Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #36


13 september 2016


weekly snaps 36
A

Afgelopen week was ik de eerste twee dagen nog bij Baby’s Corner in België om video’s op te nemen. Omdat ik mijn meisje die drie dagen best wel gemist had deed ik de rest van de week veel leuke dingen met haar. Heerlijk die qualitytime. En wat boffen we nog met dit mooie nazomerweer! Ook had ik weer een echo en ons wondertje blijkt al 1000 gram te wegen. Het gaat nu wel echt snel. Kijk je mee naar onze week in foto’s?

 

Maandag

weekly snaps 36 MAMA to the max

Our kitchen

 

We hadden al vroeg de wekker gezet…07.00 uur. Daarna wel rustig de tijd genomen om in onze prachtige keuken te ontbijten. Lotte kwam zondag tijdens het doen van de boodschappen op het idee lekker pannenkoekjes te bakken…daar zeiden we natuurlijk geen NEE tegen. Jammie wat waren ze lekker!

 

weekly snaps 36 - MAMA to the max

Pannenkoekjes by Lotte

 

Ik heb er geloof ik 3 gegeten, haha.

 

weekly snaps 36

Let’s go

 

Om 08.30 uur was het tijd om weer richting Baby’s Corner te gaan. Filmdag twee, let’s do this!

 

weekly snaps 36

Shooting day #2

 

We schoten goed op. We hadden in de planning om 5 video’s op te nemen en dat is ook gelukt!

 

weekly snaps 36

Ik wil alles!

 

Elke keer als ik langs de kast van Theophile&Patachou liep kon ik het niet laten even te neuzen tussen alle mooie spulletjes. Wat een prachtig merk!

 

weekly snaps 36

Een twijfelaar???

 

’s Avonds hadden we geen zin om te gaan uiteten. Alledrie wilden we gewoon een heerlijke vette hap van de friettent. Ik zag deze rare stick liggen…een twijfelaar, stond erbij. Nog nooit van gehoord!

 

weekly snaps 36

Verdiend!

 

Ohhh wat smaakte die frietjes goed na zo’n lange dag.

 

Dinsdag

img_2255

Partners in crime

 

Terwijl Lotte en Nicole de instellingen checkten van de camera, nam ik even snel een foto van hen. Kanjers!

 

img_2270

Interviewen

 

Tussendoor namen we ook nog een interview op met Sonia, de eigenaresse van Baby’s Corner. Wat een lieve vrouw. Baby’s Corner is haar kindje zoals MAMA to the max dat van mij is dus we hadden best wel wat raakvlakken.

 

img_2276

Presentatrice in de dop

 

Toen nog 1 video opnemen en it was a wrap! Hier zien jullie mij in actie over alles wat je met aanschaffen als je borstvoeding wilt geven. Zijn jullie al benieuwd naar het videohandboek voor de zwangere vrouw? Het komt in oktober online! Heel spannend vind ik het.

Rond 17.00 uur zijn we naar huis gereden en rond 20.00 uur waren we weer veilig thuis in Maastricht. Heel veel plezier gehad en hard gewerkt. Erg leuk om gedaan te hebben.

 

Woensdag

weekly snaps 36 - MAMA to the max

Trotse zus

 

Ik had weer een echo bij de gynaecologe. Maxime mocht uiteraard mee. Maxime vindt het geweldig om haar zusje te zien. En ook heel leuk hoe de gynaecologe haar er zo bij betrekt. Ze mocht zelf de gel op mijn buik smeren en zelfs met het echoapparaat over mijn buik glijden.

weekly snaps 36

@ the hospital

 

Ze vindt het niet alleen leuk om haar zusje te zien, maar ze weet ook dat er een super gaaf kasteel staat in de grote hal van het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. Iedere keer na de echo mag ze daar eventjes spelen.

 

weekly snaps 36

workshop

 

Om 13.00 uur werden we verwacht bij de Intratuin. Ik had Mimi namelijk ingeschreven voor de workshop ‘appel- en perenmoes maken’. Met een beetje hulp van Wendy (een van onze bloggers, super toevallig), lukte Maxime om de appeltjes en de peren te schillen.

 

weekly snaps 36 - MAMA to the max

zelf doennnn

img_2337

Almost ready

Mimi was super nieuwsgierig naar de appeltjes in de pan. Wat leuk zijn die workshops zeg. De kinderen leren er enorm veel van en ze hebben plezier. Wij hebben ons al ingeschreven voor de volgende workshop.

 

Donderdag

weekly snaps 36 - MAMA to the max

Mooi!

 

We krijgen overal nieuwe vloeren in huis en donderdagochtend waren de vloertjes klaar in het trappenhuis. Ik vond het zo grappig hoe Maxime zei: “mama, wat is het prachtig geworden’. Zo schattig om dat uit haar mondje te horen.

