Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

Weekly Snaps #35


6 september 2016


weekly snaps 34 - MAMA to the max
A

Afgelopen week was het nog volop zomer in Maastricht. Ik probeerde zoveel mogelijk te genieten hiervan, maar ik had niet het rustigste weekje. Maandag en dinsdag werkte ik keihard aan de lancering van de nieuwe wesbite, gingen Maxime en ik samen een hele dag alleen op pad met de trein naar Amsterdam en was het donderdag erg leuk om alle reacties te horen van jullie toen we LIVE zijn gegaan. Veel snap plezier!

Maandag

Ik had de hele dag gewerkt aan de nieuwe site. Er moesten nog heel wat gebeuren voordat we LIVE konden gaan op donderdag. Mijn mama appte mij of ik na het werk bij hun kwam eten en dat aanbod sloeg ik niet af. Ze maakte één van mijn lievelingsgerechten: spaghetti met zalm.

 

IMG_0988

Mijn lievelingsgerecht

 

Verder vergat ik door alle drukte (lees stress) foto’s te maken. Maar stel je voor dat ik van 09.00 tot 18.00 uur achter mijn computer heb gezeten.

 

Dinsdag

weekly snaps MAMA to the max

work, work, work

 

 

Dinsdag was eigenlijk een kopie van maandag alleen zaten nu Nicole en Vincent (de webbouwer) de hele dag naast me, omdat we de site nu daadwerkelijk gingen overzetten. Vanaf 13 uur waren we dan echt uit de lucht en dat voelde wel even gek. We werkten keihard door om de deadline van 1 september te halen.

 

Woensdag

weekly snaps 34 MAMA to the max

Kedeng, kedeng…

 

Ik had even een rustdag ingelast van kantoor om samen met mijn meisje naar het Woezel en Pip event te gaan in Amsterdam. Wat was het gezellig zo samen in de trein! Ik verbaasde me erover hoe lief ze 2,5 uur is geweest!

 

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Woezel en Pip

 

Op weg naar het event was Mimi hartstikke zenuwachtig. Ging ze dan echt Woezel en Pip ontmoeten? Bij aankomst stonden haar twee vriendjes haar al op te wachten. Ze vond het geweldig om ze aan te raken.

 

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Mooi gesminckt

 

Al vaker zijn we ergens geweest waar Mimi zich kon laten smincken, maar tot nu toe vond ze dat iedere keer nog te eng. Deze keer ging ze echt op de stoel zitten toen ze daadwerkelijk aan de beurt was. Ik keek verbaasd en vol trots toe hoe ze geschminkt werd. Toen de mevrouw vroeg welke kleurtjes ze op haar gezichtje wilde, zei ze: “alle kleuren van de regenboog”.

 

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Grote luiertaart

 

“Kijk mama, dat zijn veel luiers! Zijn die allemaal voor de baby?”, vroeg Mimi super schattig. Ik antwoordde: “als dat even zou kunnen.” Wat had Etos goed uitgepakt zeg. De lancering van de nieuwe Etos luiers in samenwerking met Woezel en Pip was een groot succes. De kindjes werden verwend met een theatershow en de mama’s met heerlijke hapjes en drankjes.

 

Donderdag

weekly snaps 34 - MAMA to the max

And we are LIVE

 

We hadden het gered! Nadat ik terug ben gekomen uit Amsterdam woensdagvond om 20.00 uur ben ik weer achter de laptop gekropen en heb ik doorgewerkt tot 01.00 uur ’s nachts. Ik ging pas naar bed toen ik er vertrouwen in had de website online te zetten. Er moeten nog heel wat puntjes op de i gezet worden maar ik ben nu al reuze trots op het nieuwe design van MAMA to the max. Het lijkt wel alsof MAMA to the max volwassen is geworden en een passender jasje heeft aangetrokken. Ik kon donderdag niets anders dan staren naar mijn beeldscherm en alle pagina’s nog maar eens bekijken. Ik was stiekem best wel trots en genoot van al jullie lieve reacties via social media!

