Lees nu: “Disney On Ice” presenteert Magisch IJsfestival [WINACTIE]

weekly snaps #34


1 september 2016


J

Jeetje wat hebben we geboft met het weer hè, afgelopen week! Ik heb er zo optimaal van proberen te profiteren  Dat betekende niet veel uurtjes op kantoor en des te meer tijd met Maxime in het zwembad. Ook ging ik een dagje naar Amsterdam, samen met collegablogger en inmiddels vriendinnetje Kelly van Kellycaresse.nl. Veel snap-plezier!

 

Maandag

1. maandag

Maandag had ik een druk kantoordagje. Ik was de hele ochtend bezig met het beantwoorden van mijn mails. In de middag had ik een leukere opdracht op de planning. Ik mocht de nieuwe Pampers Baby dry lijn testen. Benieuwd naar het resultaat? Nog even geduld, de review komt snel online!

1.2 maandag

JP en ik besloten om Maxime samen op te gaan halen bij de gastouderopvang. Het liefste wilde ze bij papa op de Vespa, maar dat feest ging mooi niet door. Gewoon bij mama achterop de fiets;)

1.3 maandag

In de avond wilde Maxime graag nog een rondje buiten fietsen op haar nieuwe kinderfiets. We maakten een heerlijke avondwandeling door onze buurt. JP was de klos, want die kon steeds achter haar aanrennen, terwijl Juulke en ik het lekkere rustig aan deden in de hitte.

 

Dinsdag

2.1 dinsdag

 

Dinsdag reisden Kelly en ik samen naar Amsterdam voor een aantal afspraken. We hadden eerst een afspraak bij ons mediabureau Femmefab en daarna besloten we ergens lekker te gaan lunchen. We vonden een lekker restaurant dichtbij het Leidse plein: Wagamama. We bestelden drie kleine gerechten die we deelden, jammie!

 

2.3 dinsdag

 

We hadden een erg drukke middag en ik vergat helemaal foto’s te maken. Na een lange, productieve dag besloten we nog een hapje te gaan eten voordat we de trein terug naar het Zuiden zouden nemen. En waar kun je dat beter doen, dan bij Brasserie Van Dam!

 

2.5 dinsdag

Even lachen:)

2.2 dinsdag

Ik kon het niet laten een hamburger te nemen. Hier nog helemaal in tact, maar ohhh wat heeft ie gesmaakt. Zeker een aanrader.

 

Woensdag

3 woensdag

Mimi had helemaal goede zin van het weer. Ik verraste haar door de gastouder af te bellen en lekker de hele dag samen te gaan zwemmen. Daar had ik even iemand heuullll blij gemaakt.

 

3.3 woensdag

Mimi is dol op schommelen!

3.4 woensdag

In de avond ging ik LIVE op Facebook. Voor de eerste keer deed ik een LIVE shoplog. Ik vond het echt super leuk om te doen, vooral om zo live met iedereen te kunnen kletsen.

Wil je de shoplog (nog eens) bekijken? Klik dan hier

 

Donderdag

4. donderdag

Donderdagochtend was het alweer tijd voor mijn tweede personal training les. Ik was best wel benieuwd of ik het vol zou houden. Het was om 8.30 uur al 23 graden in Maastricht. Gelukkig deden we het heel rustig aan en kon ik het goed volhouden. Mijn personal trainer is een topper!

 

4.1 donderdag

Even snel thuis gaan douchen en daarna begon mijn laatste werkdagje van de week alweer. Ik liep in de gang en kon het niet laten om mijn dikke buikje even vast te leggen.

4.2 donderdag

Ik maakte onder andere foto’s voor een volgende shoplog. Ik mag nu shoppen voor twee meisjes, zo leuk!

4.3 donderdag

In de middag haalde ik Maxime al om 13.30 uur op bij haar gastouder. Normaal doet JP dit pas tussen 16 en 17 uur. Ik had haar zwemspullen al bij me en we fietsen snel naar het zwembad. Heerlijk afkoelen samen!

4.4 donderdag

En in de avond ontdekte Maxime de sproeiers in de tuin. Ze had dikke pret! Ze rende een kwartier lang over het gras op en neer. Kletsnat was ze. Even snel gedoucht en daarna viel ze als een blok in slaap.

 

Vrijdag

5 vrijdag

Mijn liefste broertje Guus werd 30 jaar. Dit is een oude foto van hem met zijn dochter en Maxime. Ik plaatste deze op instagram om hem te felciteren.

5.1 vrijdag

Ik was al vroeg bij de bakker om een aardbeien vlaai voor hem te kopen. Maxime en ik gingen even bij hem langs om meteen maar een stukje vlaai te eten.

5.3 vrijdag

In de middag spraken we af met onze lieve vriendinnetjes in België. Hier kregen Maxime en de twee dochtertjes van mijn vriendinnetje Roxanne een heerlijke ijsje. Je ziet gewoon de ondeugd van ze alledrie afstralen.

5.4 vrijdag

Zij hebben een prachtig zwembad in de tuin en daar maakten we heerlijk gebruik van.

 

5.5 vrijdag

Het was zo warm dat ik de hele middag zo heb gezeten. Zonder het zwembad was de hitte echt niet uit te houden.

Zaterdag

6 zaterdag

Sinds Maxime haar allereerste fiets heeft, is het eerste wat ze doet als ze ’s ochtends beneden komt, even een paar rondjes fietsen op het terras.

6.2 zaterdag

In de middag maakte ik weer eens voor ons allemaal mijn green tea lievelingspunch. Deze is alcoholvrij en super makkelijk te maken. Het recept kreeg ik ooit Van Shake and Serve.

6.3 zaterdag

In de avond kwam er totaal uit het niets een enorme onweersbui over. Ik probeerde een foto te maken van de enorme hagelstenen die op het terras vielen. Je ziet het niet zo heel goed, maar ze waren echt HUGE!!!

 

Zondag

7 zondag

Hoe kan het ook anders; we waren weer de hele middag te vinden in het zwembad. Tussendoor namen we een gezonde snack, maar zeker ook een ijsje hoor!

7.1 zondag

Ik was zondag alweer 26 weken zwanger en dat legde ik vast met deze foto.

7.1 zondag

Een ijsje aan de rand van het zwembad smaakt net iets beter.

7.2 zondag

Niemand had zin om te koken ’s avonds en dus besloten we Italiaans te bestellen. Ondanks dat het heel warm was en we niet echt heel veel honger hadden, smaakte het toch weer verrukkelijk.

 

Wat een heerlijke relaxte week was het! Voor mij kan die zomer niet lang genoeg duren!

 

Liefs,

MAMA to the max blog mama moeder baby kind opvoeding zwanger handtekening

 

 

Marjon

Marjon

Volg MAMA to the max ook op Facebook, instagram, twitter en Youtube voor de laatste updates.

Reactie op “
weekly snaps #34

  1. Wat een fijne week hebben jullie gehad! Heerlijk dat je zo je tijd kunt indelen en optimaal kunt genieten met je meisje van het mooie weer! En wat ziet de site er super uit zeg! Gefelicteerd! Ik wens je een fijn weekend en volgens mij blijft het nog wel aardig mooi weer!

Deel je ideeën

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Insiders list

Sta jij al op onze mailinglijst? Meld je aan en blijf op de hoogte van alle MttM updates!