dus, maar heel blij dat ik deze draad weer heb opgepakt.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Bestelling

Na de sportles haalde ik mijn online bestelling van Massimo Dutti voor Maxime op.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

jammer

Het bleek nogal een teleurstelling. Alle kleren die je hier ziet zijn gewoon echt niet goed, terwijl ze wel super leuk en mooi zijn. Zo’n domper. Ik snap wel waar het misgaat…. ze hebben dan 1 maat en dat is 110-122….dat kan toch niet….dat zijn 3 maten normaal! Alles was dan ook veel te wijd en te breed. Jammmeerrrr.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

playdate

Ik haalde Maxime op van school en ze kwam naar buiten hand-in-hand met een super schattig jongetje. Of hij bij haar mocht spelen…uhh,…”ja tuurlijk,” antwoordde ik ietwat onzeker. Zijn mama zou hem komen ophalen. Voor de eerste keer ging een jongetje mee naar huis en ze bleven met de handjes vast lopen. Ik vond het zó ontzettend schattig! Ze speelden echt heel leuk samen. Ervaring rijker en heel leuk om mee te maken als mama.

 

Zaterdag

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

nazomerdagje

We besloten in de middag naar een speeltuintje bij ons in de buurt te gaan. Wat een heerlijk weertje was het. Niet warm, wel een lekker zonnetje. Met de laarsjes weer aan, merk je dat we richting de herfst gaan.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

Zuurvlees

JP en ik hadden geen zin om te koken en daarom besloten we een hapje te gaan eten niet ver bij ons huis vandaan. Ik nam zuurvlees, dat is iets typisch Limburgs geloof ik…het is geen stoofvlees, maar net even anders…kan iemand dit beter uitleggen, haha. Het smaakte in ieder geval verrukkelijk.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

koud

We merkten dat het toch wel frisjes was om nog buiten te zitten. Maxime wilde graag de deken omslaan. Gelukkig heb ik die meestal wel bij me. Ik kreeg meerdere vragen naar aanleiding van een insta storie, dus hier ook nog een keertje: deze roze deken is onze lievelingsdeken en is van het merk Koeka.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

warm bad

We stopten de kinderen in bed en daarna had ik echt even behoefte aan een warm en ontspannen bad. Dat heb ik de hele zomer niet gedaan.

 

Zondag

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

smullen

Deze zijn favoriet hoor op dit moment. De biologische smulstengeltjes van Love My Veggies. Wat wordt ze groot hè!

 

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

sisterssss

“Kijk Lilou, zo moet je in kleermakerszit zitten”, wilde Maxime haar zusje leren. Ik kan gewoon uren met ze doorbrengen op de speelkamer of bij ons op bed bijvoorbeeld. Hoe ze zich nu al samen vermaken is ongelofelijk.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

gek doen

Ik laat Maxime ook lekker gek doen met Lilou zodat ze niet het idee heeft dat alleen papa of mama dat mogen. Ik leer haar Lilou wel dicht bij de grond te houden zodat ze niet (hard)  kan vallen. Lilou vindt dat getrek, gesleep en getil helemaal geweldig. Zolang ze maar aandacht krijgt van haar grote zus;).

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

in the city

In de middag liepen we even het centrum in.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

kijkje nemen

We gingen ook wel met een doel, want we wilden de net geopende Hudson Bay eens gaan bewonderen.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

boefje

Even een snelle foto van ons kleintje.

clinique hudson bay maastricht Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

dametje

En dit dametje werd gelijk goed verwend bij de counter van Clinique. Ze kreeg lippenstift en blush op en liep vervolgens helemaal trots door de winkel.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

mag ik die?

“Mama, mama, deze wil ik!”, klonk het ineens. “Ohhh die wil ik nog wel hebben!!”, zei ik. Wat een leuk speeltje van Baby Born. Ik heb ‘m op het Sinterklaaslijstje gezet voor Maxime.

maastricht baby born hudson bay Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

ijsje voor Mimi

Een dik verdiend ijsje wilde ze even rustig opeten.

Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

wijntje voor mama

En ik trakteerde mezelf op een wijntje om het weekend goed af te sluiten.

maastricht Weekly Snaps 37 wekelijkse dagboek moederschap blogger MAMA to the max

bye weekend

We liepen in het avondzonnetje naar huis en sloten de week rustig af.

 

Bedankt voor het lezen en pssst..wat leuk dat je het helemaal tot het einde hebt gelezen. Ik kan alvast verklappen dat vrijdag een wel heel leuk nieuwtje op de blog komt. Nieuwsgierig? Nog eventjes geduld, het is echt echt echt héél leuk!

Veel liefs,Marjon transparant handt handtekening MAMA to the max

Kids NL 140317 - 210617 300x250
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

6 Reacties op “
Weekly Snaps #37: Vtech lunch | Hudson Bay & schoolreisje

  1. BBB-lessen bij Zenden moet ik ook weer eens aan beginnen. Die waren altijd heel fijn en niet zo heel intensief. Zuurvlees, tja, dat kun je ook niet echt uitleggen, je moet het gewoon proeven.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!