 

 

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Celebration drinks

 

In de avond zijn we een hapje gaan eten bij Sofa, een goed restaurant aan de rand van Maastricht bij de haven. Vooral in de zomer kun je daar prachtig buiten zitten. Mimi en ik bestelden cocktails, want we hadden iets te vieren! Maxime haalde haar eerste sticker bij de zwemles! Geen idee eigenlijk wat het inhoudt, maar ze kwam er zo trots mee aan zetten. Nu nog dat ding vast zien te krijgen op haar badpakje. Volgens mij zit er niets anders op dan het erop naaien (en laat ik dat nou echt niet kunnen…)

 

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Jammie!

 

Ik bestelde een langoustine vissoep…jammie, die smaakte!

 

Vrijdag

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Ontbijtje in de zon

 

Het was een heerlijke vrijdagochtend en besloten bij ons om de hoek een ontbijtje te nemen. Lekker in het zonnetje, heerlijke verse koffie en een croissantje. Wat kan dat een mens goed doen!

 

 

erkenning

erkenning

 

Daarna hadden we een afspraak bij de Gemeente Maastricht, want we moesten nog regelen dat JP, het kindje op komst, juridisch ook erkent. Gelukkig ging dat heel snel en waren we binnen 20 minuten klaar.

 

Zaterdag

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Bofkont

 

Vrijdagavond was er nog een pakketje gekomen voor Mimi dat ik haar zaterdagochtend heb gegeven. Zwitsal lanceert de nieuwe Disney lijn met Frozen of Star Wars in de hoofdrol. Daar was iemand heel blij. Vooral het rugtasje heeft ze het hele weekend overal mee naartoe gesleept.

 

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Playtime

 

Om 10.00 uur hadden we al afgesproken in de speeltuin met een vriendinnetje en haar zoontje. Maxime en Senn speelden echt onwijs leuk met elkaar. En wij konden weer even bijkletsen want Noa is ook zwanger, dus genoeg gesprekstof, haha.

 

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Playtime

 

Spelen, spelen,spelen, je kunt een kind niet blijer maken geloof ik.

 

weekly snaps 34 - MAMA to the max

Cravings

 

En mij kun je op dit moment niet blijer maken dan met een chocolade Magnum. Die gaan er helaas heel makkelijk in en ik moet daarom opletten dat ik ze niet te vaak meeneem uit de supermarkt.

 

Zondag

weekly snaps baby's corner MAMA to the max

Shootingday #1

 

Zondag ben ik om 08.00 uur al vertrokken. Samen met Lotte (die altijd mijn video’s bewerkt) en Nicole waren we al vroeg op weg naar Baby’s Corner in Nazareth, Belgie. We waren namelijk op een missie. In drie dagen tijd wilden we een videohandboek opnemen voor de zwangere vrouw. Maar liefst 10 video’s gaan we lanceren in het najaar. Na 2,5 uur rijden kwamen we aan bij Baby’s Corner en zijn we eigenlijk meteen begonnen met filmen. We maakten heel wat meters en om 18.00 uur hadden we al 3 video’s af!

 

boodschapjes doen

boodschapjes doen

 

Daarna nog even boodschapjes gaan doen voor het ontbijt de volgende dag.

 

ons airbnb huisje

ons airbnb huisje

 

En daarna stonden de lieve verhuurders van dit Airbnb huisje ons op te wachten. We hadden op de foto’s al gezien dat het een heel mooi huisje zou zijn, maar in werkelijkheid was het nog veel mooier en gezelliger. Het is prachtig opgeknapt en erg knus. We voelden ons er gelijk thuis!

 

Morgen kun je op mijn Youtube kanaal de weekvlog bekijken en zie je het huisje ook op video!

 

Liefs,

 

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Kerstwinkel 2017
Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

4 Reacties op “
Weekly Snaps #35

  1. Pingback: Vakantie whishlist ⋆ MAMA to the maxMAMA to the max

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!