 

weekly snaps 36

Home made

 

We hadden de appelmoes meegekregen in een grote bak omdat we deze nog niet in de zelfbestickerde potjes konden doen. De appelmoes was namelijk nog te warm op het moment dat de workshop gedaan was en dan zouden de stickers van de potjes afglijden. Hier dan het eindresultaat. zo simpel, maar zo leuk én lekker!!!

 

weekly snaps 36

Even knallen

 

In de middag had ik nog een half uurtje personal training. Ondanks het warme weer wist ik het toch goed vol te houden. Na zo’n half uurtje voel ik me iedere keer weer super fit. Nog steeds heel blij met mijn keuze om te gaan voor personal training.

Vrijdag

weekly snaps 36

Boefjes

 

In de ochtend spraken we af met goede vriendin Roxanne en haar dochtertje Elif. De mama’s dronken koffie, maakten selfies en kletsten bij, en de meisjes speelden gezellig met elkaar.

 

weekly snaps 36

En nog 2 boefjes

 

zwanger zwangerschap zwangerschapsupdate derde trimester 28 weken MAMA to the max

even knuffelen

 

Na twee uurtjes was Maxime toch wel wat moe en wilde ze even knuffelen met mama. Iedere keer als ze op mijn buik ligt, hoopt ze de baby te horen.

 

weekly snaps 36

Schommelen

 

Nog even een laatste rondje schommelen en toen gingen we naar huis om allebei een middagdutje te doen. Dat werd een lange middagdut. We sliepen tot 16.30 uur.

Zaterdag

weekly snaps 36

Assistente

 

Het was weer tijd voor een buikfoto bij Esther. Inmiddels is Maxime er ook al kind aan huis. Ze vindt het geweldig Esther’s assistente te zijn.

 

weekly snaps 36

Kiezen maar

 

Daarna gingen we naar de bloemenwinkel om mooie bloemetjes te kopen voor Maxime haar oma, mijn schoonmoeder. Die was zondag namelijk jarig.

 

weekly snaps 36

Uitvoerig keuren

 

Mimi koos niet zomaar een boeket. Er werd gelet op grootte, kleur én geur.

 

weekly snaps 36

Cupcake love

 

Daarna was het tijd om cupcakejes te maken voor de verjaardag.

 

weekly snaps 36

Lekkerste van alles

 

Het aflikken van de mixlepels is natuurlijk heerlijk. Ik weet nog dat ik dat ook heerlijk vond toen ik kind was.

 

weekly snaps 36

Eindresultaat

 

Tadaaaaa, Mimi heeft ze helemaal zelf versierd, met maar een klein beetje hulp van mama.

 

weekly snaps 36

Keuze genoeg

 

’s Avonds zijn we gaan eten bij een heerlijke pizzeria in het Heuvelland. Vooral de tuin is gaaf. Het restaurant heet L’Appetito en ligt in Sint Geertruid.

 

weekly snaps 36

Dol op!

 

Ik ben deze zwangerschap enorm gek op bruiswater. Hoe is het mogelijk, haha. Geen cola of andere zoete drankjes, nee, gewoon water 😉

 

weekly snaps 36

Maak eens een foto

 

Met die prachtige omgeving wilde ik wel op de foto. Even het buikje showen.

Zondag

weekly snaps 36

Happy Birthday oma

 

Mimi en ik waren al vroeg op om oma te verrassen met een cupcake. Mimi vond het geweldig om haar zo wakker te maken.

 

weekly snaps 36

kaarsje opsteken

 

Daarna hadden we een familiemis in de kerk. Mimi mocht na afloop een kaarsje aansteken in het teken van mijn zwangerschap. Ik was namelijk precies 28 weken zwanger en daarmee in het derde trimester beland. We deden samen een gebedje en vroegen God dat ook dit laatste trimester goed mag verlopen.

 

weekly snaps 36

Mmmm…

 

Daarna hadden we een heerlijke brunch bij Van der Valk. Lekker buiten in het zonnetje, een perfecte zondagochtend.

 

weekly snaps 36

Sushiiiii

 

En ’s avonds aten we met de familie sushi bij ons in de tuin. Mag dat met de zwangerschap? Ja, dat mag. Er zijn dingen die je niet mag eten, maar gelukkig ook genoeg wat wel kan. Even goed checken op internet.

 

Dat was onze afgelopen week. Lekker druk weer, maar dat zijn jullie wel gewend van me hè.

Wil je onze week ook op video zien dan komt er iedere woensdag een nieuwe weekvlog online. Als je je abonneert op mijn youtube kanaal dan kun je de video gelijk zien, anders komt ie pas donderdag op de blog.

